• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

1000w υπερηχητική τέμνουσα μηχανή λεπίδων τιτανίου για τα τρόφιμα που κόβουν 20Khz

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C305
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20Khz Δύναμη 1000w
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Μέγεθος λεπίδων 305mm
Γεννήτρια Ψηφιακός Τάση 220/110V
Εφαρμογή Υπερηχητικός κόπτης τροφίμων Βάρος 15kg
Υψηλό φως

Υπερηχητικός κόπτης τροφίμων λεπίδων τιτανίου

,

1000w υπερηχητική τέμνουσα μηχανή

,

υπερηχητική τέμνουσα μηχανή λεπίδων 305mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

υπερηχητική τέμνουσα μηχανή λεπίδων τιτανίου 20Khz 1000w για την κοπή τροφίμων

20Khz 1000w τιτανίου τέμνουσα μηχανή τροφίμων λεπίδων υπερηχητική για την κοπή τυριών ψωμιού κέικ

Παράμετρος

 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης κέικ
Συχνότητα (KHz) 20Khz
Δύναμη 1000 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας εξαρτηθείτε από την απαίτησή σας
Τέμνον πάχος 86mm σε ανώτατο
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 8KG

 

Εισαγωγή

 

Η υπερηχητική κοπή τροφίμων είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί το εργαλείο για να δονηθεί στις υψηλές συχνότητες. Η εφαρμογή της υπερηχητικής δόνησης στο εργαλείο μπορεί να παραγάγει μια τέμνουσα επιφάνεια που είναι σχεδόν χωρίς τριβή, το οποίο θα κόψει
Φέρνει πολλά οφέλη. Αυτή η τέμνουσα επιφάνεια χαμηλός-τριβής μπορεί καθαρά να κόψει πολλά τρόφιμα στις λεπτές φέτες, χωρίς παραγωγή των σπασμένων κομματιών.

Η υπερηχητική δύναμη κίνησης μετατρέπει τη δύναμη στο υψηλής συχνότητας και υψηλής τάσεως εναλλασσόμενο ρεύμα και την διαβιβάζει στον υπερηχητικό μετατροπέα. Ο υπερηχητικός μετατροπέας μπορεί να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια εισαγωγής στη μηχανική ενέργεια, δηλ., υπερηχητικό κύμα. Η έκφραση είναι ότι ο μετατροπέας κινείται μπρος-πίσω στη διαμήκη κατεύθυνση. Η συχνότητα της τεντώνοντας άσκησης είναι ίση με τη συχνότητα του ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής συχνότητας που παρέχεται από τον ανεφοδιασμό κινητήριας δύναμης. Η λειτουργία του κέρατου είναι να καθοριστεί το ολόκληρο υπερηχητικό σύστημα δόνησης και να αυξηθεί το εύρος παραγωγής του μετατροπέα.
Αφ' ενός, η πρόοδος του εργαλείου (λεπίδα) ενισχύει το εύρος και στρέφει τον υπέρηχο. Αφ' ετέρου, τα υπερηχητικά κύματα παραγωγής, και χρησιμοποιούν μια τέμνουσα λεπίδα παρόμοια με μια τέμνουσα λεπίδα για να συγκεντρώσουν την υπερηχητική ενέργεια στο τέμνον μέρος του υλικού που κόβεται. Στο πλαίσιο της δράσης της τεράστιας υπερηχητικής ενέργειας, το μέρος μαλακώνει αμέσως και λειώνει, και η δύναμή της μειώνεται πολύ. Αυτή τη στιγμή, εφ' όσον εφαρμόζεται μια μικρή τέμνουσα δύναμη, ο σκοπός τα υλικά μπορεί να επιτευχθεί.
Αυτό το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι μπορεί να παραγάγει μια σχεδόν χωρίς τριβή επιφάνεια, με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιώντας την προσκόλληση τροφίμων και την παραμόρφωση. Αυτή η το διαδικασία δεν μπορεί να λερώσει την τομή κατά κοπή των πολλαπλάσιων στρωμάτων. Μην συντρίψτε ή μην βλάψτε το προϊόν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το απόρριμα. Το τυρί, το ψωμί, τα κέικ, το βόειο κρέας και άλλα τρόφιμα δεν έχουν σχεδόν καμία μετατόπιση όταν τεμαχίζεται, ακόμη και σε μια μαλακή μήτρα. Η γρήγορη υπερηχητική τεχνολογία παρέχει ένα μεγαλύτερο παράθυρο επεξεργασίας, η τέμνουσα ταχύτητα μπορεί να βελτιωθεί πολύ, και είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός μας στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Αντικολλητικό μαχαίρι τροφίμων: Ο υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός έχει μια αυτόματη λειτουργία καθαρισμού. Έναντι του παραδοσιακού τέμνοντος συστήματος, το χρόνο καθαρισμού μπορεί από 70%~90% να κοντύνει.

Με 2000 μεγάλες μικροϋπολογιστής-δονήσεις ανά δευτερόλεπτο, η λεπίδα δεν θα μολυνθεί με τα τρόφιμα, τα οποία μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το χρόνος διακοπής εξοπλισμού του πλυσίματος της λεπίδας κατά χρησιμοποίηση άλλου υπάρχοντος αυτόματου τέμνοντος εξοπλισμού. )

◆Μέσω 20.000 υπερηχητικών δονήσεων ανά δευτερόλεπτο, η τριβή μεταξύ των τροφίμων και το κεφάλι κοπτών μειώνονται σε ένα μικρό ποσό, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αποδοτικότητα παραγωγής των τεμνουσών διαδικασιών.

◆Εξασφαλίστε ότι η περικοπή είναι τακτοποιημένη, ομαλή και μην παραμορφωμένη, και ενισχύστε την εμφάνιση και την αξία του προϊόντος. (Καλή τέμνουσα επιφάνεια παρ:έχω-α).

◆Μειώστε τα απορρίματα παραχθε'ντα όταν κόβονται τα τρόφιμα, και μειώστε το χρόνο διακοπής και το χρόνο καθαρισμού.

◆Το σώμα μαχαιριών αποτελείται από το υλικό κραμάτων τιτανίου, το οποίο είναι ανθεκτικό.

◆Στην τέμνουσα διαδικασία, τα τρόφιμα δεν πρέπει να σταματηθούν, και η συνεχής κοπή διατηρείται, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής.

◆Μπορεί εύκολα να κόψει τα υλικά ή τα προϊόντα ζύμης που είναι δύσκολο να κοφθούν με τις συνηθισμένες τέμνουσες μεθόδους, και η επιφάνεια περικοπών είναι τακτοποιημένη και ομαλή, καθιστώντας το ευρύτερα χρησιμοποιημένο.

◆Καμία ρύπανση: Η θερμοκρασία του κεφαλιού κοπτών είναι χαμηλότερη από 50°C κατά τη διάρκεια της κοπής, έτσι ο καπνός και η μυρωδιά δεν θα παραχθούν, η οποία εξαλείφει τον κίνδυνο του τραυματισμού και την πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της κοπής.

◆Εύκολη λειτουργία: το τέμνον μαχαίρι συνδέεται με την υπερηχητική γεννήτρια, η γεννήτρια συνδέεται με τους κεντρικούς αγωγούς 220V, και ο διακόπτης μπορεί να ανοιχτεί για να κόψει. Υποστηρίζει τη φορητή κοπή και είναι εξοπλισμένο με μια αερόψυκτη διεπαφή. ◆Small μέγεθος, καμία μεγάλη περιοχή εγκαταστάσεων, κανένας ειδικός εξοπλισμός για την εγκατάσταση.

 

Εικόνες

1000w υπερηχητική τέμνουσα μηχανή λεπίδων τιτανίου για τα τρόφιμα που κόβουν 20Khz 0