• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητικά συστήματα αντιδιαβρωτικό 100W ακροφυσίων ψεκασμού τιτανίου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-AT40
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs
Λεπτομέρειες
Υλικό Τιτάνιο Συχνότητα 40Khz
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 10-100W Ακατέργαστη υλική αποταμίευση επιστρώματος άνω των 90%
Υψηλό φως

Υπερηχητικά συστήματα ακροφυσίων ψεκασμού τιτανίου

,

Υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο αντιδιαβρωτικό

,

100W υπερηχητικά συστήματα ακροφυσίων ψεκασμού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητικό επίστρωμα κυττάρων καυσίμου από τα υπερηχητικά συστήματα ακροφυσίων ψεκασμού

Υπερηχητικό επίστρωμα κυττάρων καυσίμου από τον υπερηχητικό ψεκασμό nozzzles

Υπερηχητικός ψεκάζοντας υπερηχητικός ψεκασμός εισαγωγής διαδικασίας ροής. Το ακροφύσιο χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια για να μετατρέψει το υγρό σε μια λεπτή υδρονέφωση των low-viscosity σταγονίδιων νερού. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία συνελεύσεων ηλεκτρονικής, ειδικά στην εφαρμογή της υγρής ροής ύλης συγκολλήσεως για την τυπωμένη συνέλευση κυκλωμάτων, multichip ενότητες (Mcm, multichip ενότητα), ιδιαίτερα συστατικά, σειρές πλέγματος σφαιρών (BGA) και η κλίμακα τσιπ που συσκευάζει (CSP), βρίσκει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Ο Low-viscosity ψεκασμός είναι ένας παράγοντας κλειδί σε αυτές τις εφαρμογές, επειδή με τον αέρα ή το άζωτο, η μορφή ψεκασμού μπορεί να είναι τόσο μικρή όπως πλάτος 0,070» και τόσο μεγάλος όπως 18» ανάλογα με το ακροφύσιο. Λόγω αυτής της ικανότητας, ένα μικροσκοπικό ποσό ροής μπορεί να εφαρμοστεί στα συστατικά όπως BGA, και οι μεγάλες τυπωμένες συνελεύσεις κυκλωμάτων μπορούν να καλυφθούν με τη ροή πριν από τη συγκόλληση κυμάτων. Επειδή η ταχύτητα που παράγεται από το υπερηχητικό ακροφύσιο είναι γενικά μερικές ίντσες ανά δευτερόλεπτο, είναι απλό να παραδώσει τον ψεκασμό και να την διαμορφώσει σε ένα σαφές, αργό ρεύμα αέρα. Όταν ο ψεκασμός κατευθύνεται στην επιφάνεια στόχων που ντύνεται, το υγρό παρουσιάζει μια τάση να αναπηδήσει από την επιφάνεια και να εισαχθεί το περιβάλλον.

 

Περιγραφή:

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του υπερηχητικού ακροφυσίου είναι ότι μπορεί να προσαρμόσει ένα ευρύ φάσμα των ποσοστών ροής. Η υπερηχητική διάσπαση σε άτομα δεν απαιτεί την πίεση. Η ταχύτητα της υγρής διάσπασης σε άτομα καθορίζεται μόνο από την ταχύτητα με την οποία εισάγεται στο ακροφύσιο. Το ακροφύσιο μπορεί να σχεδιαστεί για να χειριστεί τις πολύ μικρές μεταβιβάζοντας ταχύτητες, τόσο χαμηλές όσο μερικά milliliters ανά το λεπτό, ή σχετικά μεγάλα ποσοστά ροής, μέχρι μερικές εκατοντάες milliliters ανά λεπτό. Ο ψεκασμός ροής από το αρχές της δεκαετίας του '90, υπερηχητικά ακροφύσια έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τον ψεκασμό ροής για τις σε απευθείας σύνδεση διαδικασίες συγκόλλησης κυμάτων PCB, κυρίως για τα προϊόντα όπως η ροή κανένας-καθαρής, υδροδιαλυτής, Ποε-ελεύθερης και συγκόλλησης RA (πλήρως ενεργοποιημένο κολοφώνιο). Προκειμένου να καλυφθεί η ολόκληρη επιφάνεια πινάκων με τη ροή, ο ψεκασμός από ένα στατικό ακροφύσιο μεταβιβάζεται στον αργόστροφο αέρα για να διαμορφώσει μια ευρεία, στενή ζώνη ομίχλης, η οποία κατατίθεται ομοιόμορφα στην κατώτατη επιφάνεια του πίνακα καθώς ο πίνακας περνά μέσω του ψεκασμού. Η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ψεκασμό από την κορυφή κάτω. Ο ψεκασμός ροής έχει τα πλεονεκτήματα πέρα από τις παλαιές μεθόδους εφαρμογής ροής, όπως το άφρισμα ή η ροή κυμάτων. Έναντι της παλαιάς μεθόδου, ο ψεκασμός ροής μειώνει την κατανάλωση ροής από 70%, εξαλείφει την ανάγκη για thinner ροής, παρέχει τον καλύτερο έλεγχο διεργασίας, και μειώνει τις ατέλειες. Τα τελευταία χρόνια, η τάση βιομηχανίας έχει μετατοπιστεί στον ψεκασμό ροής

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Ομοιόμορφο επίστρωμα: ομοιομορφία >95%
Διάσωση των πρώτων υλών: το ποσοστό χρησιμοποίησης πρώτης ύλης είναι άνω των 85%, 4 φορές αυτό του παραδοσιακού ακροφυσίου ψεκασμού αέρα
Υψηλή ακρίβεια ελέγχου του πάχους επιστρώματος: 20 NM στις δεκάδες των επιστρωμάτων μικρού μπορούν να ψεκαστούν ακριβώς.
Μη φράζων
Αντιδιαβρωτικό ακροφύσιο
Υψηλή ακρίβεια, υψηλός ελέγξιμος ψεκασμός.

 

Τεχνολογία. πληροφορίες:

Ψεκασμένα μόρια 15-40um
Πλάτος ψεκασμού 10~50mm
Ροή ψεκασμού >200ML/min
Ύψος ψεκασμού 3080mm
Κατάλληλος για το υγρό ιξώδες <30cps>
Μέγεθος μορίων αναστολής <15um>
Πίεση αέρα παρεκτροπής <0>

Υπερηχητικά συστήματα αντιδιαβρωτικό 100W ακροφυσίων ψεκασμού τιτανίου 0

Υπερηχητικά συστήματα αντιδιαβρωτικό 100W ακροφυσίων ψεκασμού τιτανίου 1

Εφαρμογές
Ηλεκτρονική: Photoresists επάνω στην γκοφρέτα, τους αισθητήρες, το PCB που ρευστοποιούν, τους ημιαγωγούς κ.λπ.
Βιομηχανικός: Γυαλί, οθόνη αφής, κ.λπ.
Ιατρικός: Ιατρικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, Stents, καθετήρες μπαλονιών, διαγνωστική συσκευή κ.λπ.
Ενέργεια: Κύτταρο καυσίμου, ηλιακό κύτταρο, κ.λπ.

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα