• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

40um ψεκασμένο μικρό ψεκασμού ακροφύσιο ψεκασμού περιοχής υπερηχητικό για τα επιστρώματα κυττάρων καυσίμου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-Z50
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs
Λεπτομέρειες
Υλικό Τιτάνιο Συχνότητα 50kHz
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 10-100W Ακατέργαστη υλική αποταμίευση επιστρώματος Άνω των 90%
Υψηλό φως

Υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού επιστρωμάτων κυττάρων καυσίμου

,

40um υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο

,

40um ψεκασμένο υπερηχητικό ακροφύσιο

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

50Khz υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης τιτανίου για τα επιστρώματα κυττάρων καυσίμου, μικρά με της περιοχής ψεκασμού

50Khz υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης για τα επιστρώματα κυττάρων καυσίμου, μικρό πλάτος ψεκασμού

Ο υπερηχητικός ψεκασμός διάσπασης σε άτομα είναι η χρήση της πιεζοηλεκτρικής επίδρασης για να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια στην υψηλής συχνότητας μηχανική ενέργεια, για να χωρίσει τους μοριακούς δεσμούς μεταξύ των υγρών μορίων νερού για να παραγάγει μια φυσική και κομψή υδρονέφωση νερού, ώστε να ψεκαστεί το υγρό χωρίς τη θέρμανση ή προσθήκη οποιωνδήποτε χημικών αντιδραστηρίων. Η υπερηχητική υψηλής συχνότητας ταλάντωση χρησιμοποιείται για να ψεκάσει το υγρό στα ομοιόμορφα μικρό-ταξινομημένα μόρια. Έναντι των παραδοσιακών ακροφυσίων πίεσης, ο υπερηχητικός ψεκασμός μπορεί να λάβει ένα πιό ομοιόμορφο, λεπτύτερο και πιό ελέγξιμο επίστρωμα ταινιών, και δεν είναι εύκολο να εμποδιστούν τα ακροφύσια. Επειδή το υπερηχητικό ακροφύσιο χρειάζεται μόνο έναν μικροσκοπικό όγκο αέρα των kilopascals, και δεν υπάρχει σχεδόν κανένας παφλασμός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψεκασμού, το ποσοστό χρησιμοποίησης χρωμάτων είναι τόσο υψηλό όσο 90%. Στην υπερηχητική διαδικασία ψεκασμού, το μέγεθος και η διανομή σταγονίδιων μπορούν να ελεγχθούν ακριβώς, έτσι ώστε τα πολύ μικρά μόρια σταγονίδιων μπορούν να εξατμιστούν γρήγορα, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας τα μόρια με μια υψηλή συγκεκριμένη επιφάνεια. Ο υπερηχητικός ψεκασμός διάσπασης σε άτομα είναι διαφορετικός από τον παραδοσιακό ψεκασμό διάσπασης σε άτομα. Ο παραδοσιακός ψεκασμός στηρίζεται στην κίνηση πίεσης και μεγάλης ταχύτητας κουρεύω το ρευστό στα μικρά σταγονίδια. Ο υπερηχητικός ψεκασμός χρησιμοποιεί μόνο την υπερηχητική ενέργεια δόνησης για τη διάσπαση σε άτομα. Ο υπερηχητικός εξοπλισμός ψεκασμού διάσπασης σε άτομα θεωρείται ως «πράσινη» τεχνολογία λόγω της μικρής κατανάλωσης ενέργειας και της μεγάλης αποδοτικότητάς του, και είναι μια ιδανική επιλογή για τις βασικές ρευστές εφαρμογές. Με τα μοναδικά ευγενή χαρακτηριστικά ψεκασμού της, η συσκευή μειώνει πολύ τον πίσω ψεκασμό, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τις δαπάνες και τη ρύπανση στον περιβάλλοντα αέρα. Συγχρόνως, αυτή η νέα τεχνολογία επεκτείνει επίσης περισσότερους τομείς εφαρμογής, όπως ο ψεκασμός στα ποσοστά χαμηλής ροής.

