• Poluda Igor
    Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ είναι πολύ επαγγελματικός και η βιομηχανία πωλήσεων είναι πολύ υπομονετική. Σκέφτομαι το φίλτρο αέρα ότι μου έχει ένα τέλειο τέμνον σχέδιο εδώ.
  • Mike
    Η υπερηχητική επεξεργασία είναι κατάπληξη, βελτιώνοντας πολύ την ποιότητα της λήξης της επιχείρησής μας
  • Nguyễn Công
    η μηχανή που εργάζεται για 5years, ακόμα στη καλή απόδοση, που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι καλή ποιότητα τώρα, rps-ΗΧΙΤΙΚΉ είναι η καλή ποιότητα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Yvonne
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

υψηλή αποδοτικότητα Sonicator ελέγχων 20khz 3000w υπερηχητική

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα RPS-SONIC
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου Rps-SO20
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 1DAYS
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 20Psets/MONTH
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 20kHz Δύναμη 3000W
Υλικό κέρατων Τιτάνιο Μέγεθος κέρατων 50mm
Κύτταρο ροής 2.5L Βάρος 60kg
Υψηλό φως

3000w υπερηχητικός έλεγχος Sonicator

,

20Khz έλεγχος Ultrasonicator

,

Υπερηχητικός έλεγχος Sonicator υψηλής αποδοτικότητας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπερηχητική πειραματική μηχανή Sonicator ελέγχων υψηλής αποδοτικότητας 20Khz 3000w υπερηχητική

Υπερηχητική πειραματική μηχανή sonicator ελέγχων υψηλής αποδοτικότητας 3000w υπερηχητική

 

Παράμετρος

 

Συχνότητα 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz 20Khz
Δύναμη 500 W 1000 W 1000 W 2000W 3000W 3000 W
Τάση 220V 220V 220V 220V 220V 220V
Πίεση Κανονικός Κανονικός Κανονικός MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου >10 W/cm ² >10 W/cm ² >10 W/cm ² >40 W/cm ² >60 W/cm ² >60 W/cm ²
Ικανότητα επεξεργασίας
(Λ/Ω)
0.5-2.0 1.0-4.0 5.0 20.0 50.0 100.0
Υλικό του ελέγχου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου
Γεννήτρια Ψηφιακός τύπος Ψηφιακός τύπος Ψηφιακός τύπος Ψηφιακός τύπος Ψηφιακός τύπος Ψηφιακός τύπος

 

Περιγραφή

 

1. Υπερηχητική επίδραση κλιβάνων
(1 υπερηχητική τεχνολογία πρέπει να απορριφθεί για την εξαγωγή και η ομογενοποίηση είναι βασισμένη στο αποτέλεσμα της μοναδικής «επίδρασης δημιουργίας κοιλότητας» όταν διαβιβάζονται τα υπερηχητικά κύματα σε ένα υγρό συνεχές μέσο. , στο μέτωπο κυμάτων του, θα προκαλέσει την κίνηση των μέσων μορίων, και κάθε σημείο που η πηγή κυμάτων φθάνει στο μέσο θα προκαλέσει τη δόνηση των παρακείμενων μορίων και θα γίνει μια πηγή νέων κυμάτων. Η διακύμανση που προκαλείται από αυτήν την πηγή κυμάτων κάνει το κύμα στην πορεία διάδοσης. Κάθε μόριο θα κερδίσει την επιτάχυνση και την κινητική ενέργεια. Τα υπερηχητικά κύματα μπορούν να κάνουν το μέσο μόριο να επιταχύνει περισσότερες από χίλιες φορές την επιτάχυνση της βαρύτητας. Στο πλαίσιο της δράσης των υπερηχητικών κυμάτων, το μέσο μόριο θα δονηθεί δεκάδες χιλιάδων χρόνοι ανά δευτερόλεπτο με την υψηλή συχνότητα και μια τεράστια ταχύτητα μεγαλύτερη από 100m ανά δευτερόλεπτο. και η πράξη κινητικής ενέργειας στα μόρια λύσης, κάνει γρήγορα τα μόρια λύσης
(2) ο υπέρηχος παράγει μια μοναδική «επίδραση δημιουργίας κοιλότητας» στο υγρό μέσο, παράγοντας συνεχώς τις πολυάριθμες μικροκοιλότητες με μια εσωτερική πίεση χιλιάδων ατμόσφαιρες, και συνεχώς «μικροϋπολογιστής-για να παραγάγει τα μικροσκοπικά ισχυρά κρουστικά κύματα, ενεργώντας solid-liquid ή στα υγρού-υγρού μόρια, ο αέρας στο μέσο «βομβαρδίζεται» για να δραπετεύσει, και η ρήξη και η παραμόρφωση των μέσων κυττάρων επιταχύνονται για να επιταχύνουν τη διαφυγή των ουσιών στα μέσα μόρια.
(3) τα πολλαπλής στάθμης αποτελέσματα όπως η μηχανική δόνηση, το μικροϋπολογιστής-αεριωθούμενο αεροπλάνο, και η μικροϋπολογιστής-ακουστική ροή που προκαλείται από τις σωματικές ιδιότητες των υπερηχητικών κυμάτων που διαδίδουν στο μέσο όλα προωθούν τη διάχυση των ενεργών συστατικών στη λύση.

