Υπερηχητική Co. τεχνολογίας Jiazhen Hangzhou, ΕΠΕ

Είμαστε όχι μόνο πώληση υπερηχητική, αλλά περισσότερη έρευνα και μαθαίνουμε υπερηχητικό.

δεν είμαστε για την πώληση του υπερηχητικού εξοπλισμού, αλλά περισσότερο για το πρόβλημά σας

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικός υγρός επεξεργαστής

Υπερηχητικός τύπος Sonicator, υπερηχητική διασπορά ελέγχων των υλικών Nanoparticles

Υπερηχητικός τύπος Sonicator, υπερηχητική διασπορά ελέγχων των υλικών Nanoparticles

  • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials
  • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials
 • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HC-SONIC
  Αριθμό μοντέλου: Hcs20-2000

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Αφρός και ξύλινο κιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  συχνότητας: 20kHz Δύναμη: 2000W
  Βάρος: 14 KG όνομα: Υπερηχητικός εξοπλισμός διασποράς

  Υπερηχητικός τύπος Sonicator, υπερηχητική διασπορά ελέγχων των υλικών Nanoparticles

   

  Περιγραφή:

   

  HC-Sonics κατασκευάζει τους ο πιό τεχνολογικά προηγμένους και αξιόπιστους υπερηχητικούς επεξεργαστές στη βιομηχανία για τις εφαρμογές όπως: διασπορά των nanoparticles, nanotubes και Graphene lysing κυττάρων και διάσπαση κυττάρων προετοιμασία δειγμάτων Δοκιμή τσιπ ομογενοποίηση εξαγωγή διάσπαση σε άτομα και περισσότεροι.

   

  Υπερηχητική προετοιμασία των συσκευών Nanoscale


  • Ομοιομορφία μεγέθους μορίων, ισχυρή διασπορά, έλεγχος τύπων κρυστάλλου, απλή προετοιμασία, υψηλή παραγωγή
  • Nano-fabrication υπερήχου του monodisperse, των καθορισμένων με σαφήνεια nanoparticles και της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας
  • Υπερηχητικό είναι ευκολότερο να επιτύχει τη mesoscopic μίξη από τις συμβατικές τεχνικές μίξης, που αποβάλλουν τις τοπικές παραλλαγές συγκέντρωσης, που αυξάνουν τα ποσοστά αντίδρασης, που υποκινούν το σχηματισμό των νέων φάσεων, που εμποδίζουν τη συγκέντρωση

   

  Η υπερηχητική διασπορά είναι μετάβαση στο διασκορπισμένο κράτος, δηλ. λεπτή ή πολύ λεπτή υπερηχητική λείανση των στερεών ή των ρευστών λόγω της υπερηχητικής επίδρασης δονήσεων. Λόγω της ιδιομορφίας του υπερηχητικού τομέα που δημιουργείται στην υγρή μέση, υπερηχητική διασπορά παρέχει τις ιδιαίτερα διασκορπισμένες ομοιογενείς, χημικά καθαρές αναστολές (με το μέγεθος μορίων κάτω από 1µm).

  Λείανση των μορίων των στερεών που αναστέλλονται στην υγρή ή απλή καταστροφή της στερεάς και ιξώδους ουσίας του τύπου μετάλλων ή πετρών, που καταδύεται στο υγρό, απαιτεί ένας τρόπος, επειδή η καταστροφή των ισχυρών ουσιών απαιτεί τα κρουστικά κύματα που εμφανίζονται λόγω της κατάρρευσης των φυσαλίδων δημιουργίας κοιλότητας.
  Για τη διασπορά των άμορφων ουσιών του τύπου βράχων, του καολίνη, του γραφίτη, του γύψου κ.λπ., ο τρόπος προ-δημιουργίας κοιλότητας είναι αρκετός, ο οποίος παρέχεται από τις συσκευές «ακουστικός-τ» μας.