 

Περιγραφή:

Το υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης είναι ένα υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο με ένα μικρό πλάτος ψεκασμού. Το υπερηχητικό ακροφύσιο υιοθέτησε την αρχή της υπερηχητικής ψεκάζοντας τεχνολογίας. Έχει ένα ειδικό σχέδιο καναλιών της ροής διανέμει ομοιόμορφα το αέριο μεταφορέων, έτσι ώστε η υγρή υδρονέφωση μετά από την υπερηχητική διάσπαση σε άτομα ψεκάζεται με έναν τρόπο, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την περιοχή ψεκασμού του υπερηχητικού ακροφυσίου ψεκασμού. Λόγω του μικρού πλάτους του υπερηχητικού ακροφυσίου ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης, είναι κυρίως κατάλληλο για τις διάφορες μικρές και εφαρμογές επιστρώματος ψεκασμού μέσος-περιοχής. Το υπερηχητικό ακροφύσιο υδρονέφωσης εστίασης συμπληρώνει το ευρύ υπερηχητικό ακροφύσιο υδρονέφωσης και μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα διαφορετικά επιστρώματα ψεκασμού αεροπλάνων.

Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές είναι επίστρωμα ψεκασμού κυττάρων καυσίμου, δηλ., επιστρώματα ψεκασμού ηλεκτροδίων μεμβρανών σε ένα κύτταρο καυσίμου μεμβρανών ανταλλαγής πρωτονίων. Μια διασπορά καταλυτών (όπως ένας καταλύτης άνθρακα λευκόχρυσου) ψεκάζεται ultrasonically και ψεκάζεται επάνω σε μια μεμβράνη ανταλλαγής πρωτονίων για να διαμορφώσει ένα ομοιόμορφο και πυκνό ηλεκτρόδιο μεμβρανών. Επειδή το υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης έχει το πλεονέκτημα των επιστρωμάτων ψεκασμού, μπορεί να ψεκαστεί ακριβώς σε μια μικρή σειρά. Επομένως, το υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο υδρονέφωσης εστίασης μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο επίστρωμα επιφάνειας των ιατρικών οργάνων interventional όπως τα επιστρώματα ψεκασμού καθετήρων μπαλονιών φαρμάκων και τα stent επιστρώματα ψεκασμού φαρμάκων. Παραδείγματος χάριν, τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης ψεκάζουν και ψεκάζουν τη λύση φαρμάκων που αποτελείται χαρακτηριστικά από το rapamycin που διαλύεται σε μερικούς οργανικούς διαλύτες επάνω στο stent ή καθετήρα μπαλονιών για να διαμορφώσει ένα ομοιογενές επίστρωμα φαρμάκων.

 

Επιπλέον, το υπερηχητικό ακροφύσιο ψεκασμού υδρονέφωσης εστίασης μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στα επιστρώματα ψεκασμού ηλιακών κυττάρων λεπτών ταινιών, perovskite τα επιστρώματα ψεκασμού ηλιακών κυττάρων, τα επιστρώματα ψεκασμού ροής PCB, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Ομοιόμορφο επίστρωμα: ομοιομορφία >95%
Διάσωση των πρώτων υλών: το ποσοστό χρησιμοποίησης πρώτης ύλης είναι άνω των 85%, 4 φορές αυτό του παραδοσιακού ακροφυσίου ψεκασμού αέρα
Υψηλή ακρίβεια ελέγχου του πάχους επιστρώματος: 20 NM στις δεκάδες των επιστρωμάτων μικρού μπορούν να ψεκαστούν ακριβώς.
Μη φράζων
Αντιδιαβρωτικό ακροφύσιο
Υψηλή ακρίβεια, υψηλός ελέγξιμος ψεκασμός.

 

Τεχνολογία. πληροφορίες:

Ψεκασμένα μόρια 15-40um
Πλάτος ψεκασμού 220mm
Ροή ψεκασμού 0.5-10ML/min
Ύψος ψεκασμού 1030mm
Κατάλληλος για το υγρό ιξώδες <30cps>
Μέγεθος μορίων αναστολής <10um>
Πίεση αέρα παρεκτροπής <0>

 

Εφαρμογές
Ηλεκτρονική: Αισθητήρες, PCB που ρευστοποιούν, ημιαγωγοί κ.λπ.
Βιομηχανικός: Γυαλί, οθόνη αφής, κ.λπ.
Ιατρικός: Stents, καθετήρες μπαλονιών, διαγνωστική συσκευή κ.λπ.
Ενέργεια: Κύτταρο καυσίμου, ηλιακό κύτταρο, κ.λπ.

 

40um ψεκασμένο μικρό ψεκασμού ακροφύσιο ψεκασμού περιοχής υπερηχητικό για τα επιστρώματα κυττάρων καυσίμου 040um ψεκασμένο μικρό ψεκασμού ακροφύσιο ψεκασμού περιοχής υπερηχητικό για τα επιστρώματα κυττάρων καυσίμου 1

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα