• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υπερηχητικό homogenizer 20Khz 1000w sonicator για τη μίξη μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-sono20-1000
Ποσότητα παραγγελίας min 1PCS
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Χαρτοκιβώτιο/ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200pcs/month
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20kHz Δύναμη 1000W
Γεννήτρια ψηφιακός Υλικό κέρατων Τιτάνιο
Μέγεθος κέρατων Μπορέστε να προσαρμοστείτε Βάρος 18kg
Τάση 220/110V
Υψηλό φως

Μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος που αναμιγνύει Homogenizer Sonicator

,

20Khz Homogenizer Sonicator

,

1000w υπερηχητικό Homogenizer Sonicator

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

υπερηχητικό Homogenizer Sonicator 20Khz 1000w για τη μίξη μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος

20Khz υπερηχητικό homogenizer sonicator για τη μίξη μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος

 

Παράμετρος

 

 

Πρότυπο SONOL20-1000 SONOL20-500 SONOL28-300 SONOL40-100
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 28±0.5 KHz 40±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 500 W 300 W 100 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ανώτατη ικανότητα 8 λ/λ 5 λ/λ 1L/Min 0,5 λ/λ
Επικεφαλής υλικό ακρών Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου

 

Περιγραφή

 

Ο φυσικός μηχανισμός για τα αδιάλυτα στερεά (ή τα υγρά) θεωρείται υπερηχητική δημιουργία κοιλότητας. Η υπερηχητική επίδραση δημιουργίας κοιλότητας σημαίνει ότι στο πλαίσιο της δράσης των ισχυρών υπερηχητικών κυμάτων, ένας μεγάλος αριθμός φυσαλίδων θα παραχθεί στο υγρό, και οι μικρές φυσαλίδες θα αυξηθούν βαθμιαία και θα αυξηθούν με την υπερηχητική δόνηση, και έπειτα ξαφνικά θα εκραγούν και θα χωρίσουν, και οι διασπασμένες φυσαλίδες συνεχίζουν να αυξάνονται και να εκρήγνυνται. Όταν αυτές οι μικρές φυσαλίδες καταρρέουν γρήγορα, υψηλής θερμοκρασίας και η υψηλή πίεση παράγεται στις φυσαλίδες, και επειδή το υγρό γύρω από τις βιασύνες φυσαλίδων στις φυσαλίδες με υψηλή ταχύτητα, ένα ισχυρό μικροϋπολογιστής-αεριωθούμενο αεροπλάνο παράγεται υγρό κοντά στις φυσαλίδες, και τοπικός υψηλής θερμοκρασίας και η υψηλή πίεση διαμορφώνεται επίσης, με συνέπεια την κονιορτοποίηση. , μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος.
Η διαδικασία δημιουργίας κοιλότητας επηρεάζεται από τη συχνότητα και την ένταση των υπερηχητικών κυμάτων, και το περιστατικό της δημιουργίας κοιλότητας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από την παρουσία undissolved αερίου που αναστέλλεται στο υγρό, το οποίο φαίνεται να ενεργεί ως καταλύτης. Διά μια ορισμένη πίεση, ο σχηματισμός των κοιλοτήτων εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το χρόνο ανάπτυξης και την υπερηχητική συχνότητα. Η διαδικασία phacoemulsification αντιπροσωπεύει έναν ανταγωνισμό μεταξύ της αντίστασης των διαδικασιών. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλεχτούν οι κατάλληλες συνθήκες και οι συχνότητες εργασίας έτσι ώστε η καταστρεπτική επίδραση εξουσιάζει.