  Από το ειδικό ενδιαφέρον είναι η δράση του υπερηχητικού τομέα στις στερεές αναστολές μορίων στο υγρό ή το γαλάκτωμα, δηλ. αναστολή δύο υγρών ουσιών στο ένα άλλη χωρίς μίξη. Η υπερηχητική δύναμη των συσκευών επιλέγεται έτσι ώστε microflows της μέγιστης έντασης, αλλά χωρίς ανατρεμμένος στη δημιουργία κοιλότητας, διαμορφώνεται στο υγρό. Αυτό οδηγεί στα ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Εάν μια αναστολή που αποτελείται από τα στερεά μόρια των διαφορετικών μεγεθών ηχείται από έναν τέτοιο τομέα, θα χωριστούν στα μέρη. Τα μόρια του ίδιου μεγέθους θα διανείμουν ομοιόμορφα στον υγρό όγκο και, ιδιαίτερα, να εμμείνουν μια ιδιοκτησία της παραμονής ανέστειλαν πολύ περισσότερο, από θα έκαναν χωρίς υπερηχητική επεξεργασία. Όσον αφορά στα γαλακτώματα, το υπερηχητικό αποτέλεσμα επεξεργασίας εξαρτάται έντονα από την περίοδο ζωής και τη διάρκειά του δράσης υπερήχου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει είτε τη διασπορά σε ένα υγρό στο ένα άλλο είτε, αντίστροφα, την πήξη με τον επόμενο χωρισμό των υγρών.

   

  Το υπερηχητικό κύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα διαφορετικά στάδια των nonomaterial διαδικασιών σύνθεσης. Ο προφανέστερος διασκορπίζει των υλικών στα υγρά προκειμένου να σπαστούν τα συσσωματώματα μορίων. Γνωστοί τύποι συστημάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον σκοπό, που αποτελείται από μια υγρή δεξαμενή και μια υπερηχητική γεννήτρια υψηλής δύναμης. Ένα υπερηχητικό σύστημα διασποράς έχει προταθεί και έχει σχεδιαστεί με τη νέα μέθοδο διασκορπίζοντας στρατηγικής μορίων. Το κύριο πλεονέκτημα προτεινόμενης μειώνει το χρόνο διασποράς και αυξάνει την ομοιομορφία μεγέθους μορίων. Υπέθεσε ότι το μίγμα των μορίων και του υγρού μέσου περνά μέσω ενός κυβικού σωλήνα. Κατάλληλος αριθμός μετατροπέων που ενσωματώνονται σε μια πλευρά του σωλήνα με τη βέλτιστη απόσταση μεταξύ τους, έτσι ώστε η υπερηχητική ένταση μπορεί να στραφεί σε μερικές ζώνες δημιουργιών κοιλότητας για να υποκινήσει τη λειτουργία διασποράς βαθμιαία. Η αξιολόγηση της βέλτιστης τοποθέτησης των μετατροπέων υπολογίζεται και μιμείται χρησιμοποιώντας τη συσκευασία FEMLAB (πολυ-φυσική 3,4 COMSOL). Το σχεδιάγραμμα έντασης υπερήχου λαμβάνεται από τη διανομή τομέων πίεσης. Αυτό παρέχει μια πρόβλεψη πέρα από τη γεωμετρία των ενεργών ζωνών δημιουργιών κοιλότητας, οι οποίες είναι κρίσιμες για τη βελτιστοποίηση της τοποθέτησης μετατροπέων. Τα αποτελέσματα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν την αποδοτικότητα συστημάτων διασποράς σε έναν πραγματικό - ελεγχόμενη χρόνος εφαρμογή. Τα αποτελέσματα προσομοίωσης παρουσιάζουν καλύτερη απόδοση έναντι των συμβατικών μεθόδων.

  Στοιχείο Hc-S500 Hc-s1000 Hc-S1500 Hc-S2000 Hc-S3000
  Συχνότητα εργασίας 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz
  Ανώτατη δύναμη 500W 1000W 1500W 2000W 3000W
  Παράδοση της ικανότητας 0,5 σε 2L/min 0,5 σε 3L/min 0,5 σε 4L/min 1.0 σε 6L/min 1.0 σε 8L/min
  Ισχύστε Η γραμμή παραγωγής, χρησιμοποιείται σε σχέση με
  Δεξαμενή αντίδρασης 10L, 15L, 20L, 35L, ανοξείδωτο
  Πίεση εργασίας Max: 5MPa
  Θερμοκρασία εργασίας Max: 350°C

   

   

  Εφαρμογές:

   

  Υπερηχητικός έχει εξαιρετικά ικανό και ευπροσάρμοστος, μπορεί ακίνδυνα να επεξεργαστεί ένα ευρύ φάσμα των οργανικών και ανόργανων υλικών – από τα microliters στα λίτρα. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν: προετοιμασία δειγμάτων, διασπορά, κύτταρο lysing, διαχωρισμός, ομογενοποίηση, μείωση μεγέθους μορίων, εδαφολογική δοκιμή, transesterification (συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής biodiesel), νανοτεχνολογία (συμπεριλαμβανομένου nanoparticle και διασπορά Graphene), επιτάχυνση των χημικών αντιδράσεων, εξαέρωση και διάσπαση σε άτομα.

