• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης κέρατων τιτανίου με το PLC λεπίδων RS485 82.5mm ελεγχόμενο

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 600w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Τρόφιμα, λάστιχο Γεννήτρια Ψηφιακός
Υψηλό φως

Υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης κέρατων τιτανίου

,

Το PLC έλεγξε τον υπερηχητικό λαστιχένιο κόπτη

,

υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός λεπίδων 82.5mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης κέρατων τιτανίου με το PLC λεπίδων RS485 82.5mm ελεγχόμενο

S485 υπερηχητικό λαστιχένιο τέμνον σύστημα ελέγχου επικοινωνίας με τη λεπίδα 82.5mm

 
Παράμετρος
 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης λάστιχου/κέικ
Συχνότητα (KHz) 40KHz
Δύναμη 500 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 82.5mm
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.6KG

 
Περιγραφή
 
Το υπερηχητικό λαστιχένιο τέμνον σύστημα αποτελείται από μια αυτόματη ακολουθώντας γεννήτρια συχνότητας, έναν υπερηχητικό μετατροπέα υψηλός-q, και ένα τέμνον μαχαίρι κραμάτων τιτανίου. Έχει μια καλή απόδοση στη λαστιχένια κοπή. Ολόκληρη η μηχανή είναι απλή και κατάλληλη να εγκατασταθεί, σε πραγματικό χρόνο καταδίωξη συχνότητας, διευθετήσιμο εύρος, ανώμαλη προστασία, κ.λπ. μπορεί να ελεγχθεί από την επικοινωνία PLC ή RS485.
Η αρχή της υπερηχητικής τέμνουσας μηχανής είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή πίεσης. Χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια για να θερμάνει τοπικά και να λειώσει το υλικό που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί τις αιχμηρές άκρες, ούτε απαιτεί τη μεγάλη πίεση, και δεν αναγκάζει τη σμίλευση ή το ράγισμα του υλικού για να κοπεί. Συγχρόνως, δεδομένου ότι το τέμνον μαχαίρι δονείται ultrasonically, η αντίσταση τριβής είναι ιδιαίτερα μικρή, και το τέμνον υλικό δεν είναι εύκολο να εμμένει στη λεπίδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, τα παγωμένα υλικά (όπως τα τρόφιμα), τα λαστιχένια υλικά, και αντιτίθεται που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση.
Μπορούμε να διευθύνουμε τις δοκιμές δωρεάν και να παρέχουμε ποικίλες λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, τη δευτεροβάθμια παραγωγή, εγκατάσταση της καλωδίωσης Ε και της βελτιστοποίησης των υπαρχουσών γραμμών παραγωγής.
Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια των υγιών κυμάτων που κόβουν. Δεν απαιτεί τις αιχμηρές εξέχουσες θέσεις, και δεν απαιτεί πολλή πίεση, και δεν θα προκαλέσει τη σμίλευση ή τη ζημία στο υλικό που κόβεται. Ο υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης μπορεί εύκολα να κόψει τη ρητίνη, το λάστιχο, το πλαστικό, το ύφασμα και τα διάφορα επικαλύπτοντας σύνθετα υλικά και τα τρόφιμα.
Η αρχή του υπερηχητικού λαστιχένιου τέμνοντος μαχαιριού είναι να μετατραπεί το ρεύμα 50/60Hz στην ηλεκτρική ενέργεια 20, 30 ή 4OkHx μέσω μιας υπερηχητικής γεννήτριας (επίσης αποκαλούμενης υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος). Η υψηλής συχνότητας ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται πάλι στη μηχανική δόνηση της ίδιας συχνότητας μέσω του μετατροπέα, και έπειτα η μηχανική δόνηση διαβιβάζεται στο τέμνον μαχαίρι μέσω ενός συνόλου συσκευών διαμορφωτών εύρους που μπορεί να αλλάξει το εύρος. Ο υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης δονείται κατά μήκος του μήκους του με ένα εύρος 1070μm, επαναλαμβάνοντας 40.000 φορές (kHz 40) ανά δευτερόλεπτο (η δόνηση της λεπίδας είναι μικροσκοπική, το οποίο είναι δύσκολο να δει με γυμνό μάτι). Το τέμνον μαχαίρι μεταφέρει έπειτα τη λαμβανόμενη ενέργεια δόνησης στην τέμνουσα επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία που κόβεται. Σε αυτήν την περιοχή, η ενέργεια δόνησης χρησιμοποιείται για να κόψει το λάστιχο με την ενεργοποίηση της μοριακής ενέργειας του λάστιχου και το άνοιγμα της μοριακής αλυσίδας.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 
Ευφυής αυτόματη συχνότητα που ακολουθεί την υπερηχητική γεννήτρια, τη σε πραγματικό χρόνο καταδίωξη συχνότητας, την ισχύ, το ρεύμα, και την ανώμαλη προστασία συχνότητας
υψηλής ισχύος μετατροπέας 20KHz 2000W, χαμηλή σύνθετη αντίσταση, υψηλή αποδοτικότητα μετατροπής, ισχυρό εύρος ειδικό υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι, ακριβής συχνότητα, ισχυρή αντοχή
Κέρατο κραμάτων τιτανίου, χαμηλή σύνθετη αντίσταση, υψηλή αποδοτικότητα μετάδοσης
Η τέμνουσα ακρίβεια είναι υψηλή, και το λαστιχένιο υλικό δεν είναι παραμορφωμένο
Μπορείτε να επιλέξετε 20KHz ή 40KHz
 
Ο υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης κέρατων τιτανίου με το PLC λεπίδων RS485 82.5mm έλεγξε 0