• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητική φορητή υπερηχητική τέμνουσα λεπίδα κοπτών 35khz 100w ψωμιού

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 35Khz Δύναμη 100w
Μέγεθος λεπίδων 210mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Υπερηχητικός κόπτης τροφίμων
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

35khz φορητή υπερηχητική τέμνουσα λεπίδα Poartable για την τέμνουσα κοπή ψωμιού τροφίμων

 

 

Υπερηχητικός κόπτης (φορητός τύπος)

Ο υπερηχητικός κόπτης (φορητός τύπος) μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοπή ζύμης (ψωμί, πρόχειρα φαγητά), την κοπή τυριών, την κοπή κέικ, την κοπή Baguette και την κοπή λουκάνικων. Προσφέρει την εύκολη κοπή ειδικά για τα τρόφιμα σκληρός--περικοπών όπως Baguette και cheesecake.

Οι υπερηχητικοί κόπτες τροφίμων είναι ένας τύπος εξοπλισμού που χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια για την κοπή. Χαρακτηρίζεται από την κοπή χωρίς τη εξέχουσα θέση υπό την παραδοσιακή έννοια.
Προσφέρουμε τον πλήρεις επαγγελματικούς εξοπλισμό και τα συστατικά για την υπερηχητική κοπή τροφίμων. Έναντι των παραδοσιακών τεμνουσών μηχανών, οι υπερηχητικοί κόπτες τροφίμων έχουν την περισσότερους υγειονομική κοπή, τον πιό σύντομο χρόνο διακοπής, την καλύτερη οικονομική αποτελεσματικότητα, την υψηλότερη συνέπεια των τεμνουσών επιφανειών και μακρύτερη ζωή λεπίδων.
Η υπερηχητική κοπή έχει επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα δεδομένου ότι έχει μια τήξη στο τέμνον σημείο κόβοντας. Η τέμνουσα περιοχή σφραγίζεται τέλεια για να αποτρέψει τη χαλάρωση του κοπής του υλικού.

 

εάν έχει αγωνιστεί πάντα με τις παχιές τραγανές φραντζόλες κοπής του ψωμιού, μπορεί να υπάρξει ένα νέο μαχαίρι για σε που χρησιμοποιείτε την υπερηχητική τεχνολογία. Rps-ηχιτικός έχει απελευθερώσει το βίντεο που επιδεικνύει πόσο αβίαστα το νέο μαχαίρι τους μπορεί να κόψει μέσω μιας φραντζόλας του ψωμιού, ακριβώς όπως το βούτυρο! Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι μπορεί να κόψει την τέλεια φέτα ψωμιού μπορεί σύντομα να τελειώσει.

το https://youtu.be/NWQ6hk-8oQI

 

 

Περιγραφή

1. Η υπερηχητική επεξεργασία είναι ένας ικανός τρόπος να κοπούν, να τεμαχιστούν, να εκτραπούν, να ευθυγραμμιστούν ή να μεταφερθούν ποικίλα προϊόντα. Περιλαμβάνει μια δομένος λεπίδα παράγοντας μια σχεδόν χωρίς τριβή επιφάνεια με την επιρροή υπερηχητικού που δεν παραμορφώνει τα προϊόντα και στην οποία δεν κολλούν. Η δομένος χωρίς τριβή λεπίδα κόβει ή σκίζει τα προϊόντα καθαρά όπως τα καρύδια, σταφίδες, ξηρές - αλίπαστα φρούτων ή σοκολάτας χωρίς τη μετατόπιση ή όργωμα.

2.Ultrasonic η δόνηση μειώνει την αντίσταση τριβής μεταξύ της λεπίδας και mterial, και κάνει τη λεπίδα να κόψει ομαλά χωρίς παραμόρφωση. Η τέμνουσα λεπίδα αποτελείται από το τιτάνιο (ή το υλικό σύμφωνα με την απαίτησή σας). Είναι εντελώς αδρανές και υπομένοντας το υλικό.

3. Η χρήση της υπερηχητικής κοπής, αισθητική ακεραιότητα τομών, να τακτοποιήσει τακτοποιημένα ομαλή, χωρίς σάλιασμα, για να αφήσει τις παραμεθώριες περιοχές, μη μαύρες, που δεν καίγονται, τα προϊόντα υλικού για να μην αισθανθούν την πολύ καλή κουρά οδηγεί

 

 

Μηχανή Υπερηχητικός φορητός κόπτης
Συχνότητα (KHz) 35Khz
Δύναμη 100 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Χάλυβας υψηλής ταχύτητας
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 210mm
Τέμνον πάχος οποιοδήποτε πάχος
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.5KG

 

 

Υπερηχητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κοπτών τροφίμων


1. Υψηλή τέμνουσα ακρίβεια και σταθερή υλική μορφή.
2. εύκολα να ισχύσουν για την αυτοματοποιημένη παραγωγή.
3. η τέμνουσα επιφάνεια έχουν το αγαθό να τελειώσουν και την καλή συνδέοντας εκτέλεση.
4. γρήγορα, υψηλή αποδοτικότητα, καμία ρύπανση.
Έχουμε τους φορητούς κόπτες και τους πλήρως αυτόματους κόπτες. Ο φορητός κόπτης είναι μικρός, όμορφος στην εμφάνιση και εύκολο να λειτουργηθεί. Μπορεί να αντικατασταθεί με τις διαφορετικές προδιαγραφές και τα διαφορετικά υλικά τέμνοντα μαχαίρια για να επιτύχει τον ιδανικό τέμνοντα εξοπλισμό. Ο πλήρως αυτόματος τέμνων εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με ένα με έλεγχο από υπολογιστή τέμνον κεφάλι για την κοπή των batch υλικού.

 

 

Εφαρμογές

Κέικ, σάντουιτς, μπισκότο, γκοφρέτα, nougat

Παγωμένες κέικ και πίτες

Παγωμένα ψάρια

Φραγμοί πρόχειρων φαγητών και υγείας

Φρέσκα/παγωμένα έτοιμα κρέατα

Ζύμη ή ψημένα μπισκότα

Μαλακά και σκληρά τυριά

Φρέσκα/παγωμένα λαχανικά

Καραμέλα και παρασκευές

Φραγμοί παγωτού

Υπερηχητική φορητή υπερηχητική τέμνουσα λεπίδα κοπτών 35khz 100w ψωμιού 0