  Το νέο ψηφιακό ultrasonicator είναι ισχυρός επεξεργαστής υπερήχου για τις υγρές επεξεργασίες στην πάγκος-τοπ και βιομηχανική κλίμακα. Οι κοινές εφαρμογές περιλαμβάνουν την ομογενοποίηση, τη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, τη διασκόρπιση & τη λεπτές άλεση μορίων, τη λύση & την εξαγωγή, διάλυση των vagy sonochemical αντιδράσεων όπως η sono-σύνθεση και η sono-κατάλυση. Επίδειξη αφής, τηλεχειρισμός μηχανών αναζήτησης, αυτόματη καταγραφή στοιχείων. Η υψηλή δύναμη και πλήρες sonication ελέγχου διεργασίας ισχυρό είναι η λύση διαδικασίας για τις πολλαπλές υγρές εφαρμογές επεξεργασίας, όπως η γαλακτωματοποίηση, διασκόρπιση, που αλέθει τη vagy διάλυση. Ο εξοπλισμός παρέχει τα έντονα κύματα υπερήχου για να εκπληρώσει τους απαιτητικούς στόχους χωρίς προβλήματα. Για να εξασφαλίσει μια συνεπή ποιότητα διαδικασίας, όχι μόνο η δύναμη παραδοθείσα είναι ουσιαστική, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολύ σημαντικών παραμέτρων διαδικασίας είναι βασικοί. Η νέα γενιά των ultrasonicators hdT επιτρέπει στο χειριστή για να οδηγήσει την υπερηχητική συσκευή μέσω της επίδειξης αφής ή του τηλεχειρισμού μηχανών αναζήτησης.

   

  • Διασπορά
  • Διάσπαση κυττάρων
  • Προετοιμασία δειγμάτων
  • Ομογενοποίηση
  • Μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος
  • Διασπορά Nanoparticle
  • Διάσπαση σε άτομα
  • Διασπορά Graphene

   

  Υπερηχητικός τύπος Sonicator, υπερηχητική διασπορά ελέγχων των υλικών Nanoparticles

  Υπερηχητικός τύπος Sonicator, υπερηχητική διασπορά ελέγχων των υλικών Nanoparticles

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  εξοπλισμός υπερηχητικής συγκόλλησης

  28Khz υπερηχητική συγκόλληση Sonotrode/φορητό Sonotrode με την ψηφιακή γεννήτρια

  Φορητός υπερηχητικός πλαστικός οξυγονοκολλητής, υπερηχητική πλαστική μηχανή συγκόλλησης 28KHz

  28 εξοπλισμός υπερηχητικής συγκόλλησης Khz/μολύβι υπερηχητικής συγκόλλησης με την ψηφιακή γεννήτρια

  υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός

  Αιχμηρός υπερηχητικός υφαντικός κόπτης 40Khz τύπων λεπίδων για τις θερμοπλαστικές ταινίες κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων

  40Khz υπερηχητική τέμνουσα κατοικία μετάλλων εξοπλισμού κέρατων τιτανίου για το λαστιχένιο κόπτη

  Υψηλή τέμνουσα μηχανή τροφίμων εύρους υπερηχητική, υπερηχητικός κόπτης τυριών 20Khz

  Μετατροπέας υπερηχητικής συγκόλλησης

  Το Dukane αντικατέστησε την υπερηχητική πιεζοηλεκτρική διάμετρο μετατροπέων hc-B20K 50mm

  Υπερηχητικός μετατροπέας δύναμης Rinco, C35 35 υπερηχητικός πιεζοηλεκτρικός μετατροπέας kHz

  υπερηχητικοί μετατροπέας/μετατροπέας 2000W Branson - μηχανή 8700 σειρών

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας εξοπλισμός υπερηχητικής συγκόλλησης προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2019 ultrasonic-weldingequipment.com. All Rights Reserved.