Η παραγωγή των γαλακτωμάτων απαιτεί μια ενεργειακή απόθεση μεγάλου ποσού και ισχυρές δυνάμεις κουράς που μπορούν να υπερνικήσουν την ενδιάμεση ένταση κατά τη διάρκεια του σχηματισμού των λεπτά διασκορπισμένων σταγονίδιων. Αν και υπάρχουν μέθοδοι που δεν περιλαμβάνουν τις υψηλές δυνάμεις κουράς, δεν είναι κατάλληλοι για τη βιομηχανική παραγωγή επειδή απαιτούν τις αυξανόμενες συγκεντρώσεις μέσων επιπολής και περιλαμβάνουν τις σύνθετες διαδικασίες προετοιμασιών. Το Hangzhou Fanso μπορεί να παρέχει τους υπερηχητικούς επεξεργαστές υψηλός-εύρους για την παραγωγή των nanoemulsions. Με βάση την υπερηχητική τεχνολογία μας, ο επεξεργαστής μπορεί πολύ να ενισχύσει τη διαδικασία παραγωγής και να εγγυηθεί τα αναπαραγώγιμα και προβλέψιμα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε κλίμακα της λειτουργίας.
Ο υπερηχητικός γαλακτωματοποιητής έχει μια γενική διαδικασία μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος, με την υψηλής ποιότητας μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, τη σταθερότητα μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος, τη σταθερότητα γαλακτώματος και την απαραίτητη δύναμη, κ.λπ. Το μέσο μέγεθος σταγονίδιων του γαλακτώματος που διαμορφώνεται από την υπερηχητική μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος είναι μικρό, κυμαινόμενος από 0,2 ως 2um η σειρά διανομής μεγέθους σταγονίδιων είναι στενή, το οποίο μπορεί να είναι 01 σε 10um ή περισσότεροι. Η υπερηχητική μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, η υψηλή συγκέντρωση του καθαρού γαλακτώματος μπορεί να φθάσει περισσότερο από 30%, και ο γαλακτωματοποιητής μπορεί να φθάσει σε 70%.

 

Πλεονέκτημα


Δημιουργήστε υψηλό - ποιοτικό λοσιόν
Τα γαλακτώματα με το μέγεθος μικρών μορίων (μόνο 0.2~2μm) και τη διανομή μεγέθους σταγονίδιων (0.1~10um) μπορούν να ληφθούν, και η συγκέντρωση μπορεί να αυξηθεί από 30% σε 70% με τη χρησιμοποίηση των γαλακτωματοποιητών
◆Σταθερή επίδραση μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος
Τα σταθερά γαλακτώματα μπορούν να ληφθούν με ελάχιστο ή κανέναν γαλακτωματοποιητή. Μετά από sonication, το γαλάκτωμα μπορεί να παραμείνει σταθερό για αρκετούς μήνες ή περισσότερο από ένα εξάμηνο.
◆Ο τύπος γαλακτώματος μπορεί να ελεγχθεί από το phacoemulsification
Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, το νερό--λάδι και oil-in-water μπορεί να παραχθεί με τις υπερηχητικές μεθόδους. Για τις μηχανικές μεθόδους, μόνο η φύση του γαλακτωματοποιητή ελέγχει τον τύπο γαλακτώματος. Για τα γαλακτώματα νερού, στις διαφορετικές υγιείς εντάσεις,
Οι διαφορετικοί τύποι λοσιόν παράγονται.
◆Χαμηλής ισχύος κατανάλωση
Παραδείγματος χάριν, για να παραγάγει ένα γαλάκτωμα με μια ικανότητα 4.55m3/h και των σταγονίδιων του μεγέθους 1μm, ο συριγμός χρειάζεται μόνο μια κινητήρια δύναμη 5~7HP διά πίεση εργασίας 10.5~14.1kg/cm, αλλά υψηλό homogenizer είναι μέσα
Η κινητήρια δύναμη 40~50HP απαιτείται διά την πίεση εργασίας 70.3~351.6kg/cm2. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να μειώσει πολύ την κατανάλωση ενέργειας.
◆Δημιουργήστε το μοναδικό λοσιόν
Η υπερηχητική μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος μπορεί επίσης να παραγάγει τα γαλακτώματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις συνηθισμένες μεθόδους. Παραδείγματος χάριν, το συνηθισμένο που αναμιγνύει τις μεθόδους μπορεί μόνο να παραγάγει το γαλάκτωμα παραφίνης 5% στο νερό, το απίστευτο γεγονός είναι αυτό στο πλαίσιο της δράσης της δύναμης υπερηχητικής
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το γαλάκτωμα παραφίνης 20%.

 

υπερηχητικό homogenizer 20Khz 1000w sonicator για τη μίξη μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος 0