• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης 20kHz 2000w για το πτυχωμένο φίλτρο

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-FW20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20Khz Δύναμη 2000w
Γεννήτρια Ψηφιακός Υλικό κέρατων Τιτάνιο
Ταχύτητα 20m/Min Πλάτος συγκόλλησης 010mm
Βάρος 150kg
Υψηλό φως

2kw υπερηχητικός σφραγίζοντας εξοπλισμός

,

Πτυχωμένη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης φίλτρων

,

Υπερηχητικός σφραγίζοντας εξοπλισμός κέρατων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης 20kHz 2000w για την πτυχωμένη συγκόλληση φίλτρων

20kHz μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης για την πτυχωμένη συγκόλληση φίλτρων με το περιστροφικό κέρατο

 

 

Παράμετρος

 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ
Συχνότητα 20Khz
Κέρατο Περιστροφικό κέρατο
Πλάτος κέρατων 25mm σε ανώτατο
πλάτος συγκόλλησης 2mm~25mm
Υλικό κέρατων Χάλυβας
Γεννήτρια DG4200
Λειτουργήστε Έλεγχος PLC οθόνης αφής
Πίεση αέρα μέγιστο 6 φραγμών

 

Descriptiom

 

Το στοιχείο φίλτρων είναι ένας επαγγελματικός όρος στη βιομηχανία διήθησης. Προκειμένου να καθαριστούν οι αρχικοί οικολογικοί πόροι και η επαναχρησιμοποίηση των πόρων, ο εξοπλισμός καθαρισμού απαιτείται. Τώρα τα στοιχεία φίλτρων χρησιμοποιούνται κυρίως στις βιομηχανίες διήθησης όπως η διήθηση πετρελαίου, η διήθηση αέρα, και η διήθηση νερού. Η αφαίρεση των στερεών μορίων ενός μικρού ποσού στο υγρό ή τον αέρα μπορεί να προστατεύσει την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού ή την καθαριότητα του αέρα. Όταν το ρευστό εισάγει το στοιχείο φίλτρων με μια ορισμένη οθόνη φίλτρων, οι ακαθαρσίες της εμποδίζονται, και οι καθαρές ρευστές ροές έξω μέσω του στοιχείου φίλτρων. Το στοιχείο φίλτρων είναι ενωμένο στενά με δύο τεχνολογίες ένωσης: υπερηχητικός και καυτός-λειωμένο μέταλλο. Το κεφάλι συγκόλλησης που δονείται με την υπερηχητική υπερβολιή υψηλός συχνότητα διά τη μέτρια πίεση θα αναγκάσει την κοινή επιφάνεια των δύο πλαστικών για να παραγάγει την της τριβής θερμότητα και το λειωμένο μέταλλο και να ενώσει αμέσως. Η δύναμη συγκόλλησης είναι συγκρίσιμη με αυτήν του κύριου σώματος. Η χρήση κατάλληλη το κομμάτι προς κατεργασία και το λογικό σχέδιο διεπαφών μπορεί να επιτύχει τη συμπίεση νερού και αέρα, και να αποφύγει τη δυσχέρεια που προκαλείται με την χρήση των βοηθητικών προϊόντων, και να πραγματοποιήσει την αποδοτική και καθαρή συγκόλληση. Επομένως, το στοιχείο φίλτρων υπερηχητικής συγκόλλησης έχει τα μοναδικά πλεονεκτήματα.
Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ ο υπερηχητικός επαγγελματίας παρέχει: υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης στοιχείων φίλτρων διανομέων νερού, υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης στοιχείων φίλτρων εξαγνιστών νερού, υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης στοιχείων φίλτρων αέρα, υπερηχητική χημική μηχανή συγκόλλησης στοιχείων φίλτρων ινών υλική, υπερηχητική ιατρική μηχανή συγκόλλησης στοιχείων φίλτρων, κ.λπ.

Μια περιστροφική υπερηχητική συνέλευση που τοποθετείται σε μια κατοικία ρουλεμάν που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε προσανατολισμό. Είναι διαθέσιμο σε 20, kHz 35 με τα πλάτη δεσμών επάνω to15MM. Το bonder προορίζεται για τους κατασκευαστές μηχανημάτων και το πεπειραμένο τέλος - χρήστες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις λύσεις τους ώθησης και σχεδίασης. Οι υπερηχητικές ράβοντας μηχανές λειτουργούν όπως μια παραδοσιακή περιστροφική ράβοντας μηχανή αλλά παράγουν τις μαλακές, ομαλές ραφές που είναι αδιαπέραστες στην υγρασία ή τα ρευστά.

 

Υπερηχητικό περιστροφικό κέρατο

 

Ένα υπερηχητικό περιστροφικό κέρατο σκόπευε να διεγερθεί σε μια συχνότητα από περίπου 18 σε περίπου το kHz 60, το οποίο το κέρατο είναι ένα διαμορφωμένο, στερεό αντικείμενο που έχει έναν περιστροφικό άξονα και μια ακτινωτή επιφάνεια ολοκληρωμένων από ένα πρώτο τέλος και ένα δεύτερο τέλος.

Το κέρατο είναι racially συμμετρικό. Το πάχος του κέρατου στον περιστροφικό άξονα είναι μεγαλύτερο από το πλάτος του κέρατου στην ακτινωτή επιφάνεια. Η διάμετρος, το πλάτος, και το πάχος του κέρατου επιλέγονται για μια επιθυμητή συχνότητα έτσι ώστε το κέρατο, επάνω στη διέγερση από την υπερηχητική ενέργεια σε τέτοια συχνότητα που εισάγεται στον περιστροφικό άξονα, και ουσιαστικά κάθετος, μια ή και οι δύο άκρες, προσαρμόζεται για να αντηχήσει κατά κάποιο τρόπο έτσι ώστε:

Οι συγκινημένες κινήσεις τελών ουσιαστικά στη φάση με τη μετακίνηση της πηγής διέγερσης.
Το αντιτιθέμενο τέλος, εάν είναι ή όχι ενεργά συγκινημένο, κινείται ουσιαστικά από τη φάση με τη μετακίνηση του συγκινημένου τέλους.
Η ακτινωτή επιφάνεια εργασία-επαφής κινείται επίσης ουσιαστικά από τη φάση με τη μετακίνηση του συγκινημένου τέλους.
Επιπλέον, το πρώτο τέλος και το δεύτερο τέλος έχουν μια ουσιαστικά κυρτή διαμόρφωση που περιλαμβάνει μια κεντρική, κυκλική, επίπεδη μερίδα που είναι ομόκεντρη με τον περιστροφικό άξονα και μια γενικά κοίλη μερίδα από την επίπεδη μερίδα εν λόγω σε ακτινωτή
Το κέρατο εκθέτει ένα ενιαίο κομβικό σημείο στο γεωμετρικό κέντρο του.
Λειτουργώντας υπερηχητικά περιστρεφόμενα κέρατα/sonotrode συχνότητα: kHz 20, kHz 23, kHz 25 (ήχος της σιωπής), kHz 30, kHz 35, kHz 36, και kHz 40.
Μπορέστε να υποβληθείτε σε ανοδική οξείδωση ή ως εδώ wolfram καρβίδιο που ντύνεται για τα ακόμα περισσότερα εμπορεύματα

 

μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης 20kHz 2000w για το πτυχωμένο φίλτρο που ενώνει στενά 0

 

 
 
Συνιστώμενα προϊόντα