• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Τιτανίου υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης γεννητριών κέρατων ψηφιακός για τη ρόδα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 600w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Τρόφιμα, λάστιχο Γεννήτρια Ψηφιακός
Υψηλό φως

Υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης ροδών

,

Ψηφιακός υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης γεννητριών

,

Υπερηχητικός τέμνων εξοπλισμός ροδών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τιτανίου υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης γεννητριών κέρατων ψηφιακός για τη ρόδα

40Khz ψηφιακό λαστιχένιο τέμνον σύστημα Ultraosnic γεννητριών


Παράμετρος

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης λάστιχου/κέικ
Συχνότητα (KHz) 40KHz
Δύναμη 500 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 82.5mm
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.6KG


Περιγραφή

Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι (τέμνουσα μηχανή) είναι μια ειδική εφαρμογή της υπερηχητικής κοπής. Είναι ένα είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιεί την υπερηχητική ενέργεια για την τέμνουσα επεξεργασία. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι ότι η κοπή δεν απαιτεί τις εξέχουσες θέσεις. Με άλλα λόγια, η εξέχουσα θέση υπό την παραδοσιακή έννοια δεν χρησιμοποιείται.
Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι, επίσης γνωστό ως υπερηχητική τέμνουσα μηχανή, είναι ένα είδος υπερηχητικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται ειδικά για την κοπή, και είναι μια από τις σημαντικές κατηγορίες υπερηχητικών εφαρμογών. Η αρχή της υπερηχητικής κοπής είναι απολύτως διαφορετική από την παραδοσιακή κοπή. Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια ενός υπερηχητικού μετατροπέα στη θερμότητα και λειώνει ένα μέρος του υλικού που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Επομένως, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί μια αιχμηρή άκρη, ούτε απαιτεί πολλή πίεση, και δεν θα προκαλέσει τη σμίλευση ή τη ζημία στο υλικό που κόβεται. Συγχρόνως, επειδή το τέμνον μαχαίρι κάνει την υπερηχητική δόνηση, η αντίσταση τριβής είναι πολύ μικρή, και το υλικό που κόβεται δεν είναι εύκολο να κολληθεί στη λεπίδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, τα παγωμένα υλικά, όπως τα τρόφιμα, το λάστιχο, κ.λπ., ή αντιτίθεται που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση.

Η υπερηχητική κοπή έχει επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δηλ., αυτό έχει την τήξη στο τέμνον μέρος κόβοντας, και το τέμνον μέρος σφραγίζεται τέλεια χωρίς πρόκληση της λάμψης του υφαντικού υλικού. Η χρήση του υπερηχητικού τέμνοντος μαχαιριού μπορεί επίσης να επεκταθεί, όπως το σκάψιμο των τρυπών, να φτυαρίσει, ξύνοντας χρώμα, που χαράζει και ούτω καθεξής.

Η βασική σύνθεση ενός υπερηχητικού τέμνοντος μαχαιριού είναι ένας υπερηχητικός μετατροπέας, ένα κέρατο, ένα κεφάλι εργαλείων (σώμα μαχαιριών), και ένας ανεφοδιασμός κινητήριας δύναμης. Η υπερηχητική δύναμη κίνησης μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια κεντρικών αγωγών στο εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής συχνότητας και υψηλής τάσης, το οποίο είναι παραγωγή στον υπερηχητικό μετατροπέα. Ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι πραγματικά ισοδύναμος με μια συσκευή ενεργειακής μετατροπής, η οποία μπορεί να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια εισαγωγής στη μηχανική ενέργεια, δηλ., υπέρηχος. Η εκδήλωσή της είναι ότι ο μετατροπέας τεντώνει μπρος-πίσω στη διαμήκη κατεύθυνση. Η συχνότητα της τηλεσκοπικής μετακίνησης είναι ίση με τη συχνότητα του υψηλής συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος που παρέχεται από τον ανεφοδιασμό κινητήριας δύναμης. Ο ρόλος του κέρατου είναι να καθοριστεί το ολόκληρο υπερηχητικό σύστημα δόνησης, και άλλο είναι να ρυθμιστεί το εύρος παραγωγής του μετατροπέα. Αφ' ενός, το κεφάλι εργαλείων (σώμα λεπίδων) ενισχύει το εύρος και στρέφει τα υπερηχητικά κύματα. Αφ' ετέρου, αυτό υπερηχητικά κύματα αποτελεσμάτων, και χρήσεις η παρόμοια εξέχουσα θέση του τέμνοντος μαχαιριού για να συγκεντρώσει την υπερηχητική ενέργεια στο τέμνον μέρος του υλικού που κόβεται. Στο πλαίσιο της δράσης της τεράστιας υπερηχητικής ενέργειας, αυτό το μέρος μαλακώνει αμέσως και λειώνει, και η δύναμή της μειώνεται πολύ. Αυτή τη στιγμή, εφ' όσον εφαρμόζεται μια μικρή τέμνουσα δύναμη, ο σκοπός της κοπής μπορεί να επιτευχθεί.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Μεγάλη έκταση της μορφωματικής δομής
2. Ψηφιακή υπερηχητική γεννήτρια
3. Κυρίως χρησιμοποιημένος στους τομείς των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, των ταινιών και των μη υφανθε'ντων υφασμάτων
4. Η υπερηχητική κοπή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς επίσης και τα υλικά όπως το λάστιχο, το πλαστικό και τεχνητό δέρμα αφρού. 5. Προσαρμοσμένες μονάδες, οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν ελαστικά στις αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής
6. Το σύστημα δόνησης μπορεί να μεταστραφεί γρήγορα και μπορεί να ενσωματωθεί στη γραμμή παραγωγής
7. Η συσκευή δεν χρειάζεται τη συντήρηση, η δομή είναι εύρωστη, και είναι εύκολο να λειτουργήσει.
Τιτανίου υπερηχητικός λαστιχένιος κόπτης γεννητριών κέρατων ψηφιακός για τη ρόδα 0