• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υπερηχητικός κόπτης 30Khz λεπίδων αντικατάστασης 1mm για την πλαστική κοπή

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C30
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 30Khz Δύναμη 400w
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Πάχος λεπίδων 1mm
Γεννήτρια Ψηφιακός Εύρος του κεφαλιού κοπτών 1060μm
Υλικό της Shell Ανοξείδωτο, αργίλιο Μέγεθος κέρατων Λεπίδα αντικατάστασης
Υψηλό φως

Υπερηχητικός κόπτης κέρατων τιτανίου

,

Υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός αντικατάστασης λεπίδων

,

υπερηχητικός κόπτης λεπίδων 1mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

30Khz εγκατεστημένος υπερηχητικός κόπτης λεπίδων αντικατάστασης για την πλαστική κοπή

Παράμετρος

 

Στοιχείο Παράμετρος
Συχνότητα 30Khz
Δύναμη 500W
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V 50/60Hz
Πάχος λεπίδων 1mm
Υλικό κέρατων Γρήγορος χάλυβας
Μέγεθος του κόπτη Λεπίδα αναπληρώσιμη
Διάσταση γεννητριών 380*120*120mm
Βάρος 7kg
Εξωτερικό δέρμα Αργίλιο

 

Περιγραφή

 

Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι είναι ένα είδος υπερηχητικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται ειδικά για την κοπή. Υπερηχητική τέμνουσα μέθοδος: Τύπος μαχαιριών: Φορτώστε το υπερηχητικό κύμα στο τέμνον εργαλείο, έτσι ώστε το εργαλείο παράγει την υπερηχητική δόνηση, ώστε να επιτευχθεί η επίδραση κοπής. Κατάλληλος για τους διαφορετικούς όρους διαδικασίας και τα τέμνοντα αντικείμενα. Σειρά εφαρμογής: Χρησιμοποιημένη για τα τέμνοντα λαστιχένια, συνθετικά υφάσματα, το ύφασμα, τα πλαστικά, τα τρόφιμα, την αρχή κ.λπ. η αρχή της υπερηχητικής κοπής είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή. Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια ενός υπερηχητικού μετατροπέα στη θερμότητα και λειώνει ένα μέρος του υλικού που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί μια αιχμηρή άκρη, ούτε απαιτεί πολλή πίεση, και δεν θα προκαλέσει τη σμίλευση ή τη ζημία στο υλικό που κόβεται. Συγχρόνως, επειδή το τέμνον μαχαίρι δονείται ultrasonically, η της τριβής αντίσταση είναι ιδιαίτερα μικρή, και το υλικό που κόβεται δεν είναι εύκολο να κολληθεί στη λεπίδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, τα παγωμένα υλικά όπως τα τρόφιμα, το λάστιχο, κ.λπ., ή αντιτίθεται που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση. Η υπερηχητική κοπή έχει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα, δηλ., αυτό έχει την επίδραση τήξης στο τέμνον μέρος κόβοντας. Παίξτε την επίδραση ζώνης ακρών και αποτρέψτε τη χαλάρωση της υλικής οργάνωσης περικοπών. Πλεονεκτήματα του χαρακτηριστικού υπερηχητικού τέμνοντος εξοπλισμού. Η κοπή μαχαίρι-ύφους μπορεί να υιοθετήσει τα αερόψυκτα και αερόψυκτα σχέδια για να προσαρμοστεί στις διάφορα συνθήκες εργασίας και τα περιβάλλοντα. Η τέμνουσα ταχύτητα βελτιώνεται πολύ, και η αποδοτικότητα των παραδοσιακών τεμνόντων μαχαιριών αυξάνεται από περισσότερες από 10 φορές. Η χρήση των υψηλής ισχύος υπερηχητικών μετατροπέων δεδομένου ότι η δόνηση των στοιχείων εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη σταθερή εργασία, κατάλληλη για τις ειδικές τέμνουσες εφαρμογές, μπορεί να κόψει τα διάφορα προϊόντα που είναι δύσκολο να κοφθούν από τα συνηθισμένα εργαλεία, να λύσουν τα προβλήματα παραγωγής και επεξεργασίας, κατάλληλα για τα διάφορα υφάσματα, το ύφασμα, τα πιάτα, το λάστιχο και άλλα λεπτά προϊόντα. Οι υψηλά λεπίδες σκληρότητας και τα κεφάλια κοπτών μπορούν να το εγκατασταθούν μπορούν να αντικατασταθούν, το οποίο μειώνει το κόστος της χρήσης. Η τέμνουσα επιφάνεια και είναι εξαιρετικά wear-resistant. Η υπερηχητική τέμνουσα επίδραση μπορεί να επιτευχθεί σχεδόν χωρίς αλλαγή της αρχικής τέμνουσας διαδικασίας. Η βελτίωση διαδικασίας είναι ελάχιστη και η εγκατάσταση είναι απλή.

 

Αρχή εργασίας

 

Η υπερηχητική δύναμη κίνησης μετατρέπει τη δύναμη στο υψηλής συχνότητας και υψηλής τάσεως εναλλασσόμενο ρεύμα και την διαβιβάζει στον υπερηχητικό μετατροπέα. Οι υπερηχητικοί μετατροπείς μπορούν να μετατρέψουν την ηλεκτρική ενέργεια εισαγωγής στη μηχανική ενέργεια, δηλ., υπερηχητικά κύματα. Η έκφραση είναι ότι ο μετατροπέας κινείται μπρος-πίσω στη διαμήκη κατεύθυνση. Η συχνότητα της τεντώνοντας άσκησης είναι ίση με τη συχνότητα του ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής συχνότητας που παρέχεται από τον ανεφοδιασμό κινητήριας δύναμης. Η λειτουργία του κέρατου είναι να καθοριστεί το ολόκληρο υπερηχητικό σύστημα δόνησης και να αυξηθεί το εύρος παραγωγής του μετατροπέα. Αφ' ενός, το εργαλείο (το κεφάλι κοπτών) περαιτέρω ενισχύει το εύρος και στρέφει τον υπέρηχο. Αφ' ετέρου, τα υπερηχητικά κύματα είναι παραγωγή, και μια τέμνουσα λεπίδα παρόμοια με ένα τέμνον μαχαίρι χρησιμοποιείται για να συγκεντρώσει την υπερηχητική ενέργεια στη μερίδα περικοπών του υλικού που κόβεται. Στο πλαίσιο της δράσης της τεράστιας υπερηχητικής ενέργειας, το μέρος μαλακώνει αμέσως και λειώνει, και η δύναμή της μειώνεται πολύ. Αυτή τη στιγμή, εφ' όσον εφαρμόζεται μια μικρή τέμνουσα δύναμη, ο σκοπός τα υλικά μπορεί να επιτευχθεί.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Η τέμνουσα ακρίβεια είναι υψηλή, και το υλικό δεν είναι παραμορφωμένο.

2. Η τέμνουσα επιφάνεια έχει την καλή ομαλότητα και την καλή συνδέοντας εκτέλεση.

3. Γρήγορη ταχύτητα, υψηλή αποδοτικότητα και καμία ρύπανση.

4. Υπάρχει λίγη τριβή, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής των τεμνουσών διαδικασιών.

5. Απλή λειτουργία: μπορείτε να αρχίσετε με να ανοίξετε το διακόπτη.

 

30Khz εγκατεστημένος υπερηχητικός κόπτης λεπίδων αντικατάστασης για την πλαστική κοπή 0