• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Φορητό φορητό υπερηχητικό μαχαίρι 35Khz 300w για το βουλκανισμένο λατέξ

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C35
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 35Khz Δύναμη 300w
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Εξωτερικό κοχύλι Πλαστικό
Γεννήτρια Ψηφιακός Τύπος Φορητός
Τάση 220/110V Βάρος 6kg
Υψηλό φως

300w φορητό υπερηχητικό μαχαίρι

,

35Khz φορητό υπερηχητικό μαχαίρι

,

Αυτοκίνητο που ακολουθεί το φορητό υπερηχητικό μαχαίρι

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

φορητό φορητό υπερηχητικό μαχαίρι 35Khz 300w για το βουλκανισμένο λατέξ

35Khz 0.6mm φορητό υπερηχητικό μαχαίρι για την πλαστική κοπή

Παράμετρος

 

Συχνότητα 35Khz
Ρύθμιση συχνότητας Τύπος αυτόματης ανίχνευσης
Μέγιστη παραγωγή δύναμης 300w
Παραγωγή δύναμης Απαρεμφατική ρύθμιση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC200V 50/60Hz
Εξωτερική διάσταση (χιλ.) 120*120*380
Βάρος 4κλ
Πάχος λεπίδων 0.6mm

 

Περιγραφή

 

Η μέγιστη δύναμη παραγωγής του φορητού υπερηχητικού κόπτη λεπίδων αντικατάστασης είναι 00W. Το εξωτερικό κοχύλι αποτελείται από το ανοξείδωτο. Το κεφάλι κοπτών υιοθετεί μια 0.6mm παχιά σκληρή wear-resistant λεπίδα κραμάτων. Ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει τη λεπίδα μόνος του, η οποία επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του κόπτη και κερδίζει δαπάνες. Υπερηχητική τέμνουσα υπερηχητική ενέργεια χρήσεων για να θερμάνει τοπικά και να λειώσει το υλικό που κόβεται για να επιτύχει το σκοπό της κοπής, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μια αιχμηρή άκρη. Συνήθως χρησιμοποιημένος για τα τέμνοντα υλικά δύσκολος--περικοπών, όπως τα θερμοπλαστικά πιάτα ρητίνης, τα φύλλα, τις ταινίες και τα φύλλα πλαστικού, σύνθετα υλικά ινών άνθρακα, υφάσματα.

Η αρχή του υπερηχητικού λαστιχένιου κόπτη είναι να μετατραπεί το ρεύμα 50/60Hz στην ηλεκτρική ενέργεια 20, 30 ή 40kHz μέσω μιας υπερηχητικής γεννήτριας. Η υψηλής συχνότητας ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται πάλι στη μηχανική δόνηση της ίδιας συχνότητας μέσω του μετατροπέα, και έπειτα η μηχανική δόνηση διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι μέσω ενός συνόλου συσκευών διαμορφωτών εύρους που μπορεί να αλλάξει το εύρος. Το υπερηχητικό λαστιχένιο τέμνον μαχαίρι δονείται κατά μήκος του μήκους του με ένα εύρος 1070μm, επαναλαμβάνοντας 40.000 φορές (kHz 40) ανά δευτερόλεπτο (η δόνηση της λεπίδας είναι μικροσκοπική, και είναι γενικά δύσκολο να δει με γυμνό μάτι). Το τέμνον μαχαίρι μεταφέρει έπειτα τη λαμβανόμενη ενέργεια δόνησης στην τέμνουσα επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία που κόβεται. Σε αυτήν την περιοχή, η ενέργεια δόνησης χρησιμοποιείται για να κόψει το λάστιχο με την ενεργοποίηση της μοριακής ενέργειας του λάστιχου και το άνοιγμα της μοριακής αλυσίδας.

 

Εφαρμογή

 

Το λαστιχένιο, βουλκανισμένο λατέξ, το μη-βουλκανισμένο λατέξ, τα τρόφιμα και τα διάφορα υφαντικά υλικά, πλαστικά φύλλα μπορούν όλα να κοπούν ultrasonically

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Καμία ανάγκη για τις αιχμηρές εξέχουσες θέσεις, οι λεπίδες δεν είναι λιγότερο φορεμένη, και τα κεφάλια κοπτών μπορούν να αντικατασταθούν από μόνοι τους

Η θερμοκρασία του κεφαλιού κοπτών είναι χαμηλότερη από 20℃, έτσι δεν θα υπάρξει κανένας καπνός και μυρωδιά

Κατά κοπή, μόνο την πίεση μικρού ποσού απαιτείται, η οποία μειώνει την υλικές παραμόρφωση και την ένδυση

 

Πλεονεκτήματα του φορητού υπερηχητικού κόπτη

 

Υψηλή σταθερότητα: Όταν η υπερηχητική γεννήτρια λειτουργεί, παράγει την ηλεκτρομαγνητική δόνηση 40KHz, η οποία μετασχηματίζεται στη μηχανική δόνηση και διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι και το υλικό που κόβονται. Η σχισμή εκτελείται μηχανικά, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τις αιχμηρές εξέχουσες θέσεις, η ένδυση λεπίδων είναι μικρή, και συγχρόνως το κεφάλι κοπτών μπορεί να αντικατασταθεί από μόνοι σας.
Καμία ρύπανση: Όταν το υπερηχητικό μαχαίρι κόβει, η θερμοκρασία του κεφαλιού μαχαιριών είναι χαμηλότερη από 50 ℃, έτσι ο καπνός και η μυρωδιά δεν θα παραχθούν, η οποία εξαλείφει τον κίνδυνο του τραυματισμού και της πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της κοπής.
Τακτοποιημένη κοπή: Δεδομένου ότι ο υπερηχητικός κόβεται από την υψηλής συχνότητας δόνηση, το υλικό δεν θα εμμείνει στην επιφάνεια της λεπίδας, και μόνο μια πίεση μικρού ποσού απαιτείται κατά τη διάρκεια της κοπής. Δεν θα παραμορφώσει και δεν θα φορέσει για τα εύθραυστα και μαλακά υλικά. Το ύφασμα θα σφραγιστεί αυτόματα συγχρόνως. Θα προκαλέσει την κατάρρευση ακρών.
Η λειτουργία είναι απλή: το τέμνον μαχαίρι συνδέεται με την υπερηχητική γεννήτρια, η γεννήτρια συνδέεται με τους κεντρικούς αγωγούς 220V, και ο διακόπτης μπορεί να ανοιχτεί για να κόψει. Υποστηρίζει τη φορητή κοπή και είναι εξοπλισμένο με μια αερόψυκτη διεπαφή.
Ευρύ φάσμα των εφαρμογών: όλα τα είδη υφαντικών υλικών και πλαστικών φύλλων μπορούν να κοπούν ultrasonically, όπως οι φυσικές ίνες, συνθετικές ίνες, τα μη υφανθε'ντα υφάσματα και τα πλεκτά υφάσματα μπορούν να κοπούν ultrasonically.

 

Εικόνες

φορητό φορητό υπερηχητικό μαχαίρι 35Khz 300w για το βουλκανισμένο λατέξ 0