• Poluda Igor
  Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
 • Mike
  Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
 • Nguyễn Công
  η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Μετατροπέας 28Khz υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής αποδοτικότητας για τη βιοδιασπάσιμη σφράγιση τσαντών τσαγιού

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-Sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-t3828-4Z
Ποσότητα παραγγελίας min 5 ΣΥΝΟΛΑ
Τιμή negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Foam+Carton
Χρόνος παράδοσης 2days
Όροι πληρωμής T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 200 σύνολα/μήνας
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 28hz Διάμετρος 380mm
Όνομα υπερηχητικός μετατροπέας δύναμης Δύναμη 800W
Ικανότητα 7600-8500 αντίσταση <10 Ω
Υψηλό φως

υπερηχητικός μετατροπέας υψηλής συχνότητας

,

Υπερηχητικός ταλαντωτής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

28Khz μετατροπέας υπερηχητικής συγκόλλησης για τη βιοδιασπάσιμη σφράγιση τσαντών τσαγιού

 

 

 


Όλοι οι ήχοι πέρα από την ανθρώπινη σειρά ακρόασης καλούνται υπέρηχο. Standardly το ανθρώπινο κατώτατο όριο ακρόασης τίθεται στο kHz 18. Μια υπερηχητική δόνηση χρησιμοποιείται ως ενεργειακός μεταφορέας. Η ενέργεια μετατρέπεται από το μετατροπέα (δομένος στοιχείο) ενός ηλεκτρικού κύματος σε μια μηχανική δόνηση. Δεδομένου ότι ο αέρας διαμορφώνει μια υψηλή αντίσταση στη δόνηση θορύβου και η ενέργεια ακολουθεί την πορεία λιγότερης αντίστασης, η ενέργεια θα κινηθεί στην κατεύθυνση του sonotrode.
Το sonotrode είναι ένα εργαλείο που προσαρμόζεται σε μια μέγιστη επιφάνεια επαφών με το προϊόν. Σε αυτό το σημείο η ενέργεια ακολουθεί πάλι την πορεία λιγότερης αντίστασης και συνεχίζεται στο προϊόν.
 

Ενεργειακή μεταφορά

Μια δομή συγκόλλησης εγκαθίσταται στο προϊόν. Αυτή η κατασκευή ραφών συγκόλλησης είναι βασικά, να εκλεπτύνει (εμπόδιο) της επιφάνειας για την ενεργειακή ροή. Ένα εμπόδιο σημαίνει την αντίσταση, θερμότητα μέσων αντίστασης. Όταν η αντίσταση είναι αρκετά μεγάλη, η παραγωγή θερμότητας θα είναι αρκετά μεγάλη να επιτύχει το σημείο τήξης του πλαστικού. Το αποτέλεσμα είναι ένα λειωμένο μέταλλο στο σημείο όπου μια κατασκευή προ-συγκόλλησης γίνεται. Μόλις ένα λειωμένο μέταλλο δημιουργείται, η επιφάνεια και η απορρόφηση της ενέργειας θα αυξηθούν η αντίσταση στο κύμα μειώνει. Οι λειώνοντας στάσεις διαδικασίας. Κατά συνέπεια, η θερμοκρασία δεν αυξάνεται περαιτέρω το κάψιμο αποτρέπεται. Προκειμένου να παραχθούν οι απαραίτητες δονήσεις μια μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης απαιτείται. Αυτή η μηχανή αποτελείται από διάφορα συστατικά (δείτε τον αριθμό).

Οι υπερηχητικοί μετατροπείς και οι υπερηχητικοί μετατροπείς είναι ένας στο ίδιο πράγμα. Υπάρχει ένας υπερηχητικός cOem, εταιρία Dukane, η οποία χρησιμοποιεί το μετατροπέα όρου. Όλες οι άλλες υπερηχητικές κατασκευές cOem όπως Branson, Sonics και τα υλικά, Rinco, Telesonics και Herrmann αναφέρονται σε αυτοί δεδομένου ότι οι μετατροπείς ή Konverters.Cut off από τον υπέρηχο κάνουν τη γωνία πολύ προφανώς και αρκετά. Μπορεί επίσης να κρατήσει το τσάι με την πλήρη μορφή. Ικανότητα: 1500-2400bags/hour, ηλεκτρονικά ζυγίστε τις μεθόδους μέτρησης μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει τις διαφορετικές πρώτες ύλες.

Υλικό συσκευασίας:  Υπερηχητικά σφραγίζοντας υλικά, όπως το νάυλον, PLA, το πλέγμα πολυεστέρα, τα μη υφανθε'ντα υφάσματα κ.λπ….
 

 

 

Για να μετατρέψουν την ηλεκτρική υπερηχητική ενέργεια της γεννήτριας στη μηχανική ταλάντωση, οι υπερηχητικοί μετατροπείς απαιτούνται. Οι υπερηχητικοί μετατροπείς μας παράγονται στο εσωτερικό, στους υψηλής ποιότητας, πλήρως αυτόματους CNC τόρνους. Οι υπερηχητικοί μετατροπείς αποτελούνται από τα μηχανικά συστατικά και τους πολωμένους κεραμικούς δίσκους. Δημιουργημένος από τα υψηλής ποιότητας κράματα μετάλλων, π.χ. ανοξείδωτα ή τιτάνιο. Για τα κράματα τιτανίου μας, μπορούμε να αποδείξουμε την καταλληλότητα για την αεροπορία και τη διαστημική τεχνολογία με τα πιστοποιητικά και τις εκθέσεις δοκιμής. Προσφέρουμε τους υπερηχητικούς μετατροπείς από 20 έως το kHz 90, χρησιμοποιήσιμο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, παραδείγματος χάριν:

 • Υπερηχητική συγκόλληση
 • Υπερηχητική κοπή
 • Υπερηχητικό κοσκίνισμα
 • Υπερηχητικός καθαρισμός
 • Υπερηχητική συγκόλληση
 • Υπερηχητικός ψεκασμός
 • Υπερηχητική στροφή

 

 

 

Τεχνικά στοιχεία  
Εφικτή απόδοση: Μέχρι 4000 Watt
Συχνότητες: 20 - kHz 70
Αποδοτικότητα: > 95%
Συνδέσεις:
 • BNC - σύνδεση υψηλής τάσης για το HF-καλώδιο RG 58
 • Συνδέσεις αέρα για τυποποιημένο innertube D= 6 χιλ.
Υλικά:
 • Ανοξείδωτο ή ο Μαύρος κατοικία αλουμινίου
 • Βαθμός 5 τιτανίου σώμα αντήχησης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ

 

Στοιχείο αριθ. Συνδέστε τη βίδα (μέγεθος) Ικανότητα Δύναμη εισαγωγής (ψ) Μέγιστο εύρος (um)
    Κίτρινος Γκρίζος Μαύρος    
3828-2Z 1/2-20UNF 3800-4300 / / 500 3
3828-4Z 1/2-20UNF 7600-8500 / 10500-12000 800 4
3028-2Z 3/8-24UNF 2700-3100 3400-3800 / 400 3
2528-4Z M8 Χ 1 3900-4300 / / 400 4
2528-2Z M8 Χ 1 Ή 3/8-24UNF 1950-2200 2200-2500 / 300 3

 

 

 

Περιγραφή:

 

28Khz μετατροπέας που χρησιμοποιείται ευρέως στη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης και το υπερηχητικό φορητό πυροβόλο όπλο συγκόλλησης. Και μπορείτε πάντα να δείτε σε 28Khz τα υπερηχητικά μέρη στην αυτόματη, μη υφανθείσα και περιοχή συσκευασίας. Ο πιεζοηλεκτρικός μετατροπέας είναι η ηλεκτρική δαπάνη που συσσωρεύει σε ορισμένα στερεά υλικά σε απάντηση στην εφαρμοσμένη μηχανική πίεση. Είναι σημείο κλειδί όλου του υπερηχητικού εξοπλισμού. Ο μετατροπέας αποφασίζει την ιδιοκτησία της μηχανής. Μπορούμε να παρέχουμε το μετατροπέα, επίσης μετατροπέας με το σπίτι και booster.r.

 

 

Πλεονέκτημα

1. Το πιεζοηλεκτρικό κεραμικό τσιπ υιοθετεί τα εισαγόμενα μέρη, και μπορεί να δώσει μια ισχυρή και σταθερή παραγωγή.
2. Η υψηλή αποδοτικότητα, υψηλός μηχανικός ποιοτικός παράγοντας, που λαμβάνει την υψηλή ηλεκτρικός-ακουστική εργασία αποδοτικότητας μετατροπής στη συχνότητα αντήχησης δείχνει.
3. Μεγάλο εύρος: το σχέδιο βελτιστοποίησης από τον υπολογιστή, αναλογία ταχύτητας δόνησης είναι υψηλό.
4. Μεγάλη δύναμη, στο πλαίσιο της δράσης της prestressed βίδας, η ενέργεια πιεζοηλεκτρικού του κεραμικού για να πάρει το μέγιστο παιχνίδι
5. Η καλή αντίσταση θερμότητας, μικρή αρμονική σύνθετη αντίσταση, χαμηλή θερμαντική αξία, που χρησιμοποιεί τη σειρά θερμοκρασίας είναι ευρεία.

 

 

Εφαρμογή:

Κάψες, τσάντες τσαγιού

Η σφράγιση των ταινιών καπακιών, η ένωση των δαχτυλιδιών με σφραγιδόλιθο και η ενσωμάτωση των φίλτρων είναι οι σημαντικότερες εφαρμογές για τις οποίες η υπερηχητική συγκόλληση παρέχει μια λύση. Τα εργαλεία συγκόλλησης κρατούν την ταινία σε ισχύ με τη βοήθεια του κενού. Η ζωή του προϊόντος στο ράφι και η προστασία προϊόντων εξασφαλίζονται λόγω των εργαλείων που είναι κρύων.

 

Σωλήνες, βαλβίδες, φερμουάρ

Με ultrasonics, γρήγορα και την ασφαλή συγκόλληση βαλβίδων φορμαρισμένης των της έγχυση εξαέρωσης ή οι σωλήνες στις ταινίες οποιουδήποτε τύπου είναι δυνατοί. Η διακένωση ταινιών αποτρέπεται και οι ιδιότητες εμποδίων δεν διακυβεύονται δεδομένου ότι ultrasonics διεγείρει μόνο τα μόρια στο πραγματικό στρώμα σφράγισης. Επιπλέον, ultrasonics επιτρέπει την ασφαλή ολοκλήρωση των φερμουάρ για τις re-sealable σακούλες και τη συγκόλληση των ακρών φερμουάρ (φερμουάρ-συντριβή).

 

Συσκευασία ταινιών

Με ultrasonics είναι δυνατό να ωθηθούν ακίνδυνα τα υπολείμματα προϊόντων από την περιοχή σφραγίδων, η οποία εξασφαλίζει απολύτως σφιχτά να σφραγίσει. Αυτό μειώνει σημαντικά τον αριθμό συσκευασίας διαρροής και η ζωή του προϊόντος στο ράφι των προϊόντων στις υπεραγορές αυξάνεται. Ultrasonics παρέχει αυτό το πλεονέκτημα για τις όρθιες σακούλες, αλυσοδεμένες τσάντες και τσάντες, και στις διαμήκεις και εγκάρσιες ενώσεις, στις διαλείπουσες και συνεχείς εφαρμογές

 

Συσκευασία ποτών

Η υπερηχητική συγκόλληση είναι πολύ καλά ταιριαγμένη για το ντυμένο υλικό συσκευασίας χαρτοκιβωτίων. Παρά το βρέξιμο με τα γεμισμένα προϊόντα, οι σφιχτές σφραγίδες εξασφαλίζονται με ή χωρίς εμπόδιο αργιλίου. Η ολοκλήρωση των σωλήνων είναι εύκολα δυνατή. Υψηλή παραγωγή λόγω των σύντομων χρόνων σφράγισης. Οι επαναλαμβανόμενες παράμετροι εξασφαλίζουν με συνέπεια υψηλή ποιότητα σφράγισης.

 

Φλυτζάνια, πακέτα φουσκαλών, δίσκοι

Στις εφαρμογές της PET ιδίως, ultrasonics φθάνει γρήγορα στο υψηλό σημείο τήξης και επομένως οδηγεί σε μια αύξηση στην παραγωγή παραγωγής. Η σφράγιση και ο χωρισμός των πακέτων φουσκαλών είναι εύκολα δυνατοί, επίσης ολοκλήρωση των τμημάτων δακρυ'ων έξω και των πλαστογράφηση-εμφανών σφραγίδων.

 

 

Μετατροπέας 28Khz υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής αποδοτικότητας για τη βιοδιασπάσιμη σφράγιση τσαντών τσαγιού 0