• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Explosionproof υπερηχητικό Homogenizer 20 Khz 3000w με τον έλεγχο τιτανίου

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου RPS-LP20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs/month
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20Khz Δύναμη 3000W
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Μέγεθος κέρατων Προσαρμοσμένος
Γεννήτρια Ψηφιακός Βάρος 25kg
Συσκευασία Ξύλινος Εξουσιοδότηση ένα έτος
Υψηλό φως

Υπερηχητικό Homogenizer explosionproof

,

Υπερηχητικό Homogenizer 3kw

,

Υπερηχητικό Homogenizer ελέγχων τιτανίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Explosionproof υπερηχητικό homogenizer 20 Khz 3000w με τον έλεγχο τιτανίου

 

Παράμετρος

 

Πρότυπο SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Ανώτατη ικανότητα 10 λ/λ 15 λ/λ 20 λ/λ 20 λ/λ

 

Περιγραφή

 

Δεδομένου ότι οι ειδικές ιδιότητες του γραφίτη είναι γνωστές, διάφορες μέθοδοι από γραφίτη προετοιμασίας έχουν αναπτυχθεί. Το Graphene προετοιμάζεται από το οξείδιο graphene με μια σύνθετη χημική διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πολύ ισχυροί οξειδωτικοί και μειώνοντας πράκτορες προστίθενται, και graphene προετοιμασμένος υπό αυτούς τους σκληρούς χημικούς όρους περιέχει συχνά έναν μεγάλο αριθμό ατελειών.

Ο υπέρηχος είναι αποδειγμένο εναλλακτικός για να παραγάγει τις μεγάλες ποσότητες της υψηλής ποιότητας graphene. Ο γραφίτης προστίθεται σε ένα μίγμα αραιών οργανικού οξέος, οινοπνεύματος και νερού, και το μίγμα εκτίθεται έπειτα στην υπερηχητική ακτινοβολία. Το οξύ ενεργεί ως «μοριακή σφήνα» χωρίζοντας τα φύλλα graphene από το γραφίτη γονέων. Μέσω αυτής της απλής διαδικασίας, ένα μεγάλο ποσό, η υψηλή ποιότητα graphene που διασκορπίστηκε στο νερό παρήχθη.

Το Graphene είναι ένας δισδιάστατος άνθρακας nanomaterial με ένα εξαγωνικό κυψελωτό δικτυωτό πλέγμα που αποτελείται από τα άτομα άνθρακα με τα υβριδικά τροχιακοους SP ². Οι άνθρακας-άτομο-παχιές νιφάδες άνθρακα του Graphene διαμορφώνουν το γραφίτη μέσω των μη-συνδεμένων αλληλεπιδράσεων και έχουν μια εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια.

«Είναι η λεπτύτερη ουσία στον κόσμο και η ισχυρότερη ουσία που καταγράφεται πάντα. Εκθέτει την τεράστια εγγενή κινητικότητα μεταφορέων, έχει τη μικρότερη αποτελεσματική μάζα (μηδέν), και μπορεί να πραγματοποιήσει τις μικρόμετρο-μακριές αποστάσεις στη θερμοκρασία δωματίου διαδίδοντας χωρίς διασπορά. Το Graphene μπορεί να στηρίξει τις πυκνότητες ρεύματος 6 μεγέθη υψηλότερα από το χαλκό, αρχείο εκθεμάτων που η θερμική αγωγιμότητα και η ακαμψία, είναι αέριο στεγανό, και συμφιλιώνουν τις συγκρουόμενες ιδιότητες της εφθραυστότητας και της ολκιμότητας. Τα ηλεκτρόνια στο graphene η μεταφορά περιγράφονται από μια dirac-ομοειδή εξίσωση που επιτρέπει τη μελέτη των σχετιστικών κβαντικών φαινομένων στα πάγκος-τοπ πειράματα.

 

Κατά την υπερήχηση των υγρών στην υψηλή ένταση, υγιή κύματα που διαδίδουν στην υγρή μέση αιτία τους εναλλασσόμενους κύκλους της υψηλής πίεσης (συμπίεση) και της χαμηλής πίεσης (αραιής), το ποσοστό των οποίων εξαρτώμαι από την υπερηχητική συχνότητα. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής πιέσεως ανακύκλωσης, ο μεγάλης έντασης υπέρηχος δημιουργεί τις μικρές κενές φυσαλίδες ή τα κενά στο υγρό. Όταν οι φυσαλίδες φθάνουν σε έναν όγκο όπου δεν μπορούν πλέον να απορροφήσουν την ενέργεια, καταρρέουν βίαια κατά τη διάρκεια της υψηλής ανακύκλωσης. Αυτό το φαινόμενο καλείται δημιουργία κοιλότητας. Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες (περίπου 5.000 Κ) και οι πιέσεις (περίπου 2.000 ATM) επιτυγχάνονται τοπικά. Η κατάρρευση της δημιουργίας κοιλότητας βράζει επίσης μόλυβδοι στις υγρές αεριωθούμενες ταχύτητες τόσο υψηλές όπως 280 m/s. Οι φυσικοχημικές αλλαγές που προκαλούνται από την υπερηχητική δημιουργία κοιλότητας μπορούν να εφαρμοστούν στην προετοιμασία graphene.

Δημιουργία κοιλότητας-προκληθείς sonochemistry παρέχει σε μια μοναδική αλληλεπίδραση μεταξύ της ενέργειας και του θέματος, τα καυτά σημεία μέσα στη φυσαλίδα ~5000K, πιέσεις ~1000bar, και θέρμανση και των ποσοστών ψύξης μεγαλύτερων από 1010K s-1 αυτοί οι ειδικοί όροι επιτρέπουν την πρόσβαση σε μια σειρά του χαρακτηριστικά απρόσιτου διαστήματος χημικής αντίδρασης, το οποίο επιτρέπει ότι η σύνθεση ποικίλου ασυνήθιστου τα υλικά.

 

Πλεονεκτήματα της υπερηχητικής μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος

 

Ο τύπος γαλακτώματος μπορεί να ελεγχθεί.
Η δύναμη που απαιτείται για να παραγάγει το γαλάκτωμα είναι μικρή.
Το διαμορφωμένο γαλάκτωμα είναι σταθερότερο, και μερικοί είναι σταθεροί για αρκετούς μήνες περισσότερο από σε ένα εξάμηνο.
Η συγκέντρωση είναι υψηλή, η συγκέντρωση του καθαρού γαλακτώματος μπορεί να υπερβεί 30%, και ο προστιθέμενος γαλακτωματοποιητής μπορεί να φθάσει σε 70%.
Το χαμηλότερο κόστος, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της υπερηχητικής μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος είναι ότι μπορεί να παραγάγει τα πολύ σταθερά γαλακτώματα χωρίς ή με λιγότερους γαλακτωματοποιητές.
Έναντι των γενικών διαδικασιών και του εξοπλισμού μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος (όπως οι προωστήρες, οι μύλοι κολλοειδών και homogenizers, κ.λπ.), η υπερηχητική μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Τα προκύπτοντα γαλακτώματα έχουν ένα μικρό μέσο μέγεθος σταγονίδιων (0.2-2 μm) και μια στενή διανομή μεγέθους σταγονίδιων (0.1-10 μm) ή στενότερος.

 

Explosionproof υπερηχητικό Homogenizer 20 Khz 3000w με τον έλεγχο τιτανίου 0