 

2.The πλεονεκτήματα της υπερηχητικής εξαγωγής
(1) η υπερηχητική αποδοτικότητα εξαγωγής είναι υψηλή. Οι υπερηχητικές μοναδικές ακραίες σωματικές ιδιότητες μπορούν να προαγάγουν τον ιστό εγκαταστάσεων που σπάζει ή που παραμορφώνει, έτσι ώστε τα αποτελεσματικά συστατικά της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου μπορούν να εξαχθούν πιό πλήρως, και ο ρυθμός εκχύλισης αυξάνεται σημαντικά κατά 50-500% έναντι της παραδοσιακής διαδικασίας.
(2) ο υπερηχητικός χρόνος εξαγωγής είναι σύντομος. Η υπερηχητικός-ενισχυμένη εξαγωγή της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου παίρνει συνήθως 24--40 λεπτά για να λάβουν μεθόδου τον καλύτερο ρυθμό εκχύλισης, και ο χρόνος εξαγωγής κονταίνουν από το περισσότερο από 2/3 έναντι της παραδοσιακής διαδικασίας, έτσι η ικανότητα επεξεργασίας των πρώτων υλών των ιατρικών υλικών είναι μεγάλη.
(3) η υπερηχητική θερμοκρασία εξαγωγής είναι χαμηλή. Η βέλτιστη θερμοκρασία για την υπερηχητική εξαγωγή των κινεζικών ιατρικών υλικών είναι 40-60 βαθμοί Κέλσιος, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξοπλιστεί ένας λέβητας για να παρέχει τη θέρμανση ατμού, η οποία είναι συμβάλλουσα στην ενέργεια αποταμίευσης και βελτίωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Αυτό που είναι σημαντικότερο είναι τα αποτελεσματικά συστατικά στα ιατρικά υλικά που είναι ασταθή στη θερμότητα, εύκολη να υδρολυθεί ή να οξειδωθεί.
η μερίδα έχει μια προστατευτική επίδραση.
(4) η υπερηχητική εξαγωγή έχει την ευρεία προσαρμοστικότητα. Η υπερηχητική εξαγωγή περιορίζεται από τη φύση και το μοριακό βάρος των ουσιών, και είναι κατάλληλη για την εξαγωγή των περισσότερων τύπων κινεζικών βοτανικών φαρμάκων και διάφορων συστατικών.
(5) υπάρχουν λίγες ακαθαρσίες στο ιατρικό υγρό που εξάγεται από το υπερηχητικό κύμα, και τα αποτελεσματικά συστατικά είναι εύκολο να χωριστούν και να καθαρίσουν.
(7) η υπερηχητική εξαγωγή είναι απλή και εύκολη, και η συντήρηση και η συντήρηση του εξοπλισμού είναι κατάλληλες.

 

υψηλή αποδοτικότητα Sonicator ελέγχων 20khz 3000w υπερηχητική 0