• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

γεννήτρια ψηφιακό rps-DG4200 υπερηχητικής συγκόλλησης 20khz 2600w

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-W20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20Khz Δύναμη 2600W
Τύπος Ψηφιακός Βάρος 10KG
Excitemen Χωριστή διέγερση Οθόνη οθόνη αφής
Εφαρμογή Συγκόλληση, κοπή, υγρό proccessor
Υψηλό φως

2600w υπερηχητική γεννήτρια 20khz

,

2600w υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

,

Ψηφιακή υπερηχητική γεννήτρια 20khz

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

γεννήτρια rps-DG4200 υπερηχητικής συγκόλλησης 20khz 2600w για την υπερηχητική συγκόλληση

υπερηχητική γεννήτρια υψηλής δύναμης 20khz 2600w για την υπερηχητική συγκόλληση
 
Τι είναι υπερηχητική γεννήτρια;
Υπερηχητική γεννήτρια, αποκαλούμενη συνήθως υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η λειτουργία της είναι να μετατρέψει τους κεντρικούς αγωγούς μας (220V 110V ή 380V, 50 ή 60Hz) σε ένα σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής συχνότητας που ταιριάζει με τον υπερηχητικό μετατροπέα. Από τη μορφή του ενισχύοντας κυκλώματος, ένα γραμμικό ενισχύοντας κύκλωμα και ένα κύκλωμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και η υψηλής ισχύος υπερηχητική πηγή ισχύος υιοθετεί γενικά μια μορφή κυκλωμάτων μιας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής από την άποψη της αποδοτικότητας μετατροπής. Οι γραμμικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν επίσης τη σειρά εφαρμογής τους, η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι το κύκλωμα μπορεί να απαιτηθεί όχι αυστηρά.
Το ταίριασμα επιτρέπει στη λειτουργούσα συχνότητα για να αλλάξει συνεχώς και συνεχώς. Από τη παρούσα κατάσταση στη βιομηχανία υπερήχου, οι υπερηχητικές γεννήτριες διαιρούνται κυρίως σε αυτοερεθιζόμενη και χωριστή συγκινημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Η αρχή της υπερηχητικής γεννήτριας είναι παράγει αρχικά ένα σήμα μιας συγκεκριμένης συχνότητας από μια γεννήτρια σημάτων, η οποία μπορεί να είναι ένα ημιτονοειδές σήμα ή ένα σήμα σφυγμού. Αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα είναι η συχνότητα του μετατροπέα, και εφαρμόζεται γενικά σε υπερηχητικό σε μια υπερηχητική συσκευή. Η συχνότητα είναι 20KHz, 25KHz, 28KHz, 33KHz, 40KHz, 60KHz, 70khz, 100KHz.
υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 0 συγκόλλησης 20khz 2600w

Πλεονεκτήματα
 

1. Υψηλή σταθερότητα: Τα όλος-ψηφιακά ολοκληρωμένα κυκλώματα, χρήση των αμερικανικών εισαγωγών της υψηλής απόδοσης παρέμβασης επεξεργαστών, μειώνοντας τον αριθμό συστατικών, απλοποιούν τη δομή υλικού, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αξιοπιστία του συστήματος.

2. Αυτόματη συχνότητα που ακολουθεί: Η ψηφιακή τεχνολογία σύνθεσης συχνότητας που συνδυάζεται με την ψηφιακή με κλείδωμα φάσης καταδίωξη συχνότητας βρόχων της σύνθετης τεχνολογίας ελέγχου, μπορεί να αποβάλει τη θερμοκρασία, στατικό φορτίο, που επεξεργάζεται την περιοχή στη μηχανή, η ένδυση εργαλείων και άλλοι παράγοντες παρασύρουν τα μειονεκτήματα της συμβατικής αναλογικής ρύθμισης παραμέτρου ρυθμιστών αξεπέραστης, συμβάλλουσας, εύκολη τροποποίηση από το λογισμικό, να ρυθμίσουν εύκολα το σχέδιο ελέγχου και να επιτύχουν ποικίλες νέες στρατηγικές ελέγχου.

3. Ισχυρή παραγωγή: Η χρήση των ενοτήτων δύναμης IGBT συν τη συγκινημένη δομή κυκλωμάτων ταλάντωσής του, η δύναμη παραγωγής είναι περισσότερες από 1,5 φορές αυτή του συμβατικού αυτοερεθιζόμενου κυκλώματος.

4. Stepless ρύθμιση εύρους: Το εύρος μπορεί αμέσως να αυξηθεί ή να μειωθεί στη διαδικασία προσαρμογής, μπορεί επίσης να είναι μικροϋπολογιστής που ρυθμίζεται, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τα τέλεια κομμάτια μεγέθους της πλαστικής συγκόλλησης, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κλονισμό ένδυσης, εγκαύματα και ούτω καθεξής. Ελαττωματική θέτοντας σειρά εύρους 10% σε 100%.

5. Η ευφυή προστασία τρία και το ελάττωμα ανησυχούν: Η κύβος-τρέχουσα προστασία, προστασία όφσετ συχνότητας, συνολική παραγωγή είναι πάρα πολύ μεγάλη για να προστατεύσει. Η αποτυχία εξοπλισμού, η γεννήτρια θα σταματήσει, και θα κάνει την κατάλληλη αιτία των υπαγορεύσεων δυσλειτουργίας μέχρι την ανίχνευση μηχανικών βλαβών τεχνικών.

6. Η ευφυής τεχνολογία ελέγχου εύρους κλειστών βρόγχων για να επιτύχει τη ρύθμιση εύρους, ανεξάρτητη από τις διακυμάνσεις τάσης και φορτίων ανεφοδιασμού εισαγωγής έχει επιπτώσεις στο εύρος της παραγωγής παραμένει σταθερή.

7. Δύο είδη διακόπτη τρόπου συγκόλλησης μπρος-πίσω, έτσι ώστε μια συγκόλληση υψηλότερης ακρίβειας, μια συγκόλληση και καλύτερα αποτελέσματα.
 

Οδηγίες λειτουργίας

Πρώτα. Υπερηχητική δομή γεννητριών

υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 1 συγκόλλησης 20khz 2600w

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Οδηγίες της σύνδεσης καλωδίων

1. Σύνδεση καλωδίων του εσωτερικού κύριου πίνακα.

υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 2 συγκόλλησης 20khz 2600w

 

1. Σύνδεση καλωδίων του εξωτερικού κιβωτίου.

υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 3 συγκόλλησης 20khz 2600w

 

1. Σύνδεση καλωδίων του συνδετήρα καρφιτσών 15 (αναφερθείτε στην κάτωθι εικόνα)

1 και 2 το εσωτερικό συνδέονται, είναι δημόσιο 24V

2 κίτρινο δημόσιο 24V-

3 υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 4 συγκόλλησης 20khz 2600wεξωτερικός εκπέμψτε τον έλεγχο υπερηχητικών κυμάτων, για να εκδώσετε για πολύ καιρό ένα ηλεκτρικό κιβώτιο υπερηχητικών κυμάτων, ο τυποποιημένος πλαστικός οξυγονοκολλητής δεν συνδέει.

6.8 Πράσινος Ξεκίνημα  
7 Κόκκινος Στάση
9 Πορτοκάλι 24v+
10 Μαύρος Ρίξτε τη βαλβίδα σωληνοειδών με 9 συνδέστε τη βαλβίδα σωληνοειδών
11 άσπρος Αυξηθείτε η βαλβίδα σωληνοειδών Λήφθείη βαλβίδα σωληνοειδών (βαλβίδα σωληνοειδών 4V230C

υπερηχητική γεννήτρια rps-DG4200 5 συγκόλλησης 20khz 2600wη αφιερωμένη τμήμα καλωδίωση βάθους, τυποποιημένη μηχανή δεν συνδέεται)

12 το ηλεκτρικό σήμα παραγωγής συναγερμών αποτυχίας κιβωτίων με 9 συνδέει το συναγερμό ηλεκτρονόμων

13 το ενώνοντας στενά σήμα τελών με 9 συνδέει το συναγερμό 10 11 12 13 14 ηλεκτρονόμων 15