• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Ψηφιακή υπερηχητική τέμνουσα συσκευή γεννητριών 40Khz για το λάστιχο με τη λεπίδα τιτανίου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 600w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Τρόφιμα, λάστιχο Γεννήτρια Ψηφιακός
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητική τέμνουσα συσκευή υψηλής αποδοτικότητας 40Khz για τη λαστιχένια κοπή με την ψηφιακή γεννήτρια

 

 

 

 

Ποια είναι η αρχή της υπερηχητικής κοπής;

 

Η υπερηχητική λαστιχένια τέμνουσα μηχανή είναι μια ειδική εφαρμογή της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής. Είναι ένα είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια που κόβει και που επεξεργάζεται. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι ότι η κοπή δεν χρησιμοποιεί τη εξέχουσα θέση.
Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια ενός υπερηχητικού μετατροπέα για να λειώσει την εντοπισμένη θερμότητα του υλικού που κόβεται, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας το σκοπό το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί μια αιχμηρή εξέχουσα θέση, ούτε απαιτεί μια μεγάλη πίεση, και δεν αναγκάζει τη σμίλευση ή τη θραύση του υλικού για να κοπεί. Συγχρόνως, δεδομένου ότι η τέμνουσα λεπίδα υποβάλλεται στην υπερηχητική δόνηση, η της τριβής αντίσταση είναι ιδιαίτερα μικρή, και το υλικό που κόβεται δεν υιοθετείται εύκολα στη λεπίδα. Οι υπερηχητικές λαστιχένιες τέμνουσες μηχανές είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, τα παγωμένα υλικά όπως τα τρόφιμα, το λάστιχο, κ.λπ., ή τα αντικείμενα που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση. Η υπερηχητική κοπή έχει επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα δεδομένου ότι έχει μια τήξη του τέμνοντος μέρους κόβοντας. Μπορεί να σφραγίσει τις άκρες και να αποτρέψει looseness του κοπής του υλικού.
Η υπερηχητική λαστιχένια τέμνουσα μηχανή φορτώνει άμεσα την υπερηχητική ενέργεια επάνω στον κόπτη, και ο κόπτης γίνεται ένας κόπτης με τα υπερηχητικά κύματα. Κατά κοπή των υλικών, την υλικό μαλακώνεται κυρίως και λειώνει από η υπερηχητική ενέργεια. Η εξέχουσα θέση του κόπτη εξυπηρετεί μόνο όπως τον προσδιορισμό θέσης σχισμών, την υπερηχητική ενεργειακή παραγωγή, και υλικό χωρισμού. Αυτή η τέμνουσα μέθοδος είναι κατάλληλη για την κοπή πυκνά, μακριά, υλικά κ.λπ. που είναι ενοχλητικά να θέσουν τον τέμνοντα πίνακα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κορώνα ροδών, το νάυλον, το πλαστικό στρώμα ζωνών χάλυβα, το νάυλον σκοινί, την επένδυση, sidewall, και άλλη λαστιχένια κοπή.

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

• Η κοπή μειώνει την τριβή.
• Δεν κολλά στο μαχαίρι κατά το χειρισμό των κολλωδών τροφίμων όπως η βουτύρου μαρμελάδα, με την ομαλή και όμορφη επιφάνεια περικοπών.
• Ο πλήρως αυτόματος προσδιορισμός θέσης προϊόντων υιοθετείται, και η κοπή μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την απαίτηση.
• Το τέμνον προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί και η περικοπή σύμφωνα με τις παραμέτρους εισαγμένος εκ των προτέρων.
• Αυτόματα ζώνες μεταφορέων χρήσης για την κοπή τροφίμων, εργατικό δυναμικό αποταμίευσης.
• Ανταποκριθείτε στις ανάγκες των καταναλωτών αγοράς.

 

Υπερηχητικά συστατικά

 

Τα χαρακτηριστικά υπερηχητικά τέμνοντα τμήματα τροφίμων περιλαμβάνουν τέσσερα σημαντικά στοιχεία: μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ένας μετατροπέας, ένας ενισχυτής και ένα τέμνον κέρατο, όπως εξηγείται κατωτέρω.

1. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Η υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, επίσης καλούμενη μια γεννήτρια, είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που παίρνει την τυποποιημένη τάση γραμμών εναλλασσόμενου ρεύματος 50/60Hz και την μετατρέπει στην ηλεκτρική ενέργεια υψηλής συχνότητας.

2. Μετατροπέας

Ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι μια σφραγισμένη ηλεκτρο/μηχανική συσκευή που λαμβάνει την ηλεκτρική ενέργεια 20kHz από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και μετατρέπει αυτήν την ηλεκτρική ενέργεια στις μηχανικές δονήσεις υψηλής συχνότητας χρησιμοποιώντας τους πιεζοηλεκτρικούς) κεραμικούς δίσκους PZT (που επεκτείνονται και συμβάλλονται μέσα στην κατοικία μετατροπέων.

3. Ενισχυτής

Ο ενισχυτής είναι ένας επεξεργασμένος στη μηχανή μηχανικός ενισχυτής μετάλλων που είτε θα αυξήσει είτε θα χαμηλώσει το εύρος της μηχανικής κίνησης του κέρατου ανάλογα με τη διαμόρφωση των μαζών που επεξεργάζονται σε κάθε τέλος.

4. Τέμνον κέρατο

Το τέμνον κέρατο, επίσης καλούμενο ένα μαχαίρι ή ένα κέρατο λεπίδων, είναι το συστατικό που μπαίνει σε την επαφή με το προϊόν και κάνει την πραγματική κοπή. Αυτό το κέρατο επεξεργάζεται στη μηχανή από το τιτάνιο, έχει τις άριστες ακουστικές ιδιότητες, την καλή σκληρότητα επιφάνειας και την ανώτερη αξία κούρασης.

Τα υπερηχητικά συστατικά και τα κέρατά μας σχεδιάζονται για τη συνεχή λειτουργία στο πλαίσιο των πιό απαιτητικών περιβαλλόντων παραγωγής. Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να συνεργαστεί με μας για το λαμπρό μέλλον!

 

Παράμετρος

 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης λάστιχου/κέικ
Συχνότητα (KHz) 40KHz
Δύναμη 500 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 82.5mm
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.6KG

 

Εφαρμογή:

 

Παγωμένες κέικ και πίτες

Παγωμένα ψάρια

Φραγμοί πρόχειρων φαγητών και υγείας

Φρέσκα/παγωμένα έτοιμα κρέατα

Ζύμη ή ψημένα μπισκότα

Μαλακά και σκληρά τυριά

Φρέσκα/παγωμένα λαχανικά

Καραμέλα και παρασκευές

Φραγμοί παγωτού

Ψηφιακή υπερηχητική τέμνουσα συσκευή γεννητριών 40Khz για το λάστιχο με τη λεπίδα τιτανίου 0