• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητική ράβοντας μηχανή 800 Watt 35Khz προστατευτικής ενδυμασίας ψηφιακά

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-SR35
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 35Khz Δύναμη 800W
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Τύπος κέρατων Περιστροφικός
Εφαρμογή Υπερηχητικές κοπή και σφράγιση υφάσματος
Υψηλό φως

Υπερηχητική ράβοντας μηχανή 800 Watt

,

Υπερηχητική ράβοντας μηχανή προστατευτικής ενδυμασίας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ψηφιακή υπερηχητική ράβοντας μηχανή 35Khz 800w για το ράψιμο προστατευτικής ενδυμασίας

 

Παράμετρος

 

Δύναμη παραγωγής: 800W
Εισαγωγή δύναμης: 200V/50Hz
Συχνότητα παραγωγής: 35KHz
Θερμοκρασία εργασίας: 10-28C
Ταχύτητα εργασίας: 0-8m/min
Εξοπλισμένη φόρμα σχεδίων: 0-100 χιλ.
Μέγεθος της μηχανής (Λ * W * Χ): 1300 * 600* 1260 χιλ.
Βάρος της μηχανής: 150 κλ

 

Περιγραφή

 

Οι υπερηχητικές ράβοντας μηχανές χρησιμοποιούνται ευρέως στην άνευ ραφής βιομηχανία ιματισμού. Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση μεταξύ δύο υφασμάτων. Αυτή η υπερηχητική ράβοντας μηχανή έχει μια δημοφιλή πλατφόρμα ράβοντας μηχανών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί skillfully χωρίς ειδική εκπαίδευση. Οργανώνεται ακριβώς όπως μια υπάρχουσα ράβοντας μηχανή. Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή θα κόψει το ύφασμα με το σφραγίζοντας ύφασμα. Όταν η λειτουργία κοπής και σφράγισης ανοίγεται πάλι, οι συνδέοντας γραμμές του πίνακα υφάσματος θα είναι σχεδόν αόρατες, και η βελονιά δεν θα είναι παχύτερη από το ίδιο το ύφασμα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1. Η χρήση του υπερηχητικού ραψίματος εξαλείφει την ανάγκη για τις βελόνες και τα νήματα, σώζει το πρόβλημα των συχνών αλλαγών βελόνων και νημάτων, δεν έχει τις αποσυνδεμένες ενώσεις του παραδοσιακού ραψίματος, και μπορεί επίσης να εκτελέσει την τακτοποιημένες μερικές κοπή και τη σφράγιση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Το ράψιμο διαδραματίζει επίσης έναν διακοσμητικό ρόλο. Έχει την ισχυρή προσκόλληση, μπορεί να επιτύχει την αδιάβροχη επίδραση, τη σαφή αποτύπωση σε ανάγλυφο, περισσότερη τρισδιάστατη επίδραση ανακούφισης στην επιφάνεια, τη γρήγορη ταχύτητα εργασίας, την καλές επίδραση προϊόντων και την ομορφιά υψηλών σημείων η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη.
2. Η χρησιμοποίηση Lijin που η υπερηχητική και ειδική επεξεργασία ροδών χάλυβα, η σφραγισμένη άκρη δεν θα ραγίσει, δεν θα βλάψει την άκρη του υφάσματος, και δεν θα υπάρξουν κανένα σάλιασμα ή κατσάρωμα.
3. Καμία προθέρμανση δεν απαιτείται κατά τη διάρκεια της κατασκευής, και η συνεχής λειτουργία είναι δυνατή.
4. Είναι εύκολο να λειτουργήσει, όχι πολύ διαφορετικός από την παραδοσιακή μέθοδο λειτουργίας μηχανών ραψίματος, οι συνηθισμένοι ράβοντας εργαζόμενοι μπορούν να λειτουργήσουν.
5. Χαμηλότερο κόστος, 5 έως 6 φορές γρηγορότερα από τις παραδοσιακές μηχανές, και την υψηλή αποδοτικότητα.

 

Εφαρμόσιμα προϊόντα

Δαντέλλα ιματισμού, καλύψεις κρεβατιών, μαξιλαροθήκες, καλύψεις αυτοκινήτων, σκηνές, ζώνες συσκευασίας, σακίδια πλάτης, ζώνες ταξιδιού, ζώνες χεριών, κουρτίνες, αδιάβροχα, windbreakers, παλτά χιονιού, παιχνίδια, γάντια, τραπεζομάντιλα, καλύψεις καρεκλών, duvet καλύψεις, μάσκες, διακοσμήσεις τρίχας, εξαρτήματα, ομπρέλες, lampshades, κ.λπ.

 

Λειτουργία εξοπλισμού


1. Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή χρησιμοποιεί την υπερηχητική δόνηση και οι ρόδες χάλυβα για το ένδυμα που κάνει, μετά από να διατηρήσουν σταθερή ατμοσφαιρική πίεση, αυτό μπορούν να λάβουν τις λειτουργίες όπως περιγράφονται ανωτέρω.
2. Κανένας καπνός ή σπινθήρας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, καμίας ζημίας στην άκρη του υφάσματος, και των σαλιασμάτων δεν μπορεί επίσης να αποφευχθεί.
3. Η ρόδα λουλουδιών Lijin είναι εύκολο να αντικατασταθεί, και οι διάφορες στρογγυλές ρόδες λουλουδιών μπορούν να αντικατασταθούν σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
4. Καμία προθέρμανση δεν απαιτείται κατά τη διάρκεια της κατασκευής, και η συνεχής λειτουργία είναι δυνατή.
5. Το έγγραφο χρώματος και το χρυσό έγγραφο φύλλων αλουμινίου μπορούν να προστεθούν, και η λειτουργία της εκτύπωσης και της καυτής σφράγισης μπορεί να επιτευχθεί όταν διατηρείται σταθερή ατμοσφαιρική πίεση.
6. Οι πολλαπλάσιες μονάδες μπορούν να συνδυαστούν σε μια ειδική μηχανή για να ολοκληρώσουν τα προϊόντα με τα μεγαλύτερα πλάτη, όπως τα παπλώματα, οι ομπρέλες, κ.λπ. κάποτε.
7. Η ρόδα λουλουδιών αποτελείται από τον ειδικό χάλυβα κραμάτων και έχει υποβληθεί στην ειδική διαδικασία θερμικής επεξεργασίας, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της αντοχής και της μακριάς ζωής υπηρεσιών.
8. Η υπερηχητική μηχανή συρραφών έχει την απλή μηχανική λειτουργία και την εύκολη συντήρηση. Χρησιμοποιεί χαμηλού θορύβου υπερηχητικό 20KHZ για να αποτρέψει την παρέμβαση θορύβου.

 

ψηφιακή υπερηχητική ράβοντας μηχανή 35Khz 800w για τη προστατευτική ενδυμασία 0

Συνιστώμενα προϊόντα