• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υπερηχητικός εξοπλισμός εξαγωγής 1500w 20Khz για το ελαιόλαδο

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-SONO20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 200PCS/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20kHz Δύναμη 1500W
Γεννήτρια ψηφιακός Υλικό κέρατων Κράμα τιτανίου
Μέγεθος κέρατων Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως

Υπερηχητική μηχανή εξαγωγής κραμάτων τιτανίου

,

1500w υπερηχητικός εξοπλισμός εξαγωγής

,

Υπερηχητικός εξοπλισμός εξαγωγής ελαιολάδου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

υπερηχητικός εξοπλισμός διαδικασίας εξαγωγής 20Khz 1500w για την εξαγωγή ελαιολάδου

 

Παράμετρος

 

Πρότυπο SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ºC 300 ºC 300 ºC 300 ºC
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Ανώτατη ικανότητα 10 λ/λ 15 λ/λ 20 λ/λ 20 λ/λ
Επικεφαλής υλικό ακρών Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου

 

Περιγραφή

 

Sonication είναι η πράξη της εφαρμογής της υγιούς ενέργειας για να ταραχτούν τα μόρια σε ένα δείγμα, για διάφορους λόγους όπως η εξαγωγή των πολλαπλάσιων ενώσεων από τις εγκαταστάσεις, microalgae και τα φύκια. Οι υπερηχητικές συχνότητες (> kHz 20) χρησιμοποιούνται συνήθως, οδηγώντας στη διαδικασία που είναι γνωστή επίσης ως ultrasonication ή εξαιρετικά-sonication.

 

Με την υπερηχητική εξαγωγή, τα sonication υπερηχητικά κύματα χρήσεων. Ένας έλεγχος παρεμβάλλεται στο μίγμα. Ο έλεγχος αρχίζει να βάζει εμπρός και τα υγιή κύματα υψηλής και χαμηλής πίεσης. Τα κύματα δημιουργούν τα μικροσκοπικά ρεύματα και τους διατηρημένους σταθερή ατμοσφαιρική πίεση υγρούς στροβίλους που δημιουργεί ένα σκληρό περιβάλλον.

 

Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ ultrasonics παρέχει τους υπερηχητικούς εξολκείς και τα υπερηχητικά συστήματα επεξεργασίας τροφίμων που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις διαδικασίας σας. Εμείς προδιαγραφή sonication μας τα συστήματα στις προδιαγραφές του πελάτη όπως η ικανότητα/ρυθμοαπόδοση, ελιές (πρώτη ύλη), είδος και ποιότητα πετρελαίου, διάστημα, και τοποθέτηση όπισθεν στα υπάρχοντα ρεύματα παραγωγής. Με την άντληση της κόλλας ελιών μέσω μιας υπερηχητικής αίθουσας αντιδραστήρων, τα υπερηχητικά κύματα εφαρμόζονται πολύ ομοιόμορφα μέσω της κόλλας ελιών έτσι ώστε μια πολύ ομοιογενής ποιότητα των προϊόντων επιτυγχάνεται. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα sonication Hielscher των συστημάτων είναι ο ολικός έλεγχος σε όλες τις παραμέτρους διαδικασίας. Sonication η ένταση, η θερμοκρασία και η πίεση μπορούν να ελεγχθούν εντελώς έτσι ώστε η sonication διαδικασία μπορεί να βελτιστοποιηθεί τέλεια στους σεβασμούς που παράγουν και τα ποιοτικά πρότυπα. Ο βιομηχανικός βαθμός υπερηχητικών συστημάτων μας επιτρέπει τη 24/7 λειτουργία και την hazzle-ελεύθερη επεξεργασία.

 

Θρεπτικά εμπλουτισμένο ελαιόλαδο
Η εφαρμογή των κυμάτων υπερήχου κατά τη διάρκεια του maceration/malaxation βήματος επιτρέπει να βελτιωθεί η θρεπτική αξία του ελαιολάδου με τον εμπλουτισμό του στις φαινολικές ενώσεις και τις βιταμίνες από τα φύλλα ελιών. Με την εξαγωγή των φαινολικών ενώσεων όπως το α-tocopherol και oleuropein από τα φύλλα ελιών και την προσθήκη τους στο ελαιόλαδο, η θρεπτική ποιότητα του ελαιοδοχείου βελτιώνεται.

 

Αρωματικό ελαιόλαδο
Τα χορτάρια και τα καρυκεύματα όπως ο βασιλικός, η φασκομηλιά, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, η φλούδα λεμονιών, τα πιπέρια, η πιπερόριζα, τα κλαδάκια δεντρολιβάνου, κ.λπ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμποτίσουν το ελαιόλαδο. Τα έντονα αποτελέσματα εξαγωγής sonication βοηθούν να απελευθερώσουν τη γεύση του βοτανικού/υποστρώματος καρυκευμάτων πληρέστερου και γρηγορότερου. Χτυπήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερους για την υπερηχητική εξαγωγή! Τα υπερηχητικά συστήματά μας είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα στάδια διαδικασίας της διαδικασίας σας. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε σας το ελαιόλαδο περαιτέρω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπερηχητικό σύστημά σας για να δημιουργήσετε τα λεπτά γαλακτώματα μεγέθους, π.χ. για να κατασκευάσετε τα vinagrettes, τις σάλτσες ή τις σάλτσες ελαιολάδου.

 

Οφέλη της υπερηχητικής εξαγωγής ελαιολάδου


Υψηλότερη παραγωγή
Πιό αρωματικά γεύση και άρωμα
Χαμηλότερη πικρία
Υψηλότερο αντιοξειδωτικό περιεχόμενο
Πιό μακροχρόνιο έντονο πράσινο χρώμα ζωής του προϊόντος στο ράφι

 

υπερηχητικός εξοπλισμός εξαγωγής 1500w 20Khz για το ελαιόλαδο 0