• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Χέρι εξοπλισμού υπερηχητικής συγκόλλησης κραμάτων τιτανίου - κρατημένο πυροβόλο όπλο για τη συνθετική υλική συγκόλληση

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-w20-800
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 3DRYAS
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 200 σύνολο το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα πυροβόλο όπλο υπερηχητικής συγκόλλησης Συχνότητα 28KHz
Δύναμη 600w Εγκαταστήστε τον τύπο Λαβή
Γεννήτρια Ψηφιακός Βάρος 2.5kg
Διάμετρος κατοικίας 50mm
Υψηλό φως

Υπερηχητικός οξυγονοκολλητής χεριών

,

πυροβόλο όπλο υπερηχητικής συγκόλλησης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητικό χέρι κραμάτων τιτανίου - κρατημένο πυροβόλο όπλο για τη συνθετική υλική συγκόλληση

 

 

Η υιοθέτηση προώθησε το υπερηχητικό κύκλωμα, εισαγόμενο πιεζοηλεκτρικό κεραμικό τσιπ στο μετατροπέα, το κεφάλι φορμών αποτελείται από τα υλικά κραμάτων τιτανίου. Είναι σταθερής απόδοσης και εύκολου χειρισμού. Αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί στη διαφορετική τέχνη ραφών των παιχνιδιών, των ενδυμάτων, των διακοσμήσεων τρίχας και των κορδελλών. Είναι υιοθετημένο ειδικό κεφάλι φορμών για να κολλήσει το τεχνητό διαμάντι στα υφάσματα. Το υλικό και η μορφή κέρατων μπορούν επιλεγμένος από σας, εξαρτάται από την αίτησή σας, διαφορετικό κοστούμι εφαρμογής για το διαφορετικό κέρατο.

Παρακαλώ τεχνικός μας για τον επαγγελματία συστήνει.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:
1 - ο οξυγονοκολλητής χεριών μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ενιαία συγκόλληση σημείου, μοσχεύματα βιδών, κάρφωμα.
2 - φορητό σχέδιο, εκτός από διαστημικό, εύκολο να λειτουργήσει.
3 - μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον αυτόματο περιφερειακό εξοπλισμό.
4 - υπάρχουν πρότυπα συσκευών μαθημάτων, ειδικά γιατί τα rhinestones/το τρυπάνι PC τοποθετούν στην επεξεργασία ραπτικών haute.
5 - το μέγεθος παραγωγής υπερήχου suw-0328M μπορεί να ρυθμιστεί.

 

Παράμετρος:

Στοιχείο 20 28 35 40
Συχνότητα 20Khz 28khz 35khz 40khz
Δύναμη 800w 600w 500w 300w
Διάμετρος ακρών κέρατων 12mm 10mm 8mm 8mm
Υλικό κέρατων Αργίλιο alloy&Steel & κράμα τιτανίου
Γεννήτρια Ψηφιακή γεννήτρια

 

Τομείς της χρήσης:

Αυτοκινητοβιομηχανία

Πρωτότυπο/εργασία δοκιμών

Επισκευή ζωνών μεταφορέων

Επανάληψη για την αυτοματοποίηση

Επισκευές και ένωση υφάσματος

Πακέτα φουσκαλών

Vac που διαμορφώνει τη συστατική διατήρηση

Ο εξοπλισμός είναι κινητός

 

 

Εφαρμογή:

Ιατρική βιομηχανία
Στην ιατρική βιομηχανία η υπερηχητική συγκόλληση χρησιμοποιείται συχνά επειδή δεν εισάγει τους μολυσματικούς παράγοντες ή την υποβάθμιση στη συγκόλληση και οι μηχανές μπορούν να ειδικευτούν για τη χρήση στα καθαρά δωμάτια. Η διαδικασία μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί ιδιαίτερα, παρέχει τον αυστηρό έλεγχο των διαστατικών ανοχών και δεν παρεμποδίζει το biocompatibility των μερών. Επομένως, αυξάνει την ποιότητα μερών και μειώνει τις δαπάνες παραγωγής. Τα στοιχεία όπως τα αρτηριακά φίλτρα, τα φίλτρα αναισθησίας, φίλτρα αίματος, IV καθετήρες, οι σωλήνες διάλυσης, τα σιφώνια, οι cardiometry δεξαμενές, τα φίλτρα αίματος/αερίου, μάσκες προσώπου και IV ακίδα/τα φίλτρα μπορούν όλα να γίνουν χρησιμοποιώντας την υπερηχητική συγκόλληση. Μια άλλη σημαντική εφαρμογή στην ιατρική βιομηχανία για την υπερηχητική συγκόλληση είναι κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Τα στοιχεία όπως τις εσθήτες νοσοκομείων, τα αποστειρωμένα ενδύματα, τις μάσκες, τα διαδερμικά μπαλώματα και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για τα καθαρά δωμάτια μπορούν να σφραγιστούν και να ραφτούν χρησιμοποιώντας την υπερηχητική συγκόλληση. Αυτό αποτρέπει τη μόλυνση και την παραγωγή σκόνης και μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης.

 

Η υπερηχητική συγκόλληση σημείων χρησιμοποιείται όποτε τα μεγάλα πλαστικά μέρη δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μια παραδοσιακή μηχανή. Επομένως, το κεφάλι συγκόλλησης που σχεδιάζεται ως περίστροφο παρουσιάζεται στο μέρος είτε με το χέρι είτε με ένα ρομπότ. Το πλεονέκτημα της υπερηχητικής συγκόλλησης σημείων είναι το γεγονός ότι τα μέρη δεν χρειάζονται οποιαδήποτε ειδική προετοιμασία (κανένας ενεργειακός διευθυντής που απαιτείται). Επομένως τα μεγάλα διαμορφωμένα κενό μέρη μεγέθους μπορούν επίσης να συγκεντρωθούν εύκολα.

Το υπερηχητικό κέρατο χτίζεται για να παραγάγει το υψηλό εύρος. Η άκρη του κέρατου διαμορφώνεται προκειμένου να διαπεραστούν τα δύο στρώματα του υλικού, αφήνοντας ένα χαρακτηριστικό σχέδιο δαχτυλιδιών workface, ενώ η πίσω πλευρά στηρίζεται smiith και καθαρός.

Τα φορητά θερμοπλαστικά εργαλεία συγκόλλησής μας ικανοποιούν δύο ανάγκες: συγκόλληση δύσκολο να επιτευχθεί των περιοχών και μη παραποιήσιμη σφράγιση της συσκευασίας.

Σε σχεδόν κανέναν χρόνο οι ομάδες παραγωγής σας θα παράγουν τις καθαρές συγκολλήσεις με το υπερηχητικά πυροβόλο όπλο και το μολύβι μας.

Αυτά τα εργαλεία σχεδιάζονται για την ευκολία - - χρήση, προσαρμοστικότητα και ευελιξία να εξασφαλίσουν καθαρές και ισχυρές συγκολλήσεις.
Έχουμε τη λύση σε όλες τις ανάγκες συνελεύσεών σας.

Έχουμε επίσης το μολύβι συγκόλλησης κατοικίας μετάλλων, για η συνέλευση μηχανών.

 

 

 

 

 

 

Μίνι κατοικία

Χέρι εξοπλισμού υπερηχητικής συγκόλλησης κραμάτων τιτανίου - κρατημένο πυροβόλο όπλο για τη συνθετική υλική συγκόλληση 0

 
 
 

Κέρατο που επιλέγεται

Χέρι εξοπλισμού υπερηχητικής συγκόλλησης κραμάτων τιτανίου - κρατημένο πυροβόλο όπλο για τη συνθετική υλική συγκόλληση 1