• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

χειρωνακτικό υπερηχητικό τέμνον σύστημα 20Khz 1000w για την κοπή τροφίμων

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C305
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20Khz Δύναμη 1000w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 25kg
Εφαρμογή Υπερηχητικός κόπτης τροφίμων Γεννήτρια Ψηφιακός
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

20Khz 1000w υψηλό - ποιοτικό χειρωνακτικό υπερηχητικό τέμνον σύστημα για την κοπή τροφίμων

 

Παράμετρος

 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης κέικ
Συχνότητα (KHz) 20Khz
Δύναμη 1000 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας εξαρτηθείτε από την απαίτησή σας
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 25KG

 

Περιγραφή

 

Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι τροφίμων είναι μια συσκευή που πραγματοποιεί την καθαρή κοπή των τροφίμων μέσω της υπερηχητικής υψηλής συχνότητας δόνησης. Λόγω της υπερηχητικής δόνησης του τέμνοντος μαχαιριού, η της τριβής αντίσταση είναι πολύ μικρή, τα τρόφιμα δεν θα παραμορφωθούν λόγω της συμπίεσης ή της εξώθησης, οι οποίες μπορούν να αποζημιώσουν τις ανεπάρκειες των υπαρχουσών τεμνουσών μεθόδων, και το τέμνον υλικό δεν είναι εύκολο να εμμένει στη λεπίδα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα αντικείμενα που είναι κολλώδη και ενοχλητικά να διατηρήσουν σταθερή ατμοσφαιρική πίεση (όπως τα τρόφιμα)

Το πρόσφατα αναπτυγμένο χειρωνακτικό τέμνον σύστημα rps-HC20, υψηλής απόδοσης υπερηχητική τεχνολογία κίνησης γεννητριών, μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας καλή σταθερότητα, λεπτή τέμνουσα επιφάνεια, υγειονομικός και καθαρός, κανένα τσιπ, όμορφες και καμία παραμόρφωση.

Η αρχή της υπερηχητικής κοπής είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή. Χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια στη θερμότητα και λειώνει όλα τα μέρη του τέμνοντος υλικού, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί τις αιχμηρές εξέχουσες θέσεις, ούτε απαιτεί πολλή πίεση, έτσι δεν θα προκαλέσει τις άκρες του υλικού περικοπών στην κατάρρευση και τη ζημία.

 

Εφαρμογή

 

1. Κοπή κέικ: Έχει τα χαρακτηριστικά της λεπτής περικοπής, κανένα crumbs, κανένα να κολλήσει στο μαχαίρι, καμίας παραμόρφωσης, και κανενός χρωματισμού των πολυστρωματικών προϊόντων. Οι τύποι που μπορούν να κοπούν είναι κέικ σάντουιτς, κέικ στρώματος, κέικ ημερομηνίας, κέικ κρέμας, mousse κέικ, napoleon κέικ, κέικ σφουγγαριών, cheesecake, κέικ σιφόν. Στον τέμνοντα τρόπο, τους τρόπους ίσου τμήματος ο κύκλος, το ορθογώνιο, το τετράγωνο, η φέτα, η λουρίδα, το τρίγωνο, κ.λπ. υποστηρίζονται.

2. Κοπή ψωμιού: Έχει τα χαρακτηριστικά της λεπτής περικοπής, κανενός ψίχουλου, καμίας σκουριάς, καμίας παραμόρφωσης, κ.λπ. Χρησιμοποιείται κυρίως για το ψωμί που τεμαχίζει, με την υψηλή αποδοτικότητα, την καλή σταθερότητα, και την υγιεινή. Ο εξοπλισμός διαιρείται σε πολλαπλάσια πρότυπα για να συναντήσει τις διάφορες κλίμακες. Απαίτηση από τα εργοστάσια τροφίμων.

3. Κοπή σάντουιτς: Έχει τα χαρακτηριστικά καμίας παραμόρφωσης, της ομοιομορφίας, καμίας διαρροής των συστατικών, και της όμορφης επιφάνειας περικοπών. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα τέμνοντα τρόφιμα σάντουιτς όπως τα σάντουιτς και οι πίτσες. Στον τέμνοντα τρόπο, υποστηρίζει το ίσο τμήμα των κύκλων, των τριγώνων, των ορθογωνίων, των τετραγώνων, κ.λπ.

4. Κοπή καραμελών: Το προϊόν λύνει τα προβλήματα τα μαχαίρια, την τήξη, την αυστηρή ένδυση εργαλείων, crumbs, και τις οινολάσπες κατά τη διάρκεια της τέμνουσας διαδικασίας της βιομηχανίας καραμελών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει ποικίλα καραμέλες και τρόφιμα, όπως: nougat, μαλακή καραμέλα, toffee, κέικ κραταίγου, marshmallow, mochi, shaqima, κ.λπ.

 

Τέμνον πλεονέκτημα


• Υπερηχητική ενέργεια χρήσης που κόβει για να μειώσει την τριβή
• Κανένα να κολλήσει στην ομαλής και τακτοποιημένης περικοπή μαχαιριών,
• Το ευρύ φάσμα και των τεμνόντων αντικειμένων, των δύο παγωμένων προϊόντων και του κρέμα-περιορισμού των προϊόντων μπορεί να προσαρμοστεί
• Η τέμνουσα σταθερή θερμοκρασία, και υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να κοπεί
• Σημαντικά ταχύτητα επεξεργασίας αύξησης
• Καμία crumbs και άκρη
• Πολυστρωματικά προϊόντα περικοπών για να μην κρατήσει καμία διασταύρωση χρώματος μεταξύ των στρωμάτων
• Υπερηχητική ενέργεια χρήσης που κόβει για να μειώσει την τριβή

 

 

χειρωνακτικό υπερηχητικό τέμνον σύστημα 20Khz 1000w για τα τρόφιμα που κόβει 0