• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Ψηφιακό λαστιχένιο υπερηχητικό τέμνον εύρος κέρατων συσκευών 40Khz 40μM

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 600w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Τρόφιμα, λάστιχο Γεννήτρια Ψηφιακός
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

40Khz ψηφιακή υπερηχητική τέμνουσα συσκευή τύπων για τη λαστιχένια κοπή

 

 

 

 

Παράμετρος

 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης λάστιχου/κέικ
Συχνότητα (KHz) 40KHz
Δύναμη 500 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 82.5mm
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.6KG

 

Περιγραφή

 

Η παραδοσιακή κοπή χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι με μια αιχμηρή άκρη που πιέζει ενάντια στο υλικό που κόβεται. Αυτή η πίεση συγκεντρώνεται στη εξέχουσα θέση, και η πίεση είναι πολύ μεγάλη, υπερβαίνοντας τη δύναμη κουράς του υλικού που κόβεται, και οι μοριακοί δεσμοί του υλικού τραβιούνται χώρια και κόβουν. Δεδομένου ότι το υλικό τραβιέται χώρια από την ισχυρές πίεση και την ακαμψία, η εξέχουσα θέση του τέμνοντος εργαλείου πρέπει να είναι πολύ αιχμηρή, και το ίδιο το υλικό πρέπει να αντισταθεί τη σχετικά μεγάλη πίεση. Για τα μαλακά και ελαστικά υλικά, η τέμνουσα αποδοτικότητα δεν είναι υψηλή.
Η λαστιχένια υπερηχητική τέμνουσα μηχανή είναι απολύτως διαφορετική. Χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια στη θερμότητα και λειώνει ένα μέρος του υλικού που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί μια αιχμηρή άκρη, ούτε απαιτεί πολλή πίεση, και δεν θα αναγκάσει τη σμίλευση ή τη θραύση του υλικού για να κοπεί. Συγχρόνως, επειδή το τέμνον μαχαίρι δονείται ultrasonically, η της τριβής αντίσταση είναι ιδιαίτερα μικρή, και το υλικό που κόβεται δεν είναι εύκολο να κολληθεί στη λεπίδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, παγωμένα υλικά, όπως τα τρόφιμα, λαστιχένια υλικά, και αντιτίθεται που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση. Η υπερηχητική κοπή έχει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα, δηλ., αυτό έχει την επίδραση τήξης στο τέμνον μέρος κόβοντας, σφραγίζοντας το τέμνον μέρος, και δεν θα προκαλέσει τη λάμψη του υφαντικού υλικού. Η υπερηχητική τέμνουσα μηχανή τύπων κοπτών φορτώνει άμεσα την υπερηχητική ενέργεια στον κόπτη, και ο κόπτης γίνεται ένας κόπτης με υπερηχητικό. Κατά κοπή του υλικού, την υλικό μαλακώνεται κυρίως και λειώνει από η υπερηχητική ενέργεια, και η εξέχουσα θέση του κόπτη διαδραματίζει μόνο το ρόλο του τέμνοντος προσδιορισμού θέσης ραφών, της υπερηχητικής ενεργειακής παραγωγής, και του χωρισμού του υλικού. Αυτή η τέμνουσα μέθοδος είναι κατάλληλη για την κοπή πυκνά, παχιά, και μακριά υλικά που είναι ενοχλητικά στην οργάνωση ο τέμνων πίνακας. Όπως η ακατέργαστη λαστιχένια παραγωγή από τη μηχανή μίξης, η κοπή σωλήνων, παγωμένο κρέας, καραμέλα, κοπή σοκολάτας, κοπή κέικ, τύπωσε τους πίνακες κυκλωμάτων, κ.λπ.

 

 

Αρχή εργασίας


Η αρχή της υπερηχητικής κοπής είναι να μετατραπεί το ρεύμα 50/60Hz στην ηλεκτρική ενέργεια 20, 30 ή 40KHz μέσω μιας υπερηχητικής γεννήτριας. Μετατρέπεται στη μηχανική δόνηση της ίδιας συχνότητας, και έπειτα η μηχανική δόνηση διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι μέσω ενός συνόλου συσκευής διαμορφωτών εύρους που μπορεί να αλλάξει το εύρος. Το μαχαίρι κοπής μεταφέρει τη λαμβανόμενη ενέργεια δόνησης στην τέμνουσα επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία που κόβεται. Σε αυτήν την περιοχή, η ενέργεια δόνησης χρησιμοποιείται για να κόψει το λάστιχο με την ενεργοποίηση της μοριακής ενέργειας του λάστιχου και το άνοιγμα της μοριακής αλυσίδας.

 

Δομική σύνθεση characteristicsedit


Τα κύρια συστατικά ενός υπερηχητικού τέμνοντος συστήματος περιλαμβάνουν την υπερηχητική γεννήτρια (ανεφοδιασμός κινητήριας δύναμης), τον υπερηχητικό μετατροπέα, το κέρατο, το τέμνον μαχαίρι (κεφάλι εργαλείων) και τα διάφορα κυκλώματα παραγωγής και τα κυκλώματα ελέγχου. Η υπερηχητική δύναμη κίνησης μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια κεντρικών αγωγών στο εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής συχνότητας και υψηλής τάσης, το οποίο είναι παραγωγή στον υπερηχητικό μετατροπέα. Ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι πραγματικά ισοδύναμος με μια συσκευή ενεργειακής μετατροπής, η οποία μπορεί να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια εισαγωγής στη μηχανική ενέργεια, δηλ., υπέρηχος. Η εκδήλωσή της είναι ότι ο μετατροπέας τεντώνει μπρος-πίσω στη διαμήκη κατεύθυνση. Η συχνότητα της τηλεσκοπικής μετακίνησης είναι ίση με τη συχνότητα του υψηλής συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος που παρέχεται από τον ανεφοδιασμό κινητήριας δύναμης. Ο ρόλος του κέρατου είναι να καθοριστεί το ολόκληρο υπερηχητικό σύστημα δόνησης, και άλλο είναι να ενισχυθεί το εύρος παραγωγής του μετατροπέα. Αφ' ενός, το τέμνον μαχαίρι (κεφάλι εργαλείων) περαιτέρω ενισχύει το εύρος και στρέφει τον υπέρηχο. Αφ' ετέρου, αυτό υπερηχητικά κύματα αποτελεσμάτων, και χρήσεις η παρόμοια εξέχουσα θέση του τέμνοντος μαχαιριού για να συγκεντρώσει την υπερηχητική ενέργεια στο τέμνον μέρος του υλικού που κόβεται. Στο πλαίσιο της δράσης της τεράστιας υπερηχητικής ενέργειας, αυτό το μέρος μαλακώνει αμέσως και λειώνει, και η δύναμή της μειώνεται πολύ. Αυτή τη στιγμή, εφ' όσον εφαρμόζεται μια μικρή τέμνουσα δύναμη, ο σκοπός το υλικό μπορεί να επιτευχθεί.

 

Παραδείγματα εφαρμογής

 

Κορώνα ροδών
Νάυλον
Πλαστικό στρώμα της ζώνης χαλύβδινων συρμάτων
Νάυλον σκοινί
Εσωτερική επένδυση
Sidewall
Κορυφή
Τριγωνικός κύκλος
Τυλίγοντας ύφασμα στάσεων

 

Ψηφιακή λαστιχένια υπερηχητική τέμνουσα συσκευή 40Khz 40μM εύρος 0 κέρατων