• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Περιστροφική μηχανή συσκευασίας κέρατων υπερηχητική σφραγίζοντας 20Khz για την κουρτίνα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-RW20
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή $6500/set
Συσκευασία λεπτομέρειες Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS
Λεπτομέρειες
Υλικό κέρατων Τιτάνιο, γρήγορος χάλυβας Συχνότητα 20Khz
Δύναμη 1200W Κέρατο συγκόλλησης Περιστροφικό κέρατο
Τύπος συγκόλλησης Συνεχίζει Σχέδιο συγκόλλησης προσαρμοσμένος
Υψηλό φως

20Khz υπερηχητική σφραγίζοντας μηχανή συσκευασίας

,

Υπερηχητικός σφραγίζοντας εξοπλισμός κουρτινών

,

Περιστροφική μηχανή συσκευασίας κέρατων υπερηχητική σφραγίζοντας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

20Khz υπερηχητική σφραγίζοντας μηχανή με το περιστροφικό κέρατο 20Khz για τη σφράγιση κουρτινών

Η υπερηχητική περιστροφική συγκόλληση χρησιμοποιείται ευρέως στις καθημερινές ανάγκες, τον ιματισμό, την κουρτίνα, το φίλτρο, τα παιχνίδια, τα τρόφιμα, τις φιλικές προς το περιβάλλον μη υφανθείσες τσάντες και άλλες βιομηχανίες.

Κατάλληλος για την παραγωγή: Ιματισμός δαντελλών, κορδέλλες, διακοσμητικά προϊόντα, χαρτομάνδηλα, τραπεζομάντιλα, κουρτίνες, καλύμματα, μαξιλαροθήκες, duvet καλύψεις, σκηνές, μίας χρήσης χειρουργικές εσθήτες, μη υφανθείσες τσάντες αγορών, μη υφανθε'ντα υφάσματα και άλλες προμήθειες.

Εφαρμόσιμο υλικό: Το χημικό συνθετικό ύφασμα ινών, ή ο περιορισμός του χημικού συνδυασμένου ίνα μπαλώματος, χημική ταινία (που περιέχει περισσότερο από τη χημική ίνα 30%), μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στα απαραίτητα προϊόντα, όπως το νάυλον ύφασμα, ύφασμα νημάτων βελόνων, μη υφανθε'ν ύφασμα, ύφασμα T/R, ύφασμα Tedlon (ύφασμα πολυεστέρα), πολυστρωματικό ύφασμα, και τα διάφορα τοποθετημένα σε στρώματα επιφάνεια-ντυμένα έγγραφα ταινιών υφασμάτων ισχύουν.

Εργονομικό σχέδιο

ανθρώπου-μηχανής ευφυής αλληλεπίδραση 3,5 ίντσας HMI

ακτινωτή τεχνολογία δόνησης 20khz 1200W

Το Wear-resistant κεφάλι εργαλείων, το μέγιστο πλάτος εργασίας είναι 16mm

Αυτόματη συχνότητα που ακολουθεί την υπερηχητική κίνηση γεννητριών Η προσαρμοσμένη ταχύτητα, ο σύγχρονος έλεγχος της ρόδας λουλουδιών και το κεφάλι εργαλείων, η μέγιστη ταχύτητα φθάνουν σε 40m/min (*This είναι η τυποποιημένη ταχύτητα, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για να αυξήσει την ταχύτητα σύμφωνα με τις απαιτήσεις)

Ανώμαλες λειτουργίες συναγερμών όπως η συχνότητα, η ισχύς, το εύρος, κ.λπ.

Υψηλής ποιότητας υλικά για να εξασφαλίσει σταθερότητα προϊόντων

Στοιχείο Παράμετρος
Συχνότητα 35Khz
Δύναμη 800W
Τσιπ Ceramice 4chips
Ταχύτητα 20m/min σε ανώτατο
Πλάτος συγκόλλησης 15mm σε ανώτατο
Κέρατο συγκόλλησης 35Khz περιστροφικό κέρατο
Τύπος συγκόλλησης Συνεχίζει

Rps-ηχιτικά περιστροφικά υπερηχητικά συστήματα υψηλής δύναμης ανεφοδιασμού στη συσκευασία, την υγιεινή και την ειδικότητα που μετατρέπουν τις βιομηχανίες.

 

Μέσα στην υγιεινή η βιομηχανία, υπερηχητική χρησιμοποιείται για τις πάνες ενηλίκων και μωρών/εσώρουχο, χειρουργικό περικάλυμμα, και ιατρικά προϊόντα μασκών προσώπου για τη σύνδεση, τη σύνδεση, την αποτύπωση σε ανάγλυφο και την ελασματοποίηση των θερμοπλαστικών υλικών. Η επιχείρηση έχει κατασκευάσει τις λύσεις για τη σύνδεση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, τη σύνδεση πυρήνων, τα στρώματα αποκτήσεων και backsheets.

 

Rps-ηχιτικός είναι επίσης ικανός και πρόθυμος να αναπτύξει τις περιεκτικές και προσαρμοσμένες υπερηχητικές λύσεις επεξεργασίας που θεωρούν τις βασικές παραμέτρους όπως η μεταλλουργία κέρατων, τα ακουστική σχέδια και η γεωμετρία, η συστατική επεξεργασία και η εφαρμοσμένη μηχανική συστημάτων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες επεξεργασίας του πελάτη.

 

Ευγενικά ελέγξτε τον ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΥΡΟΥΣ για την ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ (στα μικρά (um)) ο πίνακας στην επόμενη σελίδα, εσείς θα βρεί τη συχνότητα κοστουμιών για την αίτησή σας.

 

Περιστροφική μηχανή συσκευασίας κέρατων υπερηχητική σφραγίζοντας 20Khz για την κουρτίνα 0

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα