• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Αυτοκίνητο που ακολουθεί το υπερηχητικό φορητό μαχαίρι 40Khz 0.6mm για το κάλυμμα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 300w
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Εξωτερικό κοχύλι Πλαστικό
Γεννήτρια Ψηφιακός Τύπος Φορητός
Τάση 220/110V Βάρος 6kg
Υψηλό φως

Γενικό υπερηχητικό φορητό μαχαίρι

,

Αυτοκίνητο που ακολουθεί το υπερηχητικό φορητό μαχαίρι

,

φορητό υπερηχητικό μαχαίρι 0.6mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματη καταδίωξη 40Khz 0.6mm φορητό υπερηχητικό μαχαίρι για το κάλυμμα

40Khz 0.6mm φορητή υπερηχητική τέμνουσα μηχανή για το κάλυμμα/το λάστιχο

 

Παράμετρος

 

Συχνότητα 40Khz
Ρύθμιση συχνότητας Τύπος αυτόματης ανίχνευσης
Μέγιστη παραγωγή δύναμης 300w
Παραγωγή δύναμης Απαρεμφατική ρύθμιση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC200V 50/60Hz
Εξωτερική διάσταση (χιλ.) 120*120*380
Βάρος 6κλ
Πάχος λεπίδων 0.6mm

 

Περιγραφή

 

Η μέγιστη δύναμη παραγωγής του φορητού υπερηχητικού κόπτη λεπίδων αντικατάστασης είναι 00W. Το εξωτερικό κοχύλι αποτελείται από το ανοξείδωτο. Το κεφάλι κοπτών υιοθετεί μια 0.6mm παχιά σκληρή wear-resistant λεπίδα κραμάτων. Ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει τη λεπίδα μόνος του, η οποία επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του κόπτη και κερδίζει δαπάνες. Υπερηχητική τέμνουσα υπερηχητική ενέργεια χρήσεων για να θερμάνει τοπικά και να λειώσει το υλικό που κόβεται για να επιτύχει το σκοπό της κοπής, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μια αιχμηρή άκρη. Συνήθως χρησιμοποιημένος για τα τέμνοντα υλικά δύσκολος--περικοπών, όπως τα θερμοπλαστικά πιάτα ρητίνης, τα φύλλα, τις ταινίες και τα φύλλα πλαστικού, σύνθετα υλικά ινών άνθρακα, υφάσματα.

Η αρχή του υπερηχητικού λαστιχένιου κόπτη είναι να μετατραπεί το ρεύμα 50/60Hz στην ηλεκτρική ενέργεια 20, 30 ή 40kHz μέσω μιας υπερηχητικής γεννήτριας. Η υψηλής συχνότητας ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται πάλι στη μηχανική δόνηση της ίδιας συχνότητας μέσω του μετατροπέα, και έπειτα η μηχανική δόνηση διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι μέσω ενός συνόλου συσκευών διαμορφωτών εύρους που μπορεί να αλλάξει το εύρος. Το υπερηχητικό λαστιχένιο τέμνον μαχαίρι δονείται κατά μήκος του μήκους του με ένα εύρος 1070μm, επαναλαμβάνοντας 40.000 φορές (kHz 40) ανά δευτερόλεπτο (η δόνηση της λεπίδας είναι μικροσκοπική, και είναι γενικά δύσκολο να δει με γυμνό μάτι). Το τέμνον μαχαίρι μεταφέρει έπειτα τη λαμβανόμενη ενέργεια δόνησης στην τέμνουσα επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία που κόβεται. Σε αυτήν την περιοχή, η ενέργεια δόνησης χρησιμοποιείται για να κόψει το λάστιχο με την ενεργοποίηση της μοριακής ενέργειας του λάστιχου και το άνοιγμα της μοριακής αλυσίδας.

 

Κοινά προβλήματα της παραδοσιακής κοπής

 

1. Χρειαστείτε μια αιχμηρή εξέχουσα θέση, αυξήστε τις απαιτήσεις για τη λεπίδα
2. Η κοπή υφασμάτων δεν μπορεί να σφραγίσει τις άκρες, και οι εξέχουσες θέσεις είναι εύκολο να προκαλεσθούν τη σμίλευση και τη θραύση
3. Τα κολλώδη αντικείμενα είναι δύσκολο να κοφθούν, και είναι εύκολο να κολλήσει στο μαχαίρι, το οποίο έχει επιπτώσεις στην τέμνουσες επίδραση και την αποδοτικότητα
4. Κατά κοπή, την είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η πίεση στο αντικείμενο, το οποίο είναι εύκολο να παραμορφωθεί τα μαλακά ή εύθραυστα τρόφιμα
5. Μερικά το στοιχεία θα παραγάγουν πολλά σπασμένα μόρια και συντρίμμια κατά κοπή, τα οποία αυξάνουν τα απόβλητα.

 

Πλεονεκτήματα του φορητού υπερηχητικού κόπτη

 

Υψηλή σταθερότητα: Όταν η υπερηχητική γεννήτρια λειτουργεί, παράγει την ηλεκτρομαγνητική δόνηση 40KHz, η οποία μετασχηματίζεται στη μηχανική δόνηση και διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι και το υλικό που κόβονται. Η σχισμή εκτελείται μηχανικά, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τις αιχμηρές εξέχουσες θέσεις, η ένδυση λεπίδων είναι μικρή, και συγχρόνως το κεφάλι κοπτών μπορεί να αντικατασταθεί από μόνοι σας.
Καμία ρύπανση: Όταν το υπερηχητικό μαχαίρι κόβει, η θερμοκρασία του κεφαλιού μαχαιριών είναι χαμηλότερη από 50 ℃, έτσι ο καπνός και η μυρωδιά δεν θα παραχθούν, η οποία εξαλείφει τον κίνδυνο του τραυματισμού και της πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της κοπής.
Τακτοποιημένη κοπή: Δεδομένου ότι ο υπερηχητικός κόβεται από την υψηλής συχνότητας δόνηση, το υλικό δεν θα εμμείνει στην επιφάνεια της λεπίδας, και μόνο μια πίεση μικρού ποσού απαιτείται κατά τη διάρκεια της κοπής. Δεν θα παραμορφώσει και δεν θα φορέσει για τα εύθραυστα και μαλακά υλικά. Το ύφασμα θα σφραγιστεί αυτόματα συγχρόνως. Θα προκαλέσει την κατάρρευση ακρών.
Η λειτουργία είναι απλή: το τέμνον μαχαίρι συνδέεται με την υπερηχητική γεννήτρια, η γεννήτρια συνδέεται με τους κεντρικούς αγωγούς 220V, και ο διακόπτης μπορεί να ανοιχτεί για να κόψει. Υποστηρίζει τη φορητή κοπή και είναι εξοπλισμένο με μια αερόψυκτη διεπαφή.
Ευρύ φάσμα των εφαρμογών: όλα τα είδη υφαντικών υλικών και πλαστικών φύλλων μπορούν να κοπούν ultrasonically, όπως οι φυσικές ίνες, συνθετικές ίνες, τα μη υφανθε'ντα υφάσματα και τα πλεκτά υφάσματα μπορούν να κοπούν ultrasonically.

 

Εικόνες

Αυτόματη καταδίωξη 40Khz 0.6mm φορητό υπερηχητικό μαχαίρι για το κάλυμμα 0