• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητική γεννήτρια 15khz υψηλής δύναμης 4200w για την πλαστική συγκόλληση

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-DG4200
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 15Khz Δύναμη 4200w
Τύπος Ψηφιακός Βάρος 12kg
Excitemen Χωριστή διέγερση Οθόνη Οθόνη αφής
Εφαρμογή Συγκόλληση, υγρό proccessor, κοπή
Υψηλό φως

4200w υπερηχητική γεννήτρια 15khz

,

Πλαστική υπερηχητική γεννήτρια συγκόλλησης 15khz

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

υπερηχητική γεννήτρια υψηλής δύναμης 4200w 15khz για την υπερηχητική πλαστική συγκόλληση

υπερηχητική γεννήτρια υψηλής δύναμης 15Khz 4200W για την υπερηχητική συγκόλληση
 
 

Παράμετρος

 

ΣτοιχείοΠαράμετρος
Δύναμη4200w
Φάσμα συχνότητας±800hz
Λειτουργούσα θερμοκρασία≤50℃
Συχνότητα 15Khz
Μετρώντας ικανότηταστοιχείο 3000
Το εύρος ρυθμίζει10%~100%
Τάση110V/220V

 
Τι είναι υπερηχητική γεννήτρια;
Υπερηχητική γεννήτρια, αποκαλούμενη συνήθως υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η λειτουργία της είναι να μετατρέψει τους κεντρικούς αγωγούς μας (220V 110V ή 380V, 50 ή 60Hz) σε ένα σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής συχνότητας που ταιριάζει με τον υπερηχητικό μετατροπέα. Από τη μορφή του ενισχύοντας κυκλώματος, ένα γραμμικό ενισχύοντας κύκλωμα και ένα κύκλωμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και η υψηλής ισχύος υπερηχητική πηγή ισχύος υιοθετεί γενικά μια μορφή κυκλωμάτων μιας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής από την άποψη της αποδοτικότητας μετατροπής. Οι γραμμικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν επίσης τη σειρά εφαρμογής τους, η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι το κύκλωμα μπορεί να απαιτηθεί όχι αυστηρά.
Το ταίριασμα επιτρέπει στη λειτουργούσα συχνότητα για να αλλάξει συνεχώς και συνεχώς. Από τη παρούσα κατάσταση στη βιομηχανία υπερήχου, οι υπερηχητικές γεννήτριες διαιρούνται κυρίως σε αυτοερεθιζόμενη και χωριστή συγκινημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Η αρχή της υπερηχητικής γεννήτριας είναι παράγει αρχικά ένα σήμα μιας συγκεκριμένης συχνότητας από μια γεννήτρια σημάτων, η οποία μπορεί να είναι ένα ημιτονοειδές σήμα ή ένα σήμα σφυγμού. Αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα είναι η συχνότητα του μετατροπέα, και εφαρμόζεται γενικά σε υπερηχητικό σε μια υπερηχητική συσκευή. Η συχνότητα είναι 20KHz, 25KHz, 28KHz, 33KHz, 40KHz, 60KHz, 70khz, 100KHz.
υπερηχητική γεννήτρια υψηλής δύναμης 2600w 20khz για τη συγκόλληση 0
Πλεονεκτήματα
1. Υψηλή σταθερότητα: Τα όλος-ψηφιακά ολοκληρωμένα κυκλώματα, χρήση των αμερικανικών εισαγωγών της υψηλής απόδοσης παρέμβασης επεξεργαστών, μειώνοντας τον αριθμό συστατικών, απλοποιούν τη δομή υλικού, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αξιοπιστία του συστήματος.
2. Αυτόματη συχνότητα που ακολουθεί: Η ψηφιακή τεχνολογία σύνθεσης συχνότητας που συνδυάζεται με την ψηφιακή με κλείδωμα φάσης καταδίωξη συχνότητας βρόχων της σύνθετης τεχνολογίας ελέγχου, μπορεί να αποβάλει τη θερμοκρασία, στατικό φορτίο, που επεξεργάζεται την περιοχή στη μηχανή, η ένδυση εργαλείων και άλλοι παράγοντες παρασύρουν τα μειονεκτήματα της συμβατικής αναλογικής ρύθμισης παραμέτρου ρυθμιστών αξεπέραστης, συμβάλλουσας, εύκολη τροποποίηση από το λογισμικό, να ρυθμίσουν εύκολα το σχέδιο ελέγχου και να επιτύχουν ποικίλες νέες στρατηγικές ελέγχου.
3. Ισχυρή παραγωγή: Η χρήση των ενοτήτων δύναμης IGBT συν τη συγκινημένη δομή κυκλωμάτων ταλάντωσής του, η δύναμη παραγωγής είναι περισσότερες από 1,5 φορές αυτή του συμβατικού αυτοερεθιζόμενου κυκλώματος.
4. Stepless ρύθμιση εύρους: Το εύρος μπορεί αμέσως να αυξηθεί ή να μειωθεί στη διαδικασία προσαρμογής, μπορεί επίσης να είναι μικροϋπολογιστής που ρυθμίζεται, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τα τέλεια κομμάτια μεγέθους της πλαστικής συγκόλλησης, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κλονισμό ένδυσης, εγκαύματα και ούτω καθεξής. Ελαττωματική θέτοντας σειρά εύρους 10% σε 100%.
5. Η ευφυή προστασία τρία και το ελάττωμα ανησυχούν: Η κύβος-τρέχουσα προστασία, προστασία όφσετ συχνότητας, συνολική παραγωγή είναι πάρα πολύ μεγάλη για να προστατεύσει. Η αποτυχία εξοπλισμού, η γεννήτρια θα σταματήσει, και θα κάνει την κατάλληλη αιτία των υπαγορεύσεων δυσλειτουργίας μέχρι την ανίχνευση μηχανικών βλαβών τεχνικών.
6. Η ευφυής τεχνολογία ελέγχου εύρους κλειστών βρόγχων για να επιτύχει τη ρύθμιση εύρους, ανεξάρτητη από τις διακυμάνσεις τάσης και φορτίων ανεφοδιασμού εισαγωγής έχει επιπτώσεις στο εύρος της παραγωγής παραμένει σταθερή.
7. Δύο είδη διακόπτη τρόπου συγκόλλησης μπρος-πίσω, έτσι ώστε μια συγκόλληση υψηλότερης ακρίβειας, μια συγκόλληση και καλύτερα αποτελέσματα.