• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης ελέγχου PLC με το περιστροφικό κέρατο 20Khz 1000W

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-W20
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινο χαρτοκιβώτιο
Όροι πληρωμής T/T
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20KHz Τύπος κέρατων Περιστροφικός
Πλάτος κέρατων 25mm σε ανώτατο Πλάτος συγκόλλησης 2mm~25mm
Υλικό κέρατων γρήγορος χάλυβας Genenrator Υπερηχητική ψηφιακή γεννήτρια
Λειτουργήστε Έλεγχος PLC οθόνης αφής Πίεση αέρα Πίεση αέρα
Υψηλό φως

Περιστροφική μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης κέρατων

,

Σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης ελέγχου PLC

,

Περιστροφικό σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης κέρατων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης φίλτρων αέρα με το περιστροφικό κέρατο, 20Khz 1000W, έλεγχος PLC, continioues συγκόλληση

 

Παράμετρος:

ΣΤΟΙΧΕΙΟ Υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης φίλτρων αέρα
Συχνότητα 20Khz
Κέρατο Περιστροφικό κέρατο
Πλάτος κέρατων 25mm σε ανώτατο
πλάτος συγκόλλησης 2mm~25mm
Υλικό κέρατων Χάλυβας
Γεννήτρια DG4200
Λειτουργήστε Έλεγχος PLC οθόνης αφής
Πίεση αέρα μέγιστο 6 φραγμών

 

Αγαθά της περιγραφής:

A.The αρχή της υπερηχητικής συγκόλλησης

Η υπερηχητική γεννήτρια παράγει τη συχνότητα σημάτων που απαιτείται από τον υπερηχητικό μετατροπέα, και χρησιμοποιεί έπειτα το thermoplasticity του πλαστικού για να παραγάγει τη θερμότητα σε μια πολύ υψηλή ταχύτητα μεταξύ των μορίων με τη χρησιμοποίηση της υψηλής συχνότητας τριβής μεταξύ των επιφανειών εργασίας. Όταν η θερμότητα είναι επαρκής για να λειώσει, το υπερηχητικό κύμα σταματούν. Η δόνηση, αυτή τη στιγμή η ένωση κομματιών προς κατεργασία σταθεροποιείται με την τήξη, ολοκληρώνει τη διαδικασία επεξεργασίας! Η παραδοσιακή υπερηχητική γεννήτρια είναι με το χέρι διαμορφωμένη κατά συχνότητα, και Hz-2000 ψηφιακή υπερηχητική γεννήτρια πραγματοποιεί την αυτόματη καταδίωξη συχνότητας, τη σε πραγματικό χρόνο επίδειξη ισχύος, και τη φιλική επικοινωνία της ανθρώπου-μηχανής διεπαφής!


B.Function
1. Συχνότητα αυτόματος-που χαράζει: ευφυές σύστημα ελέγχου, αυτόματη καταδίωξη συχνότητας.
2. το εύρος ρυθμίζει απείρως: το εύρος ρυθμίζει απείρως, αύξηση εύρους και μειώνεται από 5%
3. ευφυής προστασία: η συχνότητα αντιστάθμισε την προστασία, προστασία υπερφόρτωσης παραγωγής, προστασία ζημίας φορμών
4. ηλεκτρικά συστατικά: όλα τα πνευματικά συστατικά και τα κύρια ηλεκτρονικά συστατικά της μηχανής εισάγονται από τη Γερμανία και την Ιαπωνία
5. δομή ατράκτων: το πλαίσιο της μηχανής υιοθετεί την ειδική δομή χάλυβα και καμένος από χυτό το ακρίβεια αργίλιο CNC που επεξεργάζεται την επεξεργασία στη μηχανή, το πλαίσιο είναι ακριβέστερο και σταθερότερο

Συσκευή Σε αυτή η υψηλή αγορά, το hermeticity, η δύναμη και επίσης καλλυντική εμφάνιση είναι σημαντικά. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: σίδηρος ατμού, κατοικία αντλιών, ράβδος ηλεκτρικών σκουπών, και βραχίονας ψεκασμού πλυντηρίων πιάτων.
Αυτοκίνητος Ερμητικές σφραγίδες στις εφαρμογές όπως οι φακοί, τα φίλτρα και οι βαλβίδες. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν: πόρτα κιβωτίων γαντιών, συστάδα οργάνων, diverter αέρα και αισθητήρας μαζικών ροών αέρος.
Επιχείρηση Οι «καθαρές» συνελεύσεις με το μειωμένο μοριακό θέμα παράγονται σε δίσκους αποθήκευσης πληροφοριών. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν τη συνέλευση για τις κασέτες κορδελλών, και τις ακουστικές και τηλεοπτικές κασέτες.
Καταναλωτής Η συγκόλληση ακρίβειας, που πασσαλώνει και που διαμορφώνει τις διαδικασίες χρησιμοποιείται στην κατασκευή του Swatch®.
Ηλεκτρικός Το πολλαπλάσιο που πασσαλώνει και που παρεμβάλλει τις εφαρμογές είναι συχνά αυτοματοποιημένο για απαίτηση υψηλής παραγωγής με τη συνεπή αξιοπιστία. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: τελικοί φραγμοί, συνδετήρες, διακόπτες (π.χ. τραβέρσα, εμβύθιση, περιστροφικοί γρήγορος και διάφραγμα), και συνελεύσεις μασουριών.
Ιατρικός Η μη-μόλυνση και η δυνατότητα που χρησιμοποιείται σε ένα καθαρό δωμάτιο είναι τόσο σημαντικές όσο η δύναμη της συγκόλλησης. Οι αξιόπιστες, επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις για τις κρίσιμες συσκευές εντατικής θεραπείας παράγονται με τις νέες ικανότητες στον έλεγχο διεργασίας. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: το αρτηριακό φίλτρο, η cardiometry δεξαμενή, το φίλτρο αίματος/αερίου, η μάσκα προσώπου και IV καρφώνουν/φίλτρο.
Συσκευασία Από τις αποστηρωμένες συσκευασίες στους σωλήνες οδοντόπαστας, η δυνατότητα της υπερηχητικής συνέλευσης που σφραγίζει μέσω της μόλυνσης προϊόντων στην κοινή περιοχή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Εκτός από την καλή καλλυντική εμφάνιση, η υπερηχητική συνέλευση παρέχει τις πλαστογράφηση-εμφανείς σφραγίδες για τα πακέτα φουσκαλών. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: διανομέας καρυκευμάτων, συσκευασία φουσκαλών, σακούλα χυμού, χαρτοκιβώτιο χυμού και πλαστικά φλυτζάνια ντυμένου εγγράφου.
Παιχνίδια Σε αυτήν την ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανία, η αποβολή των κολλών, των βιδών και των διαλυτών, ή άλλων αναλωσίμων είναι ένα επίδομα που προστίθεται στις ισχυρές, ασφαλείς, στιγμιαίος-ελεύθερες συνελεύσεις.
 

Σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης ελέγχου PLC με το περιστροφικό κέρατο 20Khz 1000W 0

Σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης ελέγχου PLC με το περιστροφικό κέρατο 20Khz 1000W 1

Σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης ελέγχου PLC με το περιστροφικό κέρατο 20Khz 1000W 2