• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής 15Khz 3000W για την αφαίρεση των αλάτων/τη αποστείρωση νερού

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-s15-3000
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Αφρός και ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 3days
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 200 σύνολα το μήνα
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 15KHz Δύναμη 3000W
Βάρος 20kg Κέρατο κράμα τιτανίου
Ταχύτητα <100l> Γεννήτρια Ψηφιακός
Υψηλό φως

υπερηχητικό sonicator ελέγχων

,

υπερηχητικός εξοπλισμός διασποράς

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

20Khz υπερηχητικός εξοπλισμός απολύμανσης νερού έρματος υψηλής ικανότητας

 

Περίληψη
 
Η αμελής μεταφορά των εξωτικών θαλασσίων ειδών στο νερό έρματος της διεθνούς ναυτιλίας είναι μια σημαντική περιβαλλοντική ανησυχία. Κάθε χρόνο, περίπου 12 δισεκατομμύριο τόνοι του νερού έρματος, που μεταφέρουν ένα κατ' εκτίμηση 15.000 είδος, αποτελούν απειλή για τη βιοποικιλότητα, αλιεία και η υδατοκαλλιέργεια που είναι recog από το διεθνή θαλάσσιο οργανισμό. Ο ογκώδης όγκος του νερού έρματος κάνει την πλήρη και οικονομικώς αποδοτική επεξεργασία μια πρόκληση. Οι κύστεις Dinoflagellate είναι μεταξύ των ο συνηθέστερα τοξικών οργανισμών στο νερό και τα ιζήματα έρματος και είναι ιδιαίτερα προβληματικές της φυσικής αντίστασης που παρέχεται λόγω μέχρι το τεθωρακισμένο κυτταρίνης τους και την περίοδο λήθαργου κύκλου της ζωής τους. Η ανάπτυξη μιας γρήγορης μεθόδου για τη βιωσιμότητα των κύστεων catenella Alexandrium για τη γρήγορη αξιολόγηση της κατεργασίας ύδατος έρματος παρέχει την ευκαιρία να αξιολογηθεί η δυνατότητα μιας ultrasonics υψηλής δύναμης τεχνολογίας πηλού. Μια σειρά πειραμάτων έχει πραγματοποιηθεί εκθέτοντας τις φιλτραρισμένες αναστολές θαλάσσιου νερού των κύστεων catenella Α. στον υπέρηχο υψηλής δύναμης στις διπλής ροής ρυθμίσεις για τις διαφορετικές περιόδους έκθεσης και αξιολογώντας τη βιωσιμότητα κύστεων από τη ροή cytometry. Η επιβίωση κύστεων ήταν γενικά

 

 

Περιγραφή:

Η υπερηχητική απολύμανση νερού έρματος το υπερηχητικό σύστημα επεξεργασίας έχει καταδείξει για να είναι αποτελεσματική στη δολοφονία των βακτηριδίων, του πλαγκτόντος, και των μεγαλύτερων οργανισμών. Η υπερηχητική απολύμανση του νερού έρματος είναι μια μηχανική φυσική επεξεργασία, η οποία αποφεύγει τη χορήγηση της δόσης οποιωνδήποτε ισχυρών και ακριβών ενεργών χημικών ουσιών στο νερό έρματος. Αυτό εξασφαλίζει μια ιδανική περιβαλλοντική αποδοχή που συνδυάζεται με την υψηλή βιολογική αποτελεσματικότητα σχετικά με την καταστροφή και την αδρανοποίηση των εγκαταστάσεων και των ζωικών οργανισμών και των μικροοργανισμών στο νερό έρματος.

 

Στοιχείο Rps-S500 Rps-S1000 Rps-S1500 Rps-S2000 Rps-S3000
Συχνότητα εργασίας 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz 15kHz
Ανώτατη δύναμη 500W 1000W 1500W 2000W 3000W
Παράδοση της ικανότητας 0,5 σε 2L/min 0,5 σε 3L/min 0,5 σε 4L/min 1.0 σε 6L/min 1.0 σε 8L/min
Ισχύστε Η γραμμή παραγωγής, χρησιμοποιείται σε σχέση με
Δεξαμενή αντίδρασης 10L, 15L, 20L, 35L, ανοξείδωτο
Πίεση εργασίας Max: 5MPa
Θερμοκρασία εργασίας Max: 350°C
 

 

 

Ο υπέρηχος έχει την πιθανή εφαρμογή στην απολύμανση ποικίλων ρευμάτων νερού, συμπεριλαμβανομένου του νερού έρματος καταστρώματος για να αποφύγει τη μεταφορά των μη-γηγενών ειδών μεταξύ των γεωγραφικών θέσεων. Δύο προσεγγίσεις για τη βελτίωση της απόδοσης του υπερήχου στην απολύμανση των βακτηριδίων εξετάστηκαν: 1) βελτιστοποιώντας την υπερηχητική ένταση με την ποικιλία της διαμέτρου κυττάρων επεξεργασίας, και 2) χρησιμοποίηση του υπερήχου από κοινού με μια δεύτερη επεξεργασία. Ένας τη χρόνος επαφών για μια θανάτωση κούτσουρων ενός καθαρού πολιτισμού Ε. COLI 0,6 λεπτών μετρήθηκε κατά χρησιμοποίηση των υψηλότερων μέσων εντάσεων ως αποτέλεσμα των μειωμένων διαμέτρων κυττάρων επεξεργασίας, μια ουσιαστική βελτίωση πέρα από τη προηγούμενη δουλειά. Η συνδυασμένη επεξεργασία που αποτελείται από την υπερηχητική και θερμική επεξεργασία οδήγησε σε μια μείωση περίπου του χρόνου 40% σε επαφή για μια θανάτωση κούτσουρων του Ε. COLI. Δεδομένου ότι ένας χρόνος επαφών 0,6 λεπτών ανά θανάτωση κούτσουρων είναι ακόμα πιθανό να είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος για ένα ροή-κατευθείαν σύστημα επεξεργασίας για το νερό έρματος, η δυνατότητα εφαρμογής του υπερήχου για να σταθεροποιήσει την κατεργασία ύδατος αναμένεται για να εστιάσει zooplankton, για το οποίο ο υπέρηχος είναι πολύ αποτελεσματικός. Μια δεύτερη επεξεργασία που στοχεύει στα βακτηρίδια θα μπορούσε επίσης να υιοθετηθεί. Επιπλέον, ο υπέρηχος είναι αποτελεσματικός στην απολύμανση και των βακτηριδίων και zooplankton στα χαμηλότερα ποσοστά ροής και μπορεί να έχει την εφαρμογή σε άλλες εφαρμογές κατεργασίας ύδατος. Ο πρόσθετος πειραματισμός συστήνεται χρησιμοποιώντας τον υπέρηχο για να απολυμάνει το φυσικό νερό της θάλασσας.

 

 

Εφαρμογή

 

Η υπερηχητική απολύμανση από τα κύματα υπερήχου υψηλής δύναμης δημιουργίας κοιλότητας παράγει τις φυσαλίδες δημιουργίας κοιλότητας στα υγρά, τα οποία οδηγούν στις έντονες δυνάμεις κουράς και την υψηλή πίεση. Όταν τα έντονα κύματα υπερήχου συνδέονται στα υγρά, τα υγιή κύματα που διαδίδουν στα υγρά μέσα οδηγούν στην εναλλασσόμενη υψηλή πίεση και χαμηλής πιέσεως κύκλος, με τα ποσοστά ανάλογα με τη συχνότητα. Κατά τη διάρκεια του χαμηλής πιέσεως κύκλου (φάση rarefaction), τα μεγάλης έντασης υπερηχητικά κύματα δημιουργούν τις μικρές κενές φυσαλίδες ή τα κενά στο υγρό. Όταν οι φυσαλίδες επιτυγχάνουν έναν όγκο στον οποίο δεν μπορούν πλέον να απορροφήσουν την ενέργεια, καταρρέουν βίαια κατά τη διάρκεια ενός υψηλού κύκλου (φάση συμπίεσης). Αυτό το φαινόμενο καλείται τη δημιουργία κοιλότητας. Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες (περ. 5,000K) και οι πιέσεις (περ. 2,000atm) επιτυγχάνονται τοπικά. Η κατάρρευση της φυσαλίδας δημιουργίας κοιλότητας οδηγεί επίσης στα υγρά αεριωθούμενα αεροπλάνα μέχρι της ταχύτητας 280m/s. Αυτές οι ιδιαίτερα ενεργητικές παραγωγή και κατάρρευση φυσαλίδων οδηγούν στις υδροδυναμικές δυνάμεις κουράς και τις υπερηχητικές ταλαντώσεις, το οποίο σπάζει και αναστατώνει τους κυψελοειδείς τοίχους των οργανισμών – αποτελεσματικά φονικός τις. Σχετικά με την περιβαλλοντική αποδοχή του, δεν υπάρχει καμία γνωστή ή προσδοκώμενη περιβαλλοντική ανησυχία που συνδέεται με την υπέρηχος-βοηθημένη τεχνολογία.

 

 

 

Η άλλη εφαρμογή υπερηχητικού sonochemistry

• Διασπορά
• Διάσπαση κυττάρων
• Προετοιμασία δειγμάτων φαρμακείων
• Ομογενοποίηση
• Μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος
• Διασπορά Nanoparticle
• Διάσπαση σε άτομα
• Διασπορά Graphene
• Κατασκευή biodiesel
• Εκκαθάριση,
• Κρυστάλλωση,
• Εξαγωγή,
• Επεξεργασία απόβλητου ύδατος,
• Επιταχυνόμενη αντίδραση,
• μικρόβια θανάτωσης (διάσπαση κυττάρων),
• Υποβάθμιση των τοξικών οργανικών ρύπων
• κατά της επικάθησης αφαίρεση των αλάτων στον τομέα επεξεργασίας λυμάτων

 

υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής 15Khz 3000W για την αφαίρεση των αλάτων/τη αποστείρωση νερού 0