• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Υπερηχητικό μαχαίρι που κόβει πλαστικό 30Khz με την αναπληρώσιμη λεπίδα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Rps-sonic
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-C30
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs/month
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 30Khz Δύναμη 400W
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Πάχος λεπίδας 1mm
Γεννήτρια Ψηφιακός Τύπος Βραχίονας ρομπότ
Εύρος του κεφαλιού κοπτών 1060μm Υλικό της Shell Ανοξείδωτο, αργίλιο
Υψηλό φως

Τιτανίου τέμνον πλαστικό μαχαιριών κέρατων υπερηχητικό

,

Αναπληρώσιμος υπερηχητικός κόπτης λεπίδων

,

30Khz υπερηχητικός κόπτης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

30Khz υπερηχητική τέμνουσα συσκευή με την αναπληρώσιμη λεπίδα για την πλαστική κοπή

30Khz υπερηχητική τέμνουσα συσκευή που τοποθετείται στο βραχίονα ρομπότ για το τέμνον πλαστικό

Περιγραφή

 

Η υπερηχητική τακτοποίηση είναι η ειδική τέμνουσα μέθοδος για να κόψει τα υλικά από τον κόπτη που εξοπλίζεται στο toe του υπερηχητικού ταλαντωτή με 35.000 φορές/του SEC.
Η συνδυασμένη υπερηχητική μονάδα κοπτών είναι εξοπλισμένη με τα ρομπότ για να κόψει την εργασία με τον τρισδιάστατο τρόπο.

Ενώ ο υπερηχητικός κόπτης εφαρμόζεται ήδη στο διάφορο τομέα, εισάγουμε με το παρόν έγγραφο τη μέθοδο που υποβάλλεται αίτηση κυρίως για το αυτοκίνητο εσωτερικό υλικό. Δηλαδή, υποβάλλεται αίτηση για το σχετικά μαλακό και παχύ υλικό που έχει περιπλέξει την τρισδιάστατη επιφάνεια και περιέχει την ίνα υάλου.

Η λεπίδα κοπτών αποτελείται από το χάλυβα και το καρβίδιο εργαλείων υψηλής ταχύτητας.
Ο ταλαντωτής διευκρινίζεται για την κοπή υψηλής ταχύτητας & βαριών φορτίων. Ο ταλαντωτής αποτελείται από PZT και ο αυτόματος επισημαίνοντας έλεγχος υιοθετείται για να εξασφαλίσει τη σταθερή κοπή.
Το τέμνον εργαλείο κρατιέται με το αρθρωμένο ρομπότ 6 αξόνων ή 7 αξόνων κάθετα έτσι ώστε η καταλληλότερη κίνηση είναι διαθέσιμη για αυτήν την μέθοδο.

 

Για να αποκόψουν το περίπλοκο μαλακό υλικό όπως τον τάπητα στην περίπλοκη μορφή στη βιομηχανική βάση, η προβολή ύδατος και ο τεμαχισμός με τη μηχανή Τύπου χρησιμοποιούνται συμβατικά.

1. Η κοπή προβολών ύδατος επιτρέπει τη υψηλή ταχύτητα και τη διάφορη κοπή μορφής. Εντούτοις, έχει το μειονέκτημα όπως συνόδευσε πολύ επενδύσεις κεφαλαίου, υψηλό τρέχον κόστος, το δυσμενές αποτέλεσμα στο υλικό από το νερό και το σάλιασμα στο τέμνον τμήμα κ.λπ….
2. Υλικοί τήξη αιτίας κοπής λέιζερ και κίνδυνος πυρκαγιάς.
3. Ο τεμαχισμός από τη μηχανή Τύπου είναι καλός για την παραγωγή μεγάλης ποσότητας, αλλά προσκαλεί τη δυσκολία για την αλλαγή σχεδίου.

Για να λύσουμε το δύσκολο τέμνον πρόβλημα που έχετε τώρα, σας συστήνουμε για να θεωρήσουμε τους υπερηχητικούς κόπτες.

Οι υπερηχητικοί κόπτες δεν εκπέμπουν το θόρυβο, δεν καπνίζουν και προκαλούν τη μόλυνση αέρα. Κατά συνέπεια, η υπερηχητική κοπή είναι μια ευνοϊκή για το περιβάλλον μέθοδος επεξεργασίας.

Οι υπερηχητικοί κόπτες μπορούν ομαλά να κόψουν τα υλικά δύσκολος--περικοπών εύκολα όπως
CarbonPrepreg materialsRubberThermoplasticsLeather

 

Οι υπερηχητικοί κόπτες είναι μικροί σε μέγεθος και δεν απαιτούν τις μεγάλες περιοχές εγκαταστάσεων. Ο ειδικός εξοπλισμός δεν απαιτείται για την εγκατάσταση. Οι υπερηχητικοί κόπτες είναι αρκετά μικροί να είναι φορητοί για πολλές διαδικασίες.
Οι υπερηχητικοί κόπτες μπορούν επίσης να συνδεθούν με τα αυτοματοποιημένα όπλα μηχανημάτων. Αν και μπορούν να μην είναι εξοικειωμένοι σε σας, διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο στις διαδικασίες παραγωγής των διάφορων βιομηχανικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Η οξύτητα των υπερηχητικών κοπτών διαφέρει σύμφωνα με τους διάφορους συνδυασμούς ταλαντωτή, μετατροπέα, και λεπίδας. Λόγω της άφθονης εμπειρίας, η επιχείρησή μας προετοιμάζει τους συνδυασμούς κατάλληλους για τα διάφορα υλικά. Δεδομένου ότι μπορούμε να επιλέξουμε το πρότυπο καταλληλότερο για την τέμνουσα εργασία σας, ζητάμε να επιβεβαιώσετε την οξύτητα του επιλεγμένου προτύπου από την κοπή δοκιμής πρώτα.

 

Παράμετρος

 

Συχνότητα 30Khz
Ρύθμιση συχνότητας Τύπος αυτόματης ανίχνευσης
Μέγιστη παραγωγή δύναμης 500W
Παραγωγή δύναμης Απαρεμφατική ρύθμιση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC200V 50/60Hz
Εξωτερική διάσταση (χιλ.) 120*120*380
Βάρος 6kg
Πάχος λεπίδων 1mm

 

Εικόνες

Ο βραχίονας ρομπότ τοποθέτησε την υπερηχητική τέμνουσα συσκευή 30Khz για το πλαστικό 0