• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητική τέμνουσα μηχανή λεπίδων κέρατων τιτανίου για τα τρόφιμα 40Khz 600w

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C40
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 40Khz Δύναμη 600w
Μέγεθος λεπίδων 82.5mm Υλικό λεπίδων Τιτάνιο
Τάση 220/110V Βάρος 8kg
Εφαρμογή Τρόφιμα, λάστιχο Γεννήτρια Ψηφιακός
Υψηλό φως

Υπερηχητική τέμνουσα μηχανή 40Khz

,

600w υπερηχητική τέμνουσα μηχανή

,

Υπερηχητική τέμνουσα μηχανή κέρατων τιτανίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

υπερηχητική τέμνουσα μηχανή 40Khz 600w για τη λεπίδα κέρατων τιτανίου τροφίμων

τέμνουσα λεπίδα τροφίμων 40Khz 600w υπερηχητική για cheesecake την κοπή ψωμιού

Παράμετρος

 

Μηχανή Υπερηχητικός κόπτης λάστιχου/κέικ
Συχνότητα (KHz) 40KHz
Δύναμη 500 W
Τέμνοντα λεπίδα/κέρατο Τιτάνιο
Τάση (Β) 220V
Το πλάτος της λεπίδας 82.5mm
Τέμνον πάχος 10~20mm (εξαρτηθείτε από τα υλικά)
Εύρος κέρατων 1040μm
Βάρος εξοπλισμού 0.6KG

 

Περιγραφή

 

Το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι, επίσης γνωστό ως υπερηχητική τέμνουσα μηχανή, είναι ένα είδος υπερηχητικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται ειδικά για την κοπή, και είναι μια από τις σημαντικές κατηγορίες υπερηχητικών εφαρμογών. Η αρχή της υπερηχητικής κοπής είναι απολύτως διαφορετική από την κοπή υπό την παραδοσιακή έννοια. Η υπερηχητική κοπή χρησιμοποιεί την ενέργεια ενός υπερηχητικού μετατροπέα για να λειώσει την τοπική θερμότητα του υλικού που κόβεται, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός το υλικό. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα ιξώδη και ελαστικά υλικά, τα παγωμένα υλικά όπως τα τρόφιμα, το λάστιχο, κ.λπ., ή αντιτίθεται που είναι ενοχλητικά να εφαρμόσουν την πίεση. Τα υπερηχητικά τέμνοντα μαχαίρια μπορούν να διαιρεθούν σε τέμνοντα μαχαίρια τροφίμων, λαστιχένια τέμνοντα μαχαίρια, τέμνοντα μαχαίρια οφθαλμός-λεπίδων (φορτωμένα στη μηχανή) και ούτω καθεξής.

Ο υπερηχητικός κόπτης τροφίμων είναι κατάλληλος για τα τρόφιμα με τη διαφορετική σκληρότητα, όπως το υπερηχητικό τέμνον τυρί, το υπερηχητικό τέμνον κέικ και το ψωμί, η υπερηχητική φέτα πιτσών, το υπερηχητικό τέμνον κέικ, η υπερηχητική τέμνουσα καραμέλα, υπερηχητικό παγωμένο κοπή mousse, υπερηχητικό τέμνον nougat, η υπερηχητική κοπή σάντουιτς, η υπερηχητική κοπή των παγωμένων τροφίμων και η υπερηχητική κοπή των ξηρών καρπών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Η νέα μόνος-αναπτυγμένη υψηλής απόδοσης υπερηχητική τεχνολογία κίνησης γεννητριών είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας των χειριστών και να μειώσει την ένταση εργασίας.

Τα τρόφιμα περικοπών δεν έχουν μια τακτοποιημένη επιφάνεια, κανένα συντρίμμι, και την όμορφη εμφάνιση.

Το τέμνον μαχαίρι κραμάτων τιτανίου, υλικό βαθμού τροφίμων, χρήστες μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακίνδυνα

Μικρό ίχνος

Εξοπλισμένος με το σύστημα παραγωγής EDG, σταθερή παραγωγή δύναμης

 

Εφαρμογή

 

Πλαστική κοπή

Τα υπερηχητικά πλαστικά τέμνοντα μαχαίρια χρησιμοποιούν την πιεζοηλεκτρική κεραμική με τις δεκάδες χιλιάδων υψηλής συχνότητας δονήσεις ανά δευτερόλεπτο για την κοπή. Χρειάζονται μόνο μια πίεση μικρού ποσού για την επαφή κατά τη διάρκεια της κοπής, και δεν θα προκαλέσουν την παραμόρφωση για τα εύθραυστα και μαλακά υλικά. Κόβοντας το πλαστικό υλικό, μπορεί αυτόματα να εκτελέσει τη ζώνη ακρών για να αποφύγει τη σμίλευση και την ένδυση ακρών. Το κεφάλι του υπερηχητικού πλαστικού τέμνοντος μαχαιριού υιοθετεί μια 0.6mm παχιά τσιμενταρισμένη λεπίδα καρβιδίου, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί και να ρυθμιστεί σύμφωνα με τη χρήση. Κατάλληλος για τα θερμοπλαστικά πιάτα ρητίνης, τα φύλλα, τις ταινίες και τα φύλλα πλαστικού, τις ίνες πολυαιθυλενίου, τα πλαστικά, το λάστιχο, το λατέξ και άλλα υλικά.

 

Κοπή τροφίμων

Έναντι των παραδοσιακών τεμνόντων μαχαιριών, τα υπερηχητικά τρόφιμα τα τέμνοντα που μαχαίρια είναι πιό υγιεινά, έχουν τον πιό σύντομο χρόνο διακοπής, είναι οικονομικώς πιό αποδοτικά, έχουν την υψηλή συνέπεια στην τέμνουσα επιφάνεια, και τις παραμονές λεπίδων αιχμηρές για πολύ καιρό. Όταν το υπερηχητικό τέμνον μαχαίρι κόβει τις ζύμες, το τυρί, την πίτσα, το κρέας και άλλα τρόφιμα, η δόνηση μειώνει την αντίσταση και δεν παράγει τα υπολείμματα προϊόντων. Λόγω του χαρακτηριστικού της ομαλής τέμνουσας επιφάνειας, καμίας παραμόρφωσης, καμίας ζημίας θερμότητας και άλλων χαρακτηριστικών της υπερηχητικής κοπής τροφίμων, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα τρόφιμα με τη διαφορετική σκληρότητα, όπως το τυρί, τα κέικ, οι ζύμες, οι καραμέλες, nougat, το jerky, ξηρό κρέας βόειου κρέατος, τα παγωμένα τρόφιμα και οι ξηροί καρποί.

 

 

υπερηχητική τέμνουσα μηχανή 40Khz 600w για τη λεπίδα 0 κέρατων τιτανίου τροφίμων