• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού πλάτους 40mm για το γυαλί επιπλεόντων σωμάτων που ντύνει CCM παραγωγή

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-K50
Ποσότητα παραγγελίας min 1PC
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs/month
Λεπτομέρειες
Υλικό Aluminium+Titanium Πλάτος ψεκασμού 40~150mm
Ομοιομορφία > 95% Ποσοστό επιστρώματος αποταμίευσης materail 90%
Πάχος επιστρώματος 20 NM στις δεκάδες των επιστρωμάτων μικρού Μορφή ψεκασμού διαλείπων ή συνεχής ψεκασμός
Συχνότητα 50kHz
Υψηλό φως

CCM υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού παραγωγής

,

Γυαλί επιπλεόντων σωμάτων που ντύνει τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού

,

υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού πλάτους 40mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

50Khz ευρύ ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης υπερηχητικό για το επίστρωμα γυαλιού επιπλεόντων σωμάτων, επίστρωμα μεγάλης περιοχής

50Khz ευρύ ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης υπερηχητικό για το επίστρωμα μεγάλης περιοχής

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Ο υπερηχητικός ψεκασμός διάσπασης σε άτομα είναι η χρήση της πιεζοηλεκτρικής επίδρασης για να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια στην υψηλής συχνότητας μηχανική ενέργεια, για να χωρίσει τους μοριακούς δεσμούς μεταξύ των υγρών μορίων νερού για να παραγάγει μια φυσική και κομψή υδρονέφωση νερού, ώστε να ψεκαστεί το υγρό χωρίς τη θέρμανση ή προσθήκη οποιωνδήποτε χημικών αντιδραστηρίων. Η υπερηχητική υψηλής συχνότητας ταλάντωση χρησιμοποιείται για να ψεκάσει το υγρό στα ομοιόμορφα μικρό-ταξινομημένα μόρια. Έναντι των παραδοσιακών ακροφυσίων πίεσης, ο υπερηχητικός ψεκασμός μπορεί να λάβει ένα πιό ομοιόμορφο, λεπτύτερο και πιό ελέγξιμο επίστρωμα ταινιών, και δεν είναι εύκολο να εμποδιστούν τα ακροφύσια.

 

Το ευρύ ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης υπερηχητικό είναι ένα υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο που είναι σε θέση να ντύσει μια μεγάλη περιοχή. Τα υπερηχητικά ακροφύσια υιοθετούν το ειδικό σχέδιο του καναλιού ροής αέρα για να διανείμουν και να παραδώσουν το αέριο μεταφορέων σε μια με φόρμα βεντάλιας υδρονέφωση που ψεκάζεται από την υπερηχητική ταλάντωση. Και το πλάτος ψεκασμού του υπερηχητικού ακροφυσίου αυξάνεται συνεπώς. Λόγω του μεγάλου πλάτους ψεκασμού του ευρέος υπερηχητικού ακροφυσίου υδρονέφωσης, είναι κυρίως κατάλληλο για διάφορο των εφαρμογών επιστρώματος στα υποστρώματα μέσων και μεγάλης περιοχής. Η ευρεία σειρά υδρονέφωσης υπερηχητικών ακροφυσίων που συνδυάζεται με τη σειρά υδρονέφωσης εστίασης υπερηχητικών ακροφυσίων μπορεί γενικά να εξετάσει σχεδόν όλες τις χαρακτηριστικές υπερηχητικές εφαρμογές επιστρώματος.


Μια από τις χαρακτηριστικές εφαρμογές είναι ντυμένη καταλύτης CCM) παραγωγή μεμβρανών (για το κύτταρο καυσίμου. Τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκάζουν τις αναστολές και τον ψεκασμό καταλυτών (όπως ένας καταλύτης άνθρακα λευκόχρυσου) επάνω σε μια μεμβράνη ανταλλαγής πρωτονίων για να διαμορφώσουν ένα ομοιόμορφο επίστρωμα καταλυτών. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των ευρέων ακροφυσίων ψεκασμού υδρονέφωσης υπερηχητικών είναι ότι μπορούν να επιτύχουν ένα μεγαλύτερο πλάτος ψεκασμού με την υιοθέτηση του πολλαπλασίου των υπερηχητικών ακροφυσίων. Θεωρητικά, οποιοδήποτε πλάτος ψεκασμού μπορεί να επιτευχθεί με την αύξηση του αριθμού ακροφυσίων. Παραδείγματος χάριν, μια σειρά 10 μονάδες ευρέων υπερηχητικών ακροφυσίων υδρονέφωσης μπορεί να λάβει ένα πλάτος ψεκασμού μέχρι 1-1.5meters. _ο υπερηχητικός ακροφύσιο γέφυρα συνθέτω πολλαπλάσιο ευρύς υδρονέφωση υπερηχητικός ψεκάζω ακροφύσιο μπορώ είμαι εφαρμόζω πολύς μεγάλη περιοχή επίστρωμα εφαρμογή όπως σώμα γυαλί επίστρωμα, μη υφανθείς ύφασμα και υφαντικός ψεκασμός επίστρωμα, μέταλλο ή πλαστικός φύλλο επίστρωμα, κ.λπ. Παραδείγματος χάριν, αντι-αντανακλαστικά επιστρώματα, επιστρώματα θερμικής μόνωσης, υδροφοβικά επιστρώματα, κ.λπ.

 

Τεχνολογία. πληροφορίες:

Ψεκασμένα μόρια 15-40um
Πλάτος ψεκασμού 40150mm
Ροή ψεκασμού 0.5-20ML/min
Ύψος ψεκασμού 50150mm
Κατάλληλος για το υγρό ιξώδες <30cps>
Μέγεθος μορίων αναστολής <20um>
Πίεση αέρα παρεκτροπής <0>

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Μεγάλος ψεκασμός πλάτους, πλάτος ψεκασμού: 40150mm
Ομοιόμορφο επίστρωμα: ομοιομορφία > 95%
Διάσωση των πρώτων υλών: το ποσοστό χρησιμοποίησης πρώτης ύλης είναι άνω των 90%, 4 φορές αυτό του παραδοσιακού ακροφυσίου ψεκασμού αέρα.
Υψηλή ακρίβεια ελέγχου του πάχους επιστρώματος: 20 NM στις δεκάδες των επιστρωμάτων μικρού μπορούν να ψεκαστούν ακριβώς.
Διαθέσιμος για το διαλείποντα ή συνεχή ψεκασμό
Μη φράζων
Αντιδιαβρωτικό ακροφύσιο

 

Εφαρμογή:

Ηλεκτρονική: Αισθητήρες, PCB που ρευστοποιούν, επίδειξη, ημιαγωγοί κ.λπ.
Βιομηχανικός: Γυαλί, υφάσματα, πλαστικό, κ.λπ.
Ιατρικός: Ιατρική υφαντική, διαγνωστική συσκευή κ.λπ.
Ενέργεια: Κύτταρο καυσίμου, ηλιακό κύτταρο, κ.λπ.

 

Εικόνες προϊόντων:


υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού πλάτους 40mm για το γυαλί επιπλεόντων σωμάτων που ντύνει CCM παραγωγή 0

υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού πλάτους 40mm για το γυαλί επιπλεόντων σωμάτων που ντύνει CCM παραγωγή 1